Ne güzel ifade etmişsin uzun uzun yazmışsın :) koku olayı benim içinde çok önemli ben yıl içinde farklı mevsimlerde saatlerde hatta ruh halime göre farklı kokular tercih ediyorum klasik beğendiğim kokularım vardır ama Yurtdışı seyahatlerinizde indirimde kokular varsa denemek Amaçlı onlarıda alırım bana uymayanları hediye ederim versace woman Gucci rush gibi aklımda kalan hiç sevmediklerim :) ama bu kokuları ben sevmedim diye kötüleyemem başkasında mükemmelleşebilirler :) sevdiklerimin listesi uzun birde bazen karışım yaparım ben genelde meyve ve çiçeksi kokuları seviyorum :) üst notalarda şekerimsi meyvemsi koku gelirken tenimde durdukça çiçekleşen kokular :) bence erkekler şekerli kokuları seviyorlar ve daha Kalıcı oluyor bu tarz kokular bazen yolda çevirip sordukları olur parfümümü aslında sevinirim ama tek bi markayı söylerim bi kaçını karıştırdığımı detaylı anlatmam bana özel sonuçta :) sende bence tenine giden bi kaç koku bulup arada karıştır ama her koku karışınca güzel olmuyor Yanlışta yönlendirme olmasın
chanel chance kullanmış fıstığım coco mademoiselle'ide :) uzun bi açıklama yapmış ya hani 5. sırada açıklamış bu 2 parfümüListede Chanel chance ı göremedim . Bu parfümü hiç Denemediysen mutlaka bak .kadın parfümlerinin hasıdır .. Ama tabi herkeste var .. Milli parfümümüz olmuş adeta.. ama millette haklı .. insana hoş gelen herkesin beğenebileceği bi koku..
Maşallah yaa listendeki parfümlerin hepsini kullandınmı gerçekten :)
Ben bile listende olan parfümlerin 14 tanesini anca kullandım valla
Güzel anlatmışsın katılıyorum sonuna kadar :)
Parfümün şişeside önemli kesinlikle hem kokusu hem şişesi cezbetmeli insanı :)
Listende Viktor Rolf flowerbomb ı görmedim denemişmiydin hiç bu kokuyu?
Gerçi diğer açtığın konuda ki armani si la vie est belle tarzında bi koku ama flowerbomb bunlardan daha eskidir yeni bi koku değil yani :) birde bunu dene istersen belki seversin aradığın koku budur belli mi olur alternatif sunayım dedim ama bisürü parfüm kullanmışsın ne öneriyim bilemedim
Ben birde yeni kokulara alışamıyorum nedense hep eski tanıdık kokuların taklidi gibi geliyor bisüre kullandıktan sonra sıkılıyorum farklı gelmiyor.. Ne varsa eski kokularda var valla :))
Listede Chanel chance ı göremedim . Bu parfümü hiç Denemediysen mutlaka bak .kadın parfümlerinin hasıdır .. Ama tabi herkeste var .. Milli parfümümüz olmuş adeta.. ama millette haklı .. insana hoş gelen herkesin beğenebileceği bi koku..
Listede Roberto Cavalli klasik olan edpsi yok. Mutlaka bak süper bir koku buda.
Versace vanitas. İmza koku konusunda emin değilim ama temiz bir kokudur. İkinci alternatif olarak istediğin soft parfüm olabilir. Guerlain insolence çok kadınsı ve şık bir koku ve oldukça kalıcı. Daha softu my insolence
Evet sarı olan canım,ben ondan sakız kokusu almıştım:)Canim sari sisede olanimi diyorsun? Ben o kokuyu kokuyu kartinda denedim ve begendim eger onu diyorsan.
Cok parfüm denedigim bir gündü yine herzaman oldugu gibi bileklerimede bir iki parfüm sikmistim yanilmiyorsam roberto cavalli yi de tenimde denedim. Ama malesef tam emin olamiyorum. Herneyse artik hangi parfümdü bilmiyorum ama aradan fazla gecmeden bilegimden biber kokusu almaya basladim. Basta inanamadim. Zaten ben kokulari öyle cok net algilayamam ilk seferde tarif konusuda da iyi degilimdir ama yanimdaki arkadas da aynisini dedi. Cok keskin biber kokuyordu hangi parfümdü bilmiyorum ama tenime hic yakismadi. Roberto cavallinin icinde de biber varmis bu yüzden o olabilir diye düsündüm ama birdaha bakmak lazim.
Ben direk listeye baktım valla şaşırmıştım ben de chance nasıl olmaz bu listede diyechanel chance kullanmış fıstığım coco mademoiselle'ide :) uzun bi açıklama yapmış ya hani 5. sırada açıklamış bu 2 parfümü
Haklısın canım. Ben de kullandığım bir parfümü başkasından duyunca bir kötü oluyorum. Sanki o koku özelliğini yitirmiş gibi oluyor benim için de..Kusura bakma cnm Listeye eklemeyi untumusum :) dedigin gibi cok güzel zarif kokular ama malesef hemen hemen herkesde var bu bana cok sikici geliyor
Evet sarı olan canım,ben ondan sakız kokusu almıştım:)
chance 'in hangi renk olanı en güzel?chanel chance kullanmış fıstığım coco mademoiselle'ide :) uzun bi açıklama yapmış ya hani 5. sırada açıklamış bu 2 parfümü
Haklısın canım. Ben de kullandığım bir parfümü başkasından duyunca bir kötü oluyorum. Sanki o koku özelliğini yitirmiş gibi oluyor benim için de..