cnm dkny fresh blossom a bak derimÇok şekerli kokular bayiyor. Frech banyodan çıkmış gibi kokmalı. Ağır olmamalı.
bunları kullandıgınızda en cok sorulan hangisi oluyor?Gucci envy me, Victoria's secret bombshell, burberry weekend ve moschino fresh sana tavsiye ediyorum. Ha bi de Victoria's secret scandalous harika..
lanvinn nasılll kalıcı mı hangi kokya benzıyoo ? nrden aldınzz sizzBen iki parfüm kullaniyorum. Fiyat acisindan aralarinda daglar var ama ikisine de bayiliyorummm...
Ciceksi kokulari, kalici olmasina ragmen hafifligi hosuma gidiyor.
Biri avon today su an 35 tl civari (hanimeli cicegi gibi kokuyor)
Digeri lanvin marry me 250 tl civari
ayyy ne güzelll bi duygıı dmii bana da parfümüm soruldugu zaman cok mutlu oluyrmmarkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
benim imza parfümüm dolce gabbana light blue
mis gibi ferah bi kokusu var hatta hiç unutmuyorum bir tane avm den çıktıktan sonra durağa giderken bi kadın avm den beri peşinizdeyim kokunuz çok güzzel demişti
lanvinn nasılll kalıcı mı hangi kokya benzıyoo ? nrden aldınzz sizz
bunları kullandıgınızda en cok sorulan hangisi oluyor?
cook merak ettim en kısa zaman da deneyecegm :) kalıcı ama farklı herkeste olmayan bir parfümse tam aradıgım olabilrr...Marry me ismi, lanvin markasiydi; tekin acar dan almistim. çok hafif ama kalici, bogmuyor insani kokusu. Cicek ve meyve kokulari agirlikli.
cook merak ettim en kısa zaman da deneyecegm :) kalıcı ama farklı herkeste olmayan bir parfümse tam aradıgım olabilrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?