Sivilceli Ciltler İNANAMIYORUM:) sonunda sivilcelerimden kurtuldum!!!...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
çok sevindim sizin adınıza 15 küsür yıldır sivilcelerle boğuşuyorum ama hala bi çözüm bulamadım bunları denemeklede bişey kaybetmem bakalım belki siz vesile olursunuzyerimseniben

inşaallah canım.. eğer ben vesile olursam çok sevinirim gerçekten..
çünkü ne kadar büyük bir beladır bu sivilceler çok iyi bilirim..
hemen doktorunuza sorun derim, yada bir eczacıya :)

tebrik ederim kaydirigubbakcemile5 darısı bana. bende roaccutane kullanıyorum 3. ayımdayım tedavi iyi gidiyor ama lekeler var. o lekeler için kullandığın ilacı biraz açarmısın canım,krem şeklindemi. soyulma, kızarıklık yaptımı, ne kadar sürede geçti?

tebrik ederim kaydirigubbakcemile5 darısı bana. bende roaccutane kullanıyorum 3. ayımdayım tedavi iyi gidiyor ama lekeler var. o lekeler için kullandığın ilacı biraz açarmısın canım,krem şeklindemi. soyulma, kızarıklık yaptımı, ne kadar sürede geçti?

canım o ilaç krem şeklinde..
yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ama ilk bi kaç hafta içinde lekelerim geçmeye başlamıştı..
şuan sadece çok belirgin olan lekelerim çok hafif görünüyolar..
bu bile süper bir gelişme benim için..
çünkü çok sivilce lekesi vardı, hafif olanlar zaten hemen geçti..
hiçbir kızarıklık yada soyulma gibi şeylerde yapmadı..

bn bikac ayDır yüzümdeki sivilcelerimden kurtulamıyodum doktora gittim ezcaneye gittim ama onun verdikleri de işe yaramadı mafoldumben ben de o kızın dedini yabcam bakam sonuc ne çok merak ediom alkisalkisalkis

ben de 15 yılı aşkındır uğraşıyorum sivilcelerimle ama nafile....haplar,jeller,kremler..vs hiç bir fayda görmedim,sıkmadığım halde iz kalır.Galiba içten,karaciğerimden sorunluyum,kür uygulayacağım artık,bıktım.

bende 7. sınıfta çıkmaya başladı sivilceler ve şu anda lise 2 nn sonuna gelioz hala sivilceliyim.. isotrexin die bi ilaç kullandım bugn biiti ilaç çoğu sivilcelerm söndü ama tamamen geçmedi suratm hala kıpkırmızı ve seneye artık farklı bembeyaz bi suratla gitmek istiyorum okula .. ne dersniz işe yararmı differin ve aknilox ve expigment .. bugn gidip bu ilaçları doktora azdrmak istiorm inşşalllah senn sayende sivilcelerm geçmş olur :)

bende 7. sınıfta çıkmaya başladı sivilceler ve şu anda lise 2 nn sonuna gelioz hala sivilceliyim.. isotrexin die bi ilaç kullandım bugn biiti ilaç çoğu sivilcelerm söndü ama tamamen geçmedi suratm hala kıpkırmızı ve seneye artık farklı bembeyaz bi suratla gitmek istiyorum okula .. ne dersniz işe yararmı differin ve aknilox ve expigment .. bugn gidip bu ilaçları doktora azdrmak istiorm inşşalllah senn sayende sivilcelerm geçmş olur :)

valla canım bende bir çok şey kullandım senin gibi, hatta doktorum bu kremleri verirken içimden güldüm bile.. geçmiycek diye.. :)
ama gerçekten geçtiler...
o kadar iltihaplı sivilcem nasıl geçti anlamadım.. çok ciddiyim bu konuda. istersen doktoruna bir sor... sana uygun görürse yazar zaten..
geçmiş olsun
a.s.

aayyy bende 1 ay once kurtuldum sivilcelerimden, o piskoloji nasıldır çok iyi bilirim hihoyyyt
kendi yüzümü sivilceli görmek hergün o kadar moralimi bozuyorduki anlatamam. ama şimcik hicbişeycik kalmadı çok şükür :nazar:
senin adına da çok sevindim umarım bi daha onlarla mücadele etmek zorunda kalmazsın zemuszemus

ya bende kullancan senin dediğinden sivilcelerimle bir taıntım yok ama daha güzel olmak istiyorum lekeleri görünce morelim bozuluyor imex kullanıyordum bende ama beyaz tenli olunca onu kullandıgımda yüzün hortlak gibi görünüyordu ondan ara ara kullanıyorum doktora gidip senin dediğin ilacları yazdırcam eger bu sivilce ve lekelerden kurtulursam valla cok dua ederim sana birşey sormak istiyorum birde bu ilacların aknelerede faydası oluyormu cünki bende hem sivilce hemde akne var sivilcem pek yüzümde belirgin cıkmıyor ama sırtımda felaket var sırtımada bir faydası olurmu cünkü sırtı acık birşeyler giyemiyorum:(

kızlar konuya sondan girdim ama, yüzüm cok sivilceli değildir daha doğrusu hiç deri altından çıkamaz ağrılı kırmızı şişllik olarak kalır. geçen doktor isotrexin yazdı, bi sivilceme sürdüm söndürdü ama kırmızı şuan, yani izi kalır mı merak ediyorum ,hani zaten yeterince iz-çil var bide bu eklenmesin boşa die...turkbayragi

kızlar konuya sondan girdim ama, yüzüm cok sivilceli değildir daha doğrusu hiç deri altından çıkamaz ağrılı kırmızı şişllik olarak kalır. geçen doktor isotrexin yazdı, bi sivilceme sürdüm söndürdü ama kırmızı şuan, yani izi kalır mı merak ediyorum ,hani zaten yeterince iz-çil var bide bu eklenmesin boşa die...turkbayragi

aynn banada isotrexin verdi kullandm sivilcelrm sndu ama kırmızı kaldı aynı senn dediin gbi

ya bende kullancan senin dediğinden sivilcelerimle bir taıntım yok ama daha güzel olmak istiyorum lekeleri görünce morelim bozuluyor imex kullanıyordum bende ama beyaz tenli olunca onu kullandıgımda yüzün hortlak gibi görünüyordu ondan ara ara kullanıyorum doktora gidip senin dediğin ilacları yazdırcam eger bu sivilce ve lekelerden kurtulursam valla cok dua ederim sana birşey sormak istiyorum birde bu ilacların aknelerede faydası oluyormu cünki bende hem sivilce hemde akne var sivilcem pek yüzümde belirgin cıkmıyor ama sırtımda felaket var sırtımada bir faydası olurmu cünkü sırtı acık birşeyler giyemiyorum:(

canım bende akne, sivilce, iz.. ne ararsan vardı :))
çok şükür şimdi 1 tane bile sivilcem yok izlerim ise geçti diyebilirim.. çok belirgin olan kırmızı izler çok hafifledi, yani gözüme bile çarpmıyor o izler artık, onlarda zamanla geçerler herhalde.. geçmezse bile dert etmem, çünkü bu halini bile hayal edemiyordum :))
ve bu ilaçları sırtınada kullanabilirsin tabi neden olmasın :)

bak o deri altında kalan ağrılı şişlikler bende de çok olurdu, ama inan şimdi eser yok :))
ben yine benim kullandığım 3 kremi öneririm sana..
mutlaka kullan canım..
hatta expigment cillere bile iyi geldiğini duydum, güneş lekelerinede...

ay benim yüzüm şuan berbat durumda bende hep sivilceli yaşıyorum..

fondoten sürmekten bıktım :((

bu ilacı hemen alıyorum...çocuk düşünüyoruz biz, demek ona bi zararı yokmuş.

valla cilt doktoruna danışmadan alcam bişii olmaz herhalde:((

çok tşkler canım inş bende fondoten sürmekten kurtulurum

ay benim yüzüm şuan berbat durumda bende hep sivilceli yaşıyorum..

fondoten sürmekten bıktım :((

bu ilacı hemen alıyorum...çocuk düşünüyoruz biz, demek ona bi zararı yokmuş.

valla cilt doktoruna danışmadan alcam bişii olmaz herhalde:((

çok tşkler canım inş bende fondoten sürmekten kurtulurum

valla canım ben bebek düşündüğümüzü söledim doktora bu kremleri yazmadan önce..
zararı olsaydı yazmazdı herhalde
zaten aknilox jel %2, differin jel %0,1, expigment ise %2 lik..
yani çok ağır ilaçlar değil bunlar ama faydasını gördüm işte çok şükür, inşaallah sende görürüsün :)

valla canım ben bebek düşündüğümüzü söledim doktora bu kremleri yazmadan önce..
zararı olsaydı yazmazdı herhalde
zaten aknilox jel %2, differin jel %0,1, expigment ise %2 lik..
yani çok ağır ilaçlar değil bunlar ama faydasını gördüm işte çok şükür, inşaallah sende görürüsün :)

o zaman bi kaç soru sorabilirmiyim :utangac:

şimdi bu ilaçları kullanırken sen hiç fondöten sürmedin mi.

ben bu halimle fondötensiz asla dışarı çıkamamda o yüzden soruyorum da mafoldumben

bide ben gün içinde bazen hiç su içmiyorum sne içiyomusun içmem lazım mı mafoldumben

o zaman bi kaç soru sorabilirmiyim :utangac:

şimdi bu ilaçları kullanırken sen hiç fondöten sürmedin mi.

ben bu halimle fondötensiz asla dışarı çıkamamda o yüzden soruyorum da mafoldumben

bide ben gün içinde bazen hiç su içmiyorum sne içiyomusun içmem lazım mı mafoldumben

valla canım...
ben bu ilaçları ilk kullandığım zamanlarda ben zaten hep evdeydim..
o yüzden fondöten falan kullanmadım..
şuan kullamak istersem bir tek pudra kullanıyorum, oda bana yetiyo, pürüzsüz oluyorum..
ben suyu çok içerim, suyun cilde faydalı olduğunu biliyorum, aknelere de ne kadar faydalıdır bilemem ama sende iç bence...
ama bu ilaçları kullandığın zaman eğer fondötensiz yapamayacaksan kullan ya nolcak, çokda ince düşünmemek lazım aslında..
zaten bu ialçların biri sabah biri akşam kullanılıyor..

Benim 4-5 sene önce kırmızı kırmızı küçük sivilcelerim vardı alnımda,ne kullandıysam geçmemişti en son roaccutane kullandım 7 ay,cildim süper olmuştu tanıdık tanımadık kim varsa yüzümü sormaya geliodu artık,4 senedir de çıkmıyordu ama 2-3 aydır tekrar çıkmaya başladılar,nie çıkıyo anlamıyorum,senelerdir yanağımda çenemde hiç çıkmazdı sadece alnımda çıkardı ama şimdi yanaklarımda da çıkıo böle küçük kırmızı kırmızı,napıcam ben yaaa aynaya bile bakmak istemiyorum

Back