• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inadina yaşamak herşeye rağmen

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
21
118
:hooray:QUOTE=sihirsensin]herşeye rağmen hayata güzel bakmak gerekli bence! hayat bize ne istediğimizi nede hakettiğimizi vermiyor olsada yaşamaya değecek kadar sürprizlerle dolu olduğunu bilmekten asla kendimi alamıyorum çünkü ben kendimi ve hayatı herşeye rağmen inanın çok seviyorum...hayat kalleşliklerle de dolu olsa öle insanlarlada yaşansa buna alışmak gerekli diorum..hayata küsmek kızmak diil sevdiklerimizi ve bizi sevenlerimizi yanımıza almak ve onlara bu hayatın tadını her geçen gün' hayatın kalleşlerine' isyan edercesine yaşayalım ve bence sihir her zaman bizde ve unutmayalım ki her acıdan sonra yeni bir umut doğar bizim yarınlarımıza...sihir sensin ve hep böylede kalmalısın![/QUOTE]
BEN HEP BÖYLEYİM NEDENİM VAR ÇÜNKÜ:NEFES ALMAK,HİSSETMEK,DUYMAK,GÖRMEK,DOKUNMAK,YAŞLANMAK,YAŞATMAK,ÜRETMEK VE TÜM SANCILARA RAĞMEN ANNE OLMAK...
Benim gibi düşünen tüm arkadaşları umut dolu yarınlar mı bizi bekler yoksa biz hala umut dolu yarınlarımı bekler?

ben hayatı değil ama yaşamayı kendimi seviyorum.Bu hayatta nasıl değişmeden yorulmadan yaşayabiliyrum doğrusu ben bile kendime şaşıyorum.insanlara aldırmadan kötülükleri kalleşlikleri kederi ve acıyı hiç umarsamadan geldiği gibi göndermesini bilerek nasıl yaşıyorum ya ben..İlişki esnasında taparcasına seven ama bitincede hiç birşey yaşanmamış gibi davranan çabuk unutan ve acı çekmeyen hep acı çektirmeyi hedeflemiş ben....GAMSIZIM........EVET BU BENİM....:teytey:

ben hayatı değil ama yaşamayı kendimi seviyorum.Bu hayatta nasıl değişmeden yorulmadan yaşayabiliyrum doğrusu ben bile kendime şaşıyorum.insanlara aldırmadan kötülükleri kalleşlikleri kederi ve acıyı hiç umarsamadan geldiği gibi göndermesini bilerek nasıl yaşıyorum ya ben..İlişki esnasında taparcasına seven ama bitincede hiç birşey yaşanmamış gibi davranan çabuk unutan ve acı çekmeyen hep acı çektirmeyi hedeflemiş ben....GAMSIZIM........EVET BU BENİM....:teytey:

ASLNDA BENDE EVLENMEDEN ÖNCE AYNIYDIM AMA EVLENDİKTEN SONRA HELE BİDE KIZIN VARSA SANA YAPTIKLRIN YAKIŞMAZDİE BİŞİLR YAPMAKTAN DA KORKAR OLURSUN AMA BEN HATATTA YAPTIĞIM HİÇBİŞİDEN KORKMAK İSTEMİYORUM ....ÇÜNKÜ KORKULACAK EN BÜYÜK ŞEYİ YAPTIM YANLIŞADAMLA AİLEM İSTEMEDE EVLENDİM NAPAYIM YA ÇOK KÜÇÜKTÜM AMAAAAAAAAAAAAAAAAAA....:çok üzgünüm:

bende umut dolu yarınların bana gelmesini bekleyenlerdenim ....
pek umudum kalmadı benım hiç birşeyden....

:içelim::1hug:
bende umut dolu yarınların bana gelmesini bekleyenlerdenim ....
pek umudum kalmadı benım hiç birşeyden....

bende çok var hiç uutsuzluğa kapılmam çok güzel hayat bence ya .tmm bazı kötü şeyler yaşanmış olabilir ama hep böle gidecek yada herkes böle olacak die bişi yopk ki
skın ha sadece kendine yaparsın üzme kendini umutların yeşersin içindki mevsim çiçekleri hiç solmasın onları gözyaşlaınla diil sabrınla büyüt olur mu...(ben hep buradayım)

canım ne kadar güzel söyledin aslında mutluluk içimizde onu biz yaratıyoruz istersek o kadar ufak şeylerden mutlu olabiliyoruz ki umarım içimizdeki çocuk hiç bir zaman ölmez.

herkes bunu korumak için mutlulğu uzaklarda aramamalı bence ..en ufacık birşey bile eğer tebessüm ettiriyorsa bizi hayat ve içimizdeki çocuk asla ölmez!

aslında neşem ve hayata umutla bakışım gözlerimden okunurdu . du diyorum çünkü 10 yıldır beni üzen yıpratan bezdiren birokşeyle savaştım yoruldum . başlarda yadsıma yaparak olmamış gibi yaşamaya çalıştım bu beni daha bir nötrlemeye başladı hala bu psikolojiden sıyrılmaya çalışıyorum. son günlerde kendimi toparlamaya çalışsam da umutsuzluk beni biilmediğim bir yanlızlığa sürüklüyor anlık yaşıyorum ama değişeceğim bunu çok istiyorum.tekrar gözlerim ışıldayacak
neydi sloganım: çaresizlik diye birşey yok çaresini henüz bulamadığım sorunlarım var !
:lepi:

aslında neşem ve hayata umutla bakışım gözlerimden okunurdu . du diyorum çünkü 10 yıldır beni üzen yıpratan bezdiren birokşeyle savaştım yoruldum . başlarda yadsıma yaparak olmamış gibi yaşamaya çalıştım bu beni daha bir nötrlemeye başladı hala bu psikolojiden sıyrılmaya çalışıyorum. son günlerde kendimi toparlamaya çalışsam da umutsuzluk beni biilmediğim bir yanlızlığa sürüklüyor anlık yaşıyorum ama değişeceğim bunu çok istiyorum.tekrar gözlerim ışıldayacak
neydi sloganım: çaresizlik diye birşey yok çaresini henüz bulamadığım sorunlarım var ! :lepi:
hayata merhaba ,dostluğumuza tekrar merhaba!
zaten bende artık bu seneden itibaren hayatımı anlık yaşamayı öğrendim,hayatı sevmeyi öğrendim,acılar geçiyor amna bzii de dilip geçiyor bunu öğrendim,insanın en iyi dostu aslında içindeki mutlulukmuş bunu öğrendim,sevgi denilen şey karşılklı olunca hayat anlamlı oluyor öğrendim ve en güzeli canıma canımdan başka ilaç yokmuş bunu öğrendim....
çaresizlik diye birşey var olsada ben bunu unuttum yada hiç bilmedim diyorun artık a oda ne miş ki?

hayatta insanı en olgunlaştıran ve hayata bağlandıran şey bence anne olmak.insan anne olunca çok değişio vede hayata daha bi başka bağlanıo .

:hooray:QUOTE=sihirsensin]herşeye rağmen hayata güzel bakmak gerekli bence! hayat bize ne istediğimizi nede hakettiğimizi vermiyor olsada yaşamaya değecek kadar sürprizlerle dolu olduğunu bilmekten asla kendimi alamıyorum çünkü ben kendimi ve hayatı herşeye rağmen inanın çok seviyorum...hayat kalleşliklerle de dolu olsa öle insanlarlada yaşansa buna alışmak gerekli diorum..hayata küsmek kızmak diil sevdiklerimizi ve bizi sevenlerimizi yanımıza almak ve onlara bu hayatın tadını her geçen gün' hayatın kalleşlerine' isyan edercesine yaşayalım ve bence sihir her zaman bizde ve unutmayalım ki her acıdan sonra yeni bir umut doğar bizim yarınlarımıza...sihir sensin ve hep böylede kalmalısın!
BEN HEP BÖYLEYİM NEDENİM VAR ÇÜNKÜ:NEFES ALMAK,HİSSETMEK,DUYMAK,GÖRMEK,DOKUNMAK,YAŞLANMAK,YAŞATMAK,ÜRETMEK VE TÜM SANCILARA RAĞMEN ANNE OLMAK...
Benim gibi düşünen tüm arkadaşları umut dolu yarınlar mı bizi bekler yoksa biz hala umut dolu yarınlarımı bekler?[/QUOTE]

arkadaşım sana çok teşekkür ederim söylediklerine tamamen katılıyorum böyle devam et hayat seni yıkanlara inat yaşamaya değer ve çok güzel:lepi::dance::dance::dance:

Benim gibi düşünen tüm arkadaşları umut dolu yarınlar mı bizi bekler yoksa biz hala umut dolu yarınlarımı bekler?

arkadaşım sana çok teşekkür ederim söylediklerine tamamen katılıyorum böyle devam et hayat seni yıkanlara inat yaşamaya değer ve çok güzel:lepi::dance::dance::dance:[/quote]

hep kalallım sevgiyle ,umutla ve dimdik ayakta.......

ben hayatı ,yaşamayı ve kendimi çok seviyorum canım.olumsuzluklar yok mu.çooook.ama hayat onlarla güzel sanırım.Allah beterini vermesin.herşey yerinde güzel sihircim

ben hayatı ,yaşamayı ve kendimi çok seviyorum canım.olumsuzluklar yok mu.çooook.ama hayat onlarla güzel sanırım.Allah beterini vermesin.herşey yerinde güzel sihircim
nursunaz canım hayat bize herşeyi veriyor iyiyide ,kötüyüde,güzelide çirkinide,dostuda,kalleşide,kederide,mutluluğuda ve hayat hep böyleymiş bize farklı değilmiş...evveleden beri gelmiş ve böyle gidecekmiş diye bakıyorum tıpkı senin gibi bende tüm herşeyiyle hayatı,yaşamayı ve kendimi kendi ürettiklerimi canımın canını ve eşimi seviyorum he belki de onlar olmasaydı bizde hayatı inadına yaşamazdım ve belki de bizde o zaman ' Sihir Sensin ' diyemezdik kendimize...
SEVGİLERİMLE İNADINA YAŞAMAYA HAYATI HERŞEYİYLE..

Back