- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 37
- Konu Sahibi candy_candy
-
günaydın sevalim nasılsın bugün valla tebrik ederim seni canım maşallah diyeyimde nazar değmesin arkadaşıma kaçamak yok denecek kadar az olmuş kek olmasaymış iyiymiş ama olmuş yapacak bişey yok neyseki az , yürüyüş yapmanada çok sevindim canım bende yapıyorum birde yürüyüşler çok inceltiyor beni bu akşam itibariyle ölçülerimi alıp her hafta kontrol etmek istiyorum yürüyüşle haftada kaç cm incelmişim diye bakarım . Incir reçelinimi izledin bende geçen hafta izlemiştim çok güzel bir film çok beğendim hele halil sezai paracıklının sesine bayıldım . Bende mönümü yazayım .
Dün akşam yemeğe davetliydim çeşit çok olduğu için azıcık azıcık yedim ama epey doymuşum tabi ...
Bu sabahta 1 dilim karpuz yedim . Sonra 30 dk yürüyüş yaptım . Hünüz daha acıkmadım acıkırsam form bisküvi alırım diyorum .
öğle yemeği için 4 kaşık yoğurt , 4 kaşık nesfit , bir kaç çilek karışımı yapacağım .
Ara olarak çilek yerim
akşamda ya müsli yada köfte tam bilemiyorum ...
Senaryo bekliyorum bu arada canım
canım bence köfteyi tercih et eğer yine müsli yersen çok tahıl ağırlıklı olur.. Akşamı protein ağırlıklı yap.. Yanına da ayran oh mis
biz bu işi başaracağız canım sen merak etme artık kaçamak falan yok akşamları hafif yenecek köfte yemek istemeyişim şundan çok tot tutacağı için iyi ama ertesi gün müsli yemem gerekecek ve acıkıp saldırma riskim fazla o yüzden bir hafta akşamları müsli ve yoğurt yerim hem midem alışır az yemeğe hemde akşam yaptığım yemeği ertesi gün öğle yemeğinde yerim . nasıl ama
güzel bence.. ben de akşam yemek istediğimi öğlen yiyorum.. sadece akşam müsli yemiyorum.. yiyemiyorum zaten aç kalırım daha iyi diyorum valla
sabahları geç kalırsam kahvaltı niyetine yerim müsliyi arada sırada..
bu oturtuğum sistem bana çok uygun gibi geliyor ferihancım o yüzden daha da hevesli ve umutluyum.. akşam çok acıkıyorum yalan değil kavruluyor midem ama hani oruç tutarken de olur ya baştan böyle çok acıkırsında iftara doğru bi tokluk hissedersin.. aynen o şekil bende akşam aç yatarsam sabah tok, akşam tok yatarsam sabah aç kalkıyorum..
o yüzden eğer akşam aç yatarsam ertesi gün pek bozmuyorum diyeti
ferihan bi ara girdiğinde bi erkek ismi yazsana.. cafede garson çocuk olacak
emre nasıl ? :44:
zaten önemli olan o canım kendine uygun beslenme şeklini oturtmak onu yaptığın zaman kilo vermende kolaylaşıyor bu şekilde rahatsan çok iyi birhafta sonra oturur bu beslenme şekli sende ne kadar kilo verdiğini görürüsün . Akşamları aç yatmak kilo verdiriyor reyhan ablayı hatırlıyormusun o hep derdi akşamları aç yattığımda ertesi günü güne mutlu uyanıyorum diye derdi hep aklımdadır aç yattığımda gelir aklıma kulakları çınlasın ...
ceren bana yazmıyo hiç
sevalcim nasılsın.. gelemiyorum kaç gündür.. kusura bkma.. özel mesaj fln atıyosun ya o zmn yazsam sana hani sen istediğin için yazmış gibi olcam diye trip yaptım kendimce sanırım :26: biraz tersim bgnlerde..
kızma bana cok, bak acık yüreklilikle yazdım sana..
umarım kırılmamışsındır bana.. öpüyorum tatlım..
umarım sınaw sonucların beklediğinden de ii gelir..
sevalcim nasılsın.. gelemiyorum kaç gündür.. kusura bkma.. özel mesaj fln atıyosun ya o zmn yazsam sana hani sen istediğin için yazmış gibi olcam diye trip yaptım kendimce sanırım :26: biraz tersim bgnlerde..
kızma bana cok, bak acık yüreklilikle yazdım sana..
umarım kırılmamışsındır bana.. öpüyorum tatlım..
umarım sınaw sonucların beklediğinden de ii gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?