çok sevindim sizin adınıza 15 küsür yıldır sivilcelerle boğuşuyorum ama hala bi çözüm bulamadım bunları denemeklede bişey kaybetmem bakalım belki siz vesile olursunuzyerimseniben
tebrik ederim kaydirigubbakcemile5 darısı bana. bende roaccutane kullanıyorum 3. ayımdayım tedavi iyi gidiyor ama lekeler var. o lekeler için kullandığın ilacı biraz açarmısın canım,krem şeklindemi. soyulma, kızarıklık yaptımı, ne kadar sürede geçti?
canim bu krem seklindeki ilac hangisi adini soyleyebilir misin?
bende 7. sınıfta çıkmaya başladı sivilceler ve şu anda lise 2 nn sonuna gelioz hala sivilceliyim.. isotrexin die bi ilaç kullandım bugn biiti ilaç çoğu sivilcelerm söndü ama tamamen geçmedi suratm hala kıpkırmızı ve seneye artık farklı bembeyaz bi suratla gitmek istiyorum okula .. ne dersniz işe yararmı differin ve aknilox ve expigment .. bugn gidip bu ilaçları doktora azdrmak istiorm inşşalllah senn sayende sivilcelerm geçmş olur :)
kızlar konuya sondan girdim ama, yüzüm cok sivilceli değildir daha doğrusu hiç deri altından çıkamaz ağrılı kırmızı şişllik olarak kalır. geçen doktor isotrexin yazdı, bi sivilceme sürdüm söndürdü ama kırmızı şuan, yani izi kalır mı merak ediyorum ,hani zaten yeterince iz-çil var bide bu eklenmesin boşa die...turkbayragi
ya bende kullancan senin dediğinden sivilcelerimle bir taıntım yok ama daha güzel olmak istiyorum lekeleri görünce morelim bozuluyor imex kullanıyordum bende ama beyaz tenli olunca onu kullandıgımda yüzün hortlak gibi görünüyordu ondan ara ara kullanıyorum doktora gidip senin dediğin ilacları yazdırcam eger bu sivilce ve lekelerden kurtulursam valla cok dua ederim sana birşey sormak istiyorum birde bu ilacların aknelerede faydası oluyormu cünki bende hem sivilce hemde akne var sivilcem pek yüzümde belirgin cıkmıyor ama sırtımda felaket var sırtımada bir faydası olurmu cünkü sırtı acık birşeyler giyemiyorum
kızlar konuya sondan girdim ama, yüzüm cok sivilceli değildir daha doğrusu hiç deri altından çıkamaz ağrılı kırmızı şişllik olarak kalır. geçen doktor isotrexin yazdı, bi sivilceme sürdüm söndürdü ama kırmızı şuan, yani izi kalır mı merak ediyorum ,hani zaten yeterince iz-çil var bide bu eklenmesin boşa die...turkbayragi
ay benim yüzüm şuan berbat durumda bende hep sivilceli yaşıyorum..
fondoten sürmekten bıktım(
bu ilacı hemen alıyorum...çocuk düşünüyoruz biz, demek ona bi zararı yokmuş.
valla cilt doktoruna danışmadan alcam bişii olmaz herhalde(
çok tşkler canım inş bende fondoten sürmekten kurtulurum
valla canım ben bebek düşündüğümüzü söledim doktora bu kremleri yazmadan önce..
zararı olsaydı yazmazdı herhalde
zaten aknilox jel %2, differin jel %0,1, expigment ise %2 lik..
yani çok ağır ilaçlar değil bunlar ama faydasını gördüm işte çok şükür, inşaallah sende görürüsün :)
o zaman bi kaç soru sorabilirmiyim
şimdi bu ilaçları kullanırken sen hiç fondöten sürmedin mi.
ben bu halimle fondötensiz asla dışarı çıkamamda o yüzden soruyorum da mafoldumben
bide ben gün içinde bazen hiç su içmiyorum sne içiyomusun içmem lazım mı mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?