Calvin Klein-Sheer Beuty vazgeçilmezim nereye gitsem kullanırım boğmuyorMerhaba güzel kadınlar
İmza parfümünü senelerdir bulamamış biri olarak neredeyse her kokuyu denedim fakat işte bu demedim çünkü önce beni etkilemeli.
Bazen hemcinslerimizden gelen kokuları sorduğumuzda çoğu söylemiyor üzücü bir durum tabi..
En son Black opium almıştım fakat beni rahatsız etti çokta sevmeme rağmen ilk başta..
Önerisi olanlar var mı artık güzel bir parfüm kullanmayı çok istiyorum
Bu parfüm nasıl, yorumlar mısınız?
La vie est belle veya 212 sexy denemenizi öneririmMerhaba güzel kadınlar
İmza parfümünü senelerdir bulamamış biri olarak neredeyse her kokuyu denedim fakat işte bu demedim çünkü önce beni etkilemeli.
Bazen hemcinslerimizden gelen kokuları sorduğumuzda çoğu söylemiyor üzücü bir durum tabi..
En son Black opium almıştım fakat beni rahatsız etti çokta sevmeme rağmen ilk başta..
Önerisi olanlar var mı artık güzel bir parfüm kullanmayı çok istiyorum
dolce gabbana devotion
Narciso rodriguez for her musc noir
Narciso rodriguez cristal
Prada paradoxe
victoria’s secret bare
kayali yum pistachio gelato 33
Kilian love dont be shy
Bu ara en fav parfümlerim bunlar
Merhaba. Ben bir parfüm arıyorum. Yıllar önce bir kadın yolda dururken geldi burnuma. Asla unutamıyorum ama bulamıyorum da o parfümü. Yeni çıkan parfümlerden değil. 10 sene önceydi ilk kokusunu aldığımda.
Hem pamuk şekerli gibi tatlı şekerli bir parfümdü hem de pudralık yumuşaklık pembe selpak gibi bir koku vardı. Hepsini aynı anda barındırıyor.
Sizce bu hangi parfümdür? Bilginiz var mı?
Chloe love pembe selpak gibi kokuyor diyenler oldu ama o değil. O çok pudralı. Benim bahsettiğim koku yoğun bir şekilde tatlı şekerli ama basit bir şekerlilik değil bu ve yayılımı çok yüksek. Metrelerce öteden kokusunu duyabilirsiniz. Ne olabilir acaba
Yoğun şekerli ise Candy olabilir (Lolipop gibi yoğun bir kokusu var)
Daha az şekerli ise Lolita Lempicka olabilir
dediğiniz parfüm burberry blush olabılır aynı bahsettiğiniz gibi bir koku yayılımı yüksek hafif pudralı şekerli gibi ama çok temiz bir kokuSadece şekerli değil ki. Öyle kokuları sevmiyorum.
Pudra ve pembe selpak kokusu da var bunda
Lolipop gibi kokmuyor
Basit bir koku değil
Lolita da değil
Bunlar bildiğim kokular
dediğiniz parfüm burberry blush olabılır aynı bahsettiğiniz gibi bir koku yayılımı yüksek hafif pudralı şekerli gibi ama çok temiz bir koku