istanbulda var da burda varmı acaba sormam gerekirKızlar haftasonu Bakırköy de Town center avm de bir parfüm keşfettim ama hem çok güzel kokuyor hem de çok estetik ve kullanışlı..fotolarını da ekliyorum görün diye,çantanızda taşıyıp kullanmak istediğinizde elinizle azıcık sürüyorsunuz,dubai den gelmiş ve misler gibi kokuyorsunuz ve o kadar kalıcı ki!Eşim bayıldı diyebilirim.makyaj aynası gibi çok tatlı yaa..Herkese tavsiye ederim,eşleriniz bayılacak
fiyatı 25 tl. kapağını açınca koku yayılıyor yaa sürekli süresim geliyor:)
istanbulda var da burda varmı acaba sormam gerekir
uzun süre dayanır demi krem gibiyse?ayrıca kokusu nasıl çiçek falan mı yoksa çeşit var mı
canım sordum ama Türkiye de satılan tek yer town center miş,sanırım yok orda :çok üzgünüm: benimkinde çok güzel bir şeker ve çiçek kokusu var ama bir kaç çeşidi daha var sanıyorum,meyve özlerinden oluşan,krem gibi ve acayip kalıcı yaaa,şahsen benim kullandığım tüm yabancı markalı ünlü parfümlerden daha kalıcı.
canım ben ankarada oturuyorum ve amak istiyorum bu kokuyu fiyatıda çok iyi internetten filan sipariş verilemiyor mu acaba :S
çok değişik görünüyor istanbula geldiğimde bakarım kısmetse!...a.s
o kadar övmüşsün kiii çok merak ettim şimdi kokusunu CADIARZU yurt dışından halamın getirdiği bi krem parfümüm vardı ve süperrr kalıcıydı ne yazıkki bitti :çok üzgünüm: şimdi bende bundan almak istiyorum ama istanbula yazın gelebilecem...ozamana kadar devam edermi acaba satışları...iyisimi sen bizim için bir sor bakalım netten alabilirmiyiz diye olmadı sen bunlardan topluca al, burda ticarete başla ilk müşterilerin justhelena ve ben oluruz :sm_cool:
town center a o kadar gıderım hiç dikkatmı cekmemıstı cok guzel mağzanın adı nedır?? tşk
farfümün adı neee alllammm yaaa
canım yaa çok çok incesinnnnn..
parfümünü paylaştıgın için saol....
oralara cok yolum düşüyorr... senin zevkini merak ettiğim için mutlaka bakacagımmm :)
söyle adama sana komisyonn versin canım :)))
valla bu yer town center ın en alt katında yani girişin altındaki katta değirmen cafe var galiba ortada, onun tam arkasında hani kozmetik firmaları orta alanda küçük kapalı bir alanda satış yapıyor ya onun gibi.syed junaid kozmetik di galiba ya da böyle bişeydi adı.ama parfümün üstünde dubai den geldiği için arap harfleri var okuyamıyorum.
çok değişik görünüyor istanbula geldiğimde bakarım kısmetse!...a.s
adı ne peki resmi göremedım de ben:jeyyar:
farfümün adı neee alllammm yaaa
rica ederim canım,kızlar da sen al ordan sat dediler de ben anlamam ticaret işinden:))maksat fikir vermek canımcım gerisi sizlere kalmış :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?