- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
- Konu Sahibi KomandoYareni
Hürriyet bugün internet sayfasında yer vermiş, biz ne kadar sesimizi duyurursak diğerleri de yer verir sanırım.Medyayada haber verilse daha cabuk bulunmaz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hürriyet bugün internet sayfasında yer vermiş, biz ne kadar sesimizi duyurursak diğerleri de yer verir sanırım.Medyayada haber verilse daha cabuk bulunmaz mi
Telefonuna kadar bulmuslar nasil cezasiz kalir hala paylasim yapıyor! Polise kafa tutuyor böyle daha bilmedigimiz ne ruh hastalari var bu dünyada
cezasiz kalmasin!
Bazen kıyamet kopsun istiyorum ! Kopsun ki kimse cezasız kalmasın! Ruh hastaları! Ölmeyin siz ! Ölmeyin can çekişin ! Acılar içinde kalın !!!
Medyayada haber verilse daha cabuk bulunmaz mi
Hürriyet bugün internet sayfasında yer vermiş, biz ne kadar sesimizi duyurursak diğerleri de yer verir sanırım.
Kızlar yüklenin. Bu konuda muhteşem bir kamuoyu oluştu gördüğüm kadarıyla. Eğer başka platformlarda yazıyorsanız oraları da bilgilendirin.
twitter'da facebook'ta yaydım hep. twitter kullanan arkadaşlar aynı zamanda #sudeandascezasızkalmasın hastagini paylaşabilirler.Kızlar yüklenin. Bu konuda muhteşem bir kamuoyu oluştu gördüğüm kadarıyla. Eğer başka platformlarda yazıyorsanız oraları da bilgilendirin.
O gerizekalı şimdi meşhur olduğunu düşünüyordur. Bu işin altından dikkat çekmek isteyen bir psikopat çıkmazsa ben de bir şey bilmiyorum.Instagrama baksana bi de
Sadece bu kedicik mi daha neler va4
Bi de diyoki korksam boyle seyle4 mi yaparim
Hadi bulsun beni polisiniz !
Lanet olsun boyle yaratiklara
Teşekkürler. Birazdan gondericem. Hırsımı alamıyorum böyle şeyler görünce.Show haber whatsapp ihbar hattına gönderdim. Sizler de gönderirseniz çok daha süper olur.
Numara ihbar hattı: 0533 701 91 61
Teşekkürler. Birazdan gondericem. Hırsımı alamıyorum böyle şeyler görünce.Show haber whatsapp ihbar hattına gönderdim. Sizler de gönderirseniz çok daha süper olur.
Numara ihbar hattı: 0533 701 91 61
Harikasın !twitter'da facebook'ta yaydım hep. twitter kullanan arkadaşlar aynı zamanda #sudeandascezasızkalmasın hastagini paylaşabilirler.
aaa yok açıklama yapmış, demek o kadar gelindi ki üstüne 180 derece dönmüş, ben hayvan severim filan diye müstehak ona beter olsun.O gerizekalı şimdi meşhur olduğunu düşünüyordur. Bu işin altından dikkat çekmek isteyen bir psikopat çıkmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
Aynen. İhbar hatları iyi fikir oralara da yüklenelim.twitter'da facebook'ta yaydım hep. twitter kullanan arkadaşlar aynı zamanda #sudeandascezasızkalmasın hastagini paylaşabilirler.
Bu muymuş sevme şekli. Hadi canım!!! Bulsun beni polisiniz diyordu ne oldu?aaa yok açıklama yapmış, demek o kadar gelindi ki üstüne 180 derece dönmüş, ben hayvan severim filan diye müstehak ona beter olsun.
aaa yok açıklama yapmış, demek o kadar gelindi ki üstüne 180 derece dönmüş, ben hayvan severim filan diye müstehak ona beter olsun.
Aynen. İhbar hatları iyi fikir oralara da yüklenelim.
Teşekkürler. Birazdan gondericem. Hırsımı alamıyorum böyle şeyler görünce.
Harikasın !
O gerizekalı şimdi meşhur olduğunu düşünüyordur. Bu işin altından dikkat çekmek isteyen bir psikopat çıkmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
Muhtemelen sivilceli bir ergen
Nasil bi aileden geliyorlar
Nasil sevgisiz buyuyolar
Bu kadar vahsiligi evde gorup mu uyguluyolar bilmiyorum
Cahillikten,yobazliktan,sevgisizlikten yok olucaz