ben hayatı değil ama yaşamayı kendimi seviyorum.Bu hayatta nasıl değişmeden yorulmadan yaşayabiliyrum doğrusu ben bile kendime şaşıyorum.insanlara aldırmadan kötülükleri kalleşlikleri kederi ve acıyı hiç umarsamadan geldiği gibi göndermesini bilerek nasıl yaşıyorum ya ben..İlişki esnasında taparcasına seven ama bitincede hiç birşey yaşanmamış gibi davranan çabuk unutan ve acı çekmeyen hep acı çektirmeyi hedeflemiş ben....GAMSIZIM........EVET BU BENİM....:teytey:
bende umut dolu yarınların bana gelmesini bekleyenlerdenim ....
pek umudum kalmadı benım hiç birşeyden....
hayata merhaba ,dostluğumuza tekrar merhaba!aslında neşem ve hayata umutla bakışım gözlerimden okunurdu . du diyorum çünkü 10 yıldır beni üzen yıpratan bezdiren birokşeyle savaştım yoruldum . başlarda yadsıma yaparak olmamış gibi yaşamaya çalıştım bu beni daha bir nötrlemeye başladı hala bu psikolojiden sıyrılmaya çalışıyorum. son günlerde kendimi toparlamaya çalışsam da umutsuzluk beni biilmediğim bir yanlızlığa sürüklüyor anlık yaşıyorum ama değişeceğim bunu çok istiyorum.tekrar gözlerim ışıldayacak
neydi sloganım: çaresizlik diye birşey yok çaresini henüz bulamadığım sorunlarım var ! :lepi:
BEN HEP BÖYLEYİM NEDENİM VAR ÇÜNKÜ:NEFES ALMAK,HİSSETMEK,DUYMAK,GÖRMEK,DOKUNMAK,YAŞLANMAK,YAŞATMAK,ÜRETMEK VE TÜM SANCILARA RAĞMEN ANNE OLMAK...:hooray:QUOTE=sihirsensin]herşeye rağmen hayata güzel bakmak gerekli bence! hayat bize ne istediğimizi nede hakettiğimizi vermiyor olsada yaşamaya değecek kadar sürprizlerle dolu olduğunu bilmekten asla kendimi alamıyorum çünkü ben kendimi ve hayatı herşeye rağmen inanın çok seviyorum...hayat kalleşliklerle de dolu olsa öle insanlarlada yaşansa buna alışmak gerekli diorum..hayata küsmek kızmak diil sevdiklerimizi ve bizi sevenlerimizi yanımıza almak ve onlara bu hayatın tadını her geçen gün' hayatın kalleşlerine' isyan edercesine yaşayalım ve bence sihir her zaman bizde ve unutmayalım ki her acıdan sonra yeni bir umut doğar bizim yarınlarımıza...sihir sensin ve hep böylede kalmalısın!
BEN HEP BÖYLEYİM NEDENİM VAR ÇÜNKÜ:NEFES ALMAK,HİSSETMEK,DUYMAK,GÖRMEK,DOKUNMAK,YAŞLANMAK,YAŞATMAK,ÜRETMEK VE TÜM SANCILARA RAĞMEN ANNE OLMAK...
Benim gibi düşünen tüm arkadaşları umut dolu yarınlar mı bizi bekler yoksa biz hala umut dolu yarınlarımı bekler?
nursunaz canım hayat bize herşeyi veriyor iyiyide ,kötüyüde,güzelide çirkinide,dostuda,kalleşide,kederide,mutluluğuda ve hayat hep böyleymiş bize farklı değilmiş...evveleden beri gelmiş ve böyle gidecekmiş diye bakıyorum tıpkı senin gibi bende tüm herşeyiyle hayatı,yaşamayı ve kendimi kendi ürettiklerimi canımın canını ve eşimi seviyorum he belki de onlar olmasaydı bizde hayatı inadına yaşamazdım ve belki de bizde o zaman ' Sihir Sensin ' diyemezdik kendimize...ben hayatı ,yaşamayı ve kendimi çok seviyorum canım.olumsuzluklar yok mu.çooook.ama hayat onlarla güzel sanırım.Allah beterini vermesin.herşey yerinde güzel sihircim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?