Lekeler, Çiller Inanilmaz ama Gercek!!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

BelKisGunesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
5
1
0
- Yurtdışı
Herkese selamlar.. Koltuk alti islanmalarina super bir cozum buldum. Bu sorunu olan herkesle paylasmak istedim. Eskiden boyle bir sorunum yoktu, bir anda basladi, cok rahatsizlik veriyordu, kullandigim kozmetik urunleri bu durumu daha da kotulestiriyordu ve bir arkadasimin tavsiyesi uzerine kullandim. Ilk basta fazla guvenmeyerek aldim ve kullandim. Harika bir urun....... Resmen mucize gibi birsey. Ismi Odorex sprey. Ayda sadece 1-2 defa kullaniliyor. Resmen terlemenin ne oldugunu unuttum, cok cok cokkk memnunum.

Merhaba, bu sprey nerede satılıyor acaba fiyatı nasıl? Bitkisel bir ürün mü?

Selam, Odorex Deo sprey anladigim kadariyla Turkiyede yok. Fiyatina gelince boyle bir urun icin fiyati cok cok iyi. Ben 1 yil oldu kullaniyorum ve sisenin yarisi duruyor. Harika bir urun gercekten. Burda kullanan herkes cok memnun. Gonderebilsem yardimci olmaya calisirim fakat bu takim urunlerin kargoyla yurtdisina gonderilmesi yasak bildigim kadariyla. Siz Turkiyenin neresinde oturuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…