valla canım...
ben bu ilaçları ilk kullandığım zamanlarda ben zaten hep evdeydim..
o yüzden fondöten falan kullanmadım..
şuan kullamak istersem bir tek pudra kullanıyorum, oda bana yetiyo, pürüzsüz oluyorum..
ben suyu çok içerim, suyun cilde faydalı olduğunu biliyorum, aknelere de ne kadar faydalıdır bilemem ama sende iç bence...
ama bu ilaçları kullandığın zaman eğer fondötensiz yapamayacaksan kullan ya nolcak, çokda ince düşünmemek lazım aslında..
zaten bu ialçların biri sabah biri akşam kullanılıyor..
Benim 4-5 sene önce kırmızı kırmızı küçük sivilcelerim vardı alnımda,ne kullandıysam geçmemişti en son roaccutane kullandım 7 ay,cildim süper olmuştu tanıdık tanımadık kim varsa yüzümü sormaya geliodu artık,4 senedir de çıkmıyordu ama 2-3 aydır tekrar çıkmaya başladılar,nie çıkıyo anlamıyorum,senelerdir yanağımda çenemde hiç çıkmazdı sadece alnımda çıkardı ama şimdi yanaklarımda da çıkıo böle küçük kırmızı kırmızı,napıcam ben yaaa aynaya bile bakmak istemiyorum
ay çok saol canım ya Şeniz
ben hastanede çalışıyorum şimdi doru eczanemize gidiyom ve bu ilaçları alıyom hihoyyyt
inş işe yarar eşim 28 gün sora geliyo askerden o gelene kadar umarım düzelir cildim.
bide benim sırtımdada var sivilceler onlar içinde solaryuma giriyorum daha 4 kere girdim etkisini gördüm biliyonmu sırtımdakiler azaldı .
yüzümdekiler hiç azalmıyo çünki çok stres ediyom çok elliyom mafoldumben
ArkadaŞlar boŞuna uĞraŞmayın,kremle felan..roaccutane kesİn ÇÖzÜm ben bİ araŞtırın derİn..sİvİlcelerİnden kesİn kurtulmak İsteyenlere...
hımm babamın cilt doktoru bi arkadaşı var söliimde akşam arasın sorsun ona:))
şey dicem bu sodayı nasıl kullandın ki sırf meraktan çok kullanmak istiyom sabah akşam mı yıkadın..
bi şişede çok var bi şişeyi kaç günde bitiriyodun
sevincini çoooook iyi anlıyorum. bende çok çektim sivilcelerden, gitmediğim dr kalmamıştı, uygulamadığım şey kalmamıştı. en sonunda bu siteden okuduğum bir yöntemi uyguladım. hem izlerden, hem sivilcelerden kurtulduuuuuuumkaydirigubbakcemile2
saol canım..
peki sen ne kullanmıştın?
bana gittiğim dr neutrogena nın akneli ciltler için uygun olan sabununu önermişti. çok kurutuyodu yüzümü.krem kullanmayada korkuyodum sivilce azdıracak diye. bir arkadaş bephanten kremin izler ve sivilcelere iyi geldiğini yazmış. her sabun sonrası bephanten sürdüm. ne iz ne sivilce kaldı şimdi. bephantendi hala kullanıyorum. şükürler olsunopuyorumnanaktan
bephanten i bende bi ara kullandım gerçekten işe yaradı..
hatta geçen gün aklıma geldi.. tekrar kullanayım dedim kendi kendime..
saol canım veridğin bilgi için
Sivilcelerimden dolayı moralim yıllarca çok bozuldu, benimle aynı durumda olan herkese yardımcı olmak için bu konuyu açtım..
şimdi arkadaşlar,
bende yıllardır sivilcelerimle mücadele eden biriydim..
ta ki 1 ay öncesine kadar..
kk da yazan sivilce sularıda dahil, bitki, ot neyin iyi geldiğini duyduysam hepsini denedim.. herşeyi kullandım..
evet! işe yaramadılar değil, ama kesin sonuç olmadı bana.. yine sağolsunlar çıktılar sivilcelerim teker teker.. bir türlü bırakmadılar peşimi.. :))
bende cilt doktoruna gittim.. kan testi vs. yaptırmak için..
doktorum öyle testlere gerek yok dedi.. sana 2 tane jel vericem bunlar kesin sonuç olucak dedi..
ve ben içimden güldüm :) inanmadım hiç.. o kadar çok ürün kullanmıştım ki, bu vereceği ilaçlarda onlardan biridir diye çok önemsemedim..
bebek de düşündüğüm için çok fazla kuvvetli ilaç veya krem vermemesini de istedim..
verdiği jellerin isimleri: differin ve aknilox..
lekeler içinde expigment kullanıyorum..
lütfen cilt doktoruna gidin ve bu ilçalar hakkında bilgi alın..
umuyorum ki sizlerde benim gibi faydasını göreceksiniz..
inanırmısınız hiç sivilcem kalmadığı gibi lekelerimde yok oldu.. çok ama çok az lekeler kaldı.. onlarda zamanla geçer herhelde.. geçmezse bile umrumda değil açıkçası.. yüzümü hiç böyle pürüzsüz görmemiştim çünkü :)))
fondöten ve pudra kullanmıyorum artık.. daha ne olsun :)))
üstelik daha kullanalı 1 ay olduğu halde..
inanamıyorum sivilcelerim 1 aydır hiç çıkmadı
gerçekten çok seviniyorum kızlar.. :sm_cool:
lütfen cilt doktoruna gidin ve bu jeller hakkında bilgi alın..
dozajları az olan jeller bunlar, yani herkesin rahatlıkla kullanacağı umuyorum..
biliyorum ki sizlerde benim gibi faydasını göreceksiniz..
sevgiler... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?