• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmza İsteği

KomandoYareni

Mom to be... ❤️
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
3.341
13.231
138
İyi akşamlar KK.

Bugün burada bir arkadaşımız hayvanlarla ilgili bir imza kampanyasını paylaşmıştı. İğrenç bir kitap, iğrenç bir uslupla hayvan tacizini meşrulaştırıyordu. Bir istek de benden var. İnsaniyeti olan herkesin katılmasını rica ediyorum.

Bu kişi, isimli bir (sıfat bulamadım insan yazsam değil) vicdansız. Bir kediye eziyet edip bunu paylaşıyor. İmza kampanyası ses getirir mi bilmiyorum, birçoğu bir yerlere ulaşıp netice alınırken birçoğu da çöp oluyor. Yine de sizinle paylaşmak istedim en azından görüp vicdan yükümü hafifletir dedim. Resimde gördüğünüz gibi en sevdiğim şey hayvana zarar vermek diyor kendisi. Yardımcı olursanız sevinirim. Arkadaşlarımla paylaştım sizler de çevrenizle desteklerseniz sevinirim.

Sakarya Belediyesi Tel. Hatları: Santral:

Çözüm Masası:

Egm İhbar :
ili:
ilçe:
konu: sokak kedisine zarar veren cani
olay yeri:

Show haber whatsapp ihbar hattı :

Yüklenin!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
İsmi, soyismi, yaşadığı yer imza kampanyasında mevcut belki burada tanıyan çıkar da kendisini şikayet eder ilgili yerlere. Ben malesef tanımıyorum. Ancak kesinlikle tedavi edilmesi gerekiyor. Hayvana ettiği zulümle keyiflenen bir insan sağlıksız bir bireydir ve hiçbir şey olmamış gibi toplumda barınması çevreye olduğu kadar insanlara da zararlıdır.

Allah kahretsin hemen imzalıyorum. Ay elin ayağım titriyor yarabbim bunlar şeytandan beterler.

en sevdiğiymiş

allah seni kahretsin

allah seni o hayvana muhtaç kılsın

Oha ilkten idrak edemedim degildir dedim o fırlayan şeye!!!

Kızlar whatsapp ya da herhangi bir yer üzerinden ailenizle dostlarınızla da paylaşın. Ne kadar kitleye ulaşırsak o kadar iyi. Belki bu manyağı tanıyan çıkar.

Yaziklar olsun
Biz nasil bu kadar psikopatlastik
Nasil bu kadar pisliklesebildik..

Imzaladim. Bir kadinin boyle birsey yaptigina inanamadim. Piskopat erkeklerin boyle seyler yaptiklarini goruyoruz duyuyoruz da, bu resmen afallatti beni. Nasil bir manyakliktir bu ya. Bu bir hastalik mi simdi? Aklim almiyor.

Benimde aklımda "neden,nasıl?" var. Şu resmi gördüğümden beri kursağım tıkandı kaldı. Bunu yapan öz kardeşim olsa affetmem, tanıyan bilen çıkar inşallah burası kaç üyeli bir forum hayat tesadüflerle dolu. Dersini alması lazım..

Benimde aklımda "neden,nasıl?" var. Şu resmi gördüğümden beri kursağım tıkandı kaldı. Bunu yapan öz kardeşim olsa affetmem, tanıyan bilen çıkar inşallah burası kaç üyeli bir forum hayat tesadüflerle dolu. Dersini alması lazım..

Instagrama baksana bi de
Sadece bu kedicik mi daha neler va4
Bi de diyoki korksam boyle seyle4 mi yaparim
Hadi bulsun beni polisiniz !
Lanet olsun boyle yaratiklara

Instagrama baksana bi de
Sadece bu kedicik mi daha neler va4
Bi de diyoki korksam boyle seyle4 mi yaparim
Hadi bulsun beni polisiniz !
Lanet olsun boyle yaratiklara

Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz, bilmediğimiz neler oluyordur tabi ama görünce "göz ardı etmek" bunu yapamam asla. Allah tez zamanda cezalarını versin, madem polis veremiyor.

https://www.instagram.com/sudeandas_/

Sunu bulsun birileri umarim bulunur !
Ama hayvanin rizasiyla falan olmustur diye karar cikarsa sasirmam..
Gercek ad soyadini kullandigini sanmiyorum.

Back