chloe kokularına bakmalısın :)Çok şekerli kokular bayiyor. Frech banyodan çıkmış gibi kokmalı. Ağır olmamalı.
Aralarında önerebileceğin?chloe kokularına bakmalısın :)
Gucci envy me, Victoria's secret bombshell, burberry weekend ve moschino fresh sana tavsiye ediyorum. Ha bi de Victoria's secret scandalous harika..
Chloe love ve chloe signature kullanıyorum. İkisinden de memnunum. Love story ninde seveni fazla. Onun hakkında bilgim yok ama. Bunun dışında benim imza parfümüm yaz kış sıkılmadan kullandığım armani mania. Bunada bakabilirsin. 212 nyc gri şişeli çok sevdiğim temiz ferah kokulardan. Birkaç koku daha önereceğim. Şu an aklıma gelmedi.Aralarında önerebileceğin?
Merhaba arkadaslar. Kendime benim kolumdan tanırlar diyebileceğim. Yani kisacasi parfüm kokusundan "taninmami" sağlayabilecek koku hangisidir sizce.
Açık tenliyim. Genelde hep açık parfüm kullandım ama sonrasında aynı kokuyu bulmak benim için çok zor oldu.
Hafif tatlimsi ama hemen kaybolmayan ve herkesin kokuyu alabileceği kısacası imzam olmasını istediğim bir parfüm arayışına gireceğim. Sürekli farklı farklı kokular denedim ama artık tek bir taneye yoğunlaşmak istiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum. Seçeneklerde yoksa buralarda yazabilirsiniz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?