• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama inanamıyorum bakım yağının yaptığına bakın

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
40
Yozgat
kıslar saçlarımı röfle yaptırmıştım çok sarıydı ama 1 ay geçince gözüm alıştı rengi oturdu. tam hoşuma gitmişti. ama birde ne göreyim saçlarım iyice koyulaşmış. :53::53::53::53::53:nedenininde bakım yağından oldugunu soyledıler.her hafta sacıma bakım yagı suruyorum. neden koyulastı. bakım yagındanmı.bı seyler soyleyın:59:

canım benim saçımda açık sarı ve röfleli. uzun zamandır hafta bir çeşitli yağlarla bakım yapıyorum ama bende şimdiye kadar hiç koyulaşma olmadı

Badem yağı ve hinta yağı kirpiklerde kaşlarda koyulaşma yapıyor diye biliyorum ama saçlarda olduğunu duymamıştım.

kuaforden almıstım. butn yagları ıcınde barındıran bakım yagı.. bu forumda okdum bakım yaglarının sacı koulastırdgını...pekı neden koyulastı bu saclarım

benim de koyulaşmıştı bakım yağlarından olduğunu hiç düşünmemiştim ama hemen herkes kullanıyor bunları..olabilir mi acaba..

kuaforden almıstım. butn yagları ıcınde barındıran bakım yagı.. bu forumda okdum bakım yaglarının sacı koulastırdgını...pekı neden koyulastı bu saclarım

bilemiyorum ama bende aylarca dünya kadar yağ kullanmıştım ve röfle vardı ama rengi hiç değişmemişti. eğer yağdan koyulaştı dersen bırak kullanmayı.

cnm kullandığın yağı karışımının içinde ceviz yağı varsa ondan koyulaşmıştır kakao yağı da koyulaştırıyor diye biliyorum..

saçlarım platin hc bakım yağı aldım koyu sarı rengi vardı uyguladım saçlarım koyulaştı.sinameke yaptım koyulaştı.bunları bıraktım eski haline döndü tabi bazen bulaşık detarjanı ile yıkadım açılsın dıye rengi tabi.artık bakım yağlarından vazgçtım.açık saç renkli saçlar çok riskli böle şeyler.bakım maskeleri ve kremlerine devam ediyorum.sarı saçların bakım çok zor oluyo diğer renklere göre nem ve proteinin eksik olduğu sarı saçlar mat duruyor.

saçlarım platin hc bakım yağı aldım koyu sarı rengi vardı uyguladım saçlarım koyulaştı.sinameke yaptım koyulaştı.bunları bıraktım eski haline döndü tabi bazen bulaşık detarjanı ile yıkadım açılsın dıye rengi tabi.artık bakım yağlarından vazgçtım.açık saç renkli saçlar çok riskli böle şeyler.bakım maskeleri ve kremlerine devam ediyorum.sarı saçların bakım çok zor oluyo diğer renklere göre nem ve proteinin eksik olduğu sarı saçlar mat duruyor.

bulaşık deterjanı acıyomu sac rengını:53: :53: :53:

benim saçlarım açık sarı çokda seviyorum rengini. haftada 1 gün yağlarla bakım yapıyorum bir günde sinameki li formülden yapıyorum. koyulaşırmı yaa korktum. yağlardan bi sıkıntım olmadı şimdiye kadar ama sinameki koyulaştırıyo denmiş kafam karıştı:59:

Back