Sivilceli Ciltler İNANAMIYORUM:) sonunda sivilcelerimden kurtuldum!!!...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ay çok saol canım ya Şeniz

ben hastanede çalışıyorum şimdi doru eczanemize gidiyom ve bu ilaçları alıyom hihoyyyt

inş işe yarar eşim 28 gün sora geliyo askerden o gelene kadar umarım düzelir cildim.

bide benim sırtımdada var sivilceler onlar içinde solaryuma giriyorum daha 4 kere girdim etkisini gördüm biliyonmu sırtımdakiler azaldı .

yüzümdekiler hiç azalmıyo çünki çok stres ediyom çok elliyom mafoldumben

roaccutane bende kullanmıştım canım ama ben hiç faydasını görmememiştim ne yazık ki
ooo... sen hele bir kullan bu kremleri 1 hafta sonra bana gelip geçmeye başladılar diyceksin (Allahım benim yüzümü kara çıkarma :Saruboceq: ) kaydirigubbakcemile3
inan ben kullandığım andan itibaren etkisini göstermeye başlamışlardı, o kadar diyorum sana ...
hastanede çalışıyormuşsun hem, doktorua bir sorsanmı dedim acaba?

ooo... sen hele bir kullan bu kremleri 1 hafta sonra bana gelip geçmeye başladılar diyceksin (Allahım benim yüzümü kara çıkarma :Saruboceq: ) kaydirigubbakcemile3
inan ben kullandığım andan itibaren etkisini göstermeye başlamışlardı, o kadar diyorum sana ...
hastanede çalışıyormuşsun hem, doktorua bir sorsanmı dedim acaba?
[/QUOTE]

hastanede cildiyeci yok soramadım

nese gittim ezcaneye eczacımız vermedi ilacı mafoldumben

dedi sakın doktoruna danışmadan alma ciltte acaip soyulma fln yapıyo kuruluk yapıyo bilmem ne mafoldumben

sadece şeyi alabilirsin dedi onda bişii olmuyo expigment mafoldumben

netcem ben şimdi cildiyeci nerden bulayım ben gitmeyede üşenirim başka hastaneleri hiç sevmiyom off offff mafoldumben

ben şey duydum onu biliyomusun soda ile sabah akşam yüzü yıkayınca ii oluyomuş dorumudur mafoldumben

hastanede cildiyeci yok soramadım

nese gittim ezcaneye eczacımız vermedi ilacı mafoldumben

dedi sakın doktoruna danışmadan alma ciltte acaip soyulma fln yapıyo kuruluk yapıyo bilmem ne mafoldumben

sadece şeyi alabilirsin dedi onda bişii olmuyo expigment mafoldumben

netcem ben şimdi cildiyeci nerden bulayım ben gitmeyede üşenirim başka hastaneleri hiç sevmiyom off offff mafoldumben

ben şey duydum onu biliyomusun soda ile sabah akşam yüzü yıkayınca ii oluyomuş dorumudur mafoldumben
[/QUOTE]

canım ne sodalar, ne sirkeler, ne yağlar...
neler neler gördü benim bu yüzüm ama yok hiçbirine inanmıyorum ben..
valla bu ilaçlar kurtardı beni.
üşenme git başka hastaneye, sor doktora nolcak.. hem bak eşinde geliyomuş sayılı günlerin kaldı :) al kullan hemen..
ayrıca bende soyulma, yanma, kızarıklık hiç birşey yapmadı bu kremler...

hımm babamın cilt doktoru bi arkadaşı var söliimde akşam arasın sorsun ona:))

şey dicem bu sodayı nasıl kullandın ki sırf meraktan çok kullanmak istiyom sabah akşam mı yıkadın..

bi şişede çok var bi şişeyi kaç günde bitiriyodun

ben beyaz kılle gulsut-yunu kullanıyorum suan bı etkısını goremedım dun ılk defa kullandım sonucunu grelım ınşallah olumlu olcak....

ArkadaŞlar boŞuna uĞraŞmayın,kremle felan..roaccutane kesın ÇÖzÜm ben bı araŞtırın derın..sıvılcelerınden kesın kurtulmak ısteyenlere...

kim kullanmış o sodayı? :uhm:

Arkadaşlar bu ilaçların fiyatları ne kadar peki..Benimde alnımda sivilce çıkıyor..Yanak kısmında bugüne kadar hiç çıkmadı.Ama bende alnım sivilcesiz tertemiz olsun istiyorum.Eğer fiyatlar uygunsa aileme söylemeden bu ilaçları kendi paramlar almayı düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim

bende almak istiyorum hiç sivilcelerim yoktu ama bir anda çıktılar..siyah noktalarımda var dermatoloğa gitcem..bu ilaçların fiyatını öğrenebilirmiyim?

arkadaşlar fiyatları hakkında hiç bir bilgim yok, çünkü ilaçlarımı ssk karşıladı..
ama galiba bir tanesi 20 tl civarıydı.. hangisi bilemiycem..

sevincini çoooook iyi anlıyorum. bende çok çektim sivilcelerden, gitmediğim dr kalmamıştı, uygulamadığım şey kalmamıştı. en sonunda bu siteden okuduğum bir yöntemi uyguladım. hem izlerden, hem sivilcelerden kurtulduuuuuuumkaydirigubbakcemile2

saol canım..
peki sen ne kullanmıştın?

saol canım..
peki sen ne kullanmıştın?

bana gittiğim dr neutrogena nın akneli ciltler için uygun olan sabununu önermişti. çok kurutuyodu yüzümü.krem kullanmayada korkuyodum sivilce azdıracak diye. bir arkadaş bephanten kremin izler ve sivilcelere iyi geldiğini yazmış. her sabun sonrası bephanten sürdüm. ne iz ne sivilce kaldı şimdi. bephantendi hala kullanıyorum. şükürler olsunopuyorumnanaktan

bephanten i bende bi ara kullandım gerçekten işe yaradı..
hatta geçen gün aklıma geldi.. tekrar kullanayım dedim kendi kendime..
saol canım veridğin bilgi için

Bende doktor tavsiyesiyle basladim kullanmaya ama basladigimin ilk haftasi basima oyle birsey geldiki 1 ay kullanmadim . Boyle fındik buyuklugunse dipli ve inanilmaz agrili bi sivilce cikardim ustune sivilcem ucuk oldu daha beter oldu yani gecelerce uyuyamadim agridan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…