- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 37
- Konu Sahibi candy_candy
ziyaretçim de hiç eksik olmuyo
kimse artık
gizli hayranım
:78:
kimse artık
gizli hayranım
:78:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana yazdığın için teşekkür ediyorum canım hiç yalnız bırakmıyorsun beni
benim mesai bitti
günaydın sevalim başlamışsın süper bir haftaya sınavlarının güzel geçmesine çok sevindim umutsuz olduğun sınavdan bile geçeceğine inanıyorum inşallah hepsi çok güzel geçmiş olacak hepsinden geçeceksin canım benim yediklerini yorumlayayımmı canım bence 2 domates çok olmuş onun yerine 1 domates 1 salatalık olabilirdi peyniri seviyorsan 2,5 kk iyi bence güzel başlamışsın güne inşallah hep öyle devam ederiz canım .
bende güne güzel başladım haftasonu çok yedim çok abarttım ama bugün itibariyle çok iyi başladığımı düşünüyorum sabah kahvaltımı 1 dilim karpuz olarak yedim 5 bardak su içtim şu saate kadar 30 dk yok yürüdüm işe yürüyerek geldim . acıkırsam ara olark 5 suntam var yanımda acıkırsam yerim birazdan belki . öğle yemeği olarak 4 y.k. biber kavurması getirdim yanımda ekmek yok belki aradaki suntayı yemem ve yemeğin yanında yerim öğleden sonraki ara için 4 kayısı getirdim yanımda akşama bilmiyorum ne yiyeceğimi bakalım yarın yazarım ne yediysem .
bu arada senaryoyu sabırsızlıkla bekliyorum sınavlarının güzel geçmesi şerefine yazarsın artık
ya iş yerinde yediğim için sadece domates peynir aldım marketten geldim.. evde yesem ben de 1 salatalık 1 domates yerim hatta yumurta da yiyeceğim için peynir de çok yemem o kadar ama malzeme az olduğu için 2şer 2şer yedim
canım benim haftasonum da çok kötü geçti yemediğimi bırakmadım.. pizzacıya bile gittim ama önüme bakıyorum artık.. sabah güzel başladım ben de.. öğlen kocam evde olduğu için yine kahvaltı yapıcam büyük ihtimal..
ben de akşam yürüyüş yapıcam şöyle bi yarım saat 40 dakika kadar
ay çok hevesliyim.. inşallah daim olur..
senaryo yazıcam tabi de öğlene yetişmedi malum pazartesi iş yoğun biraz benim..
öğleden sonra buralardayım ama
sevalim önce son bölüm için yazayım . sonunda umutla karşılaştılar yani gerçi çok kısa bir karşılaşma ama olsun bir sonraki karşılaşmalarınıda merakla bekliyorum ... umut aslıyı önceden tanımıyordu sanırım daha sonra tanışacaklar ve aşık olacaklar değilmi aynı zamanda aşık olmuyorlarmı aralarında epey inatlaşma oluyordu yanlış hatırlamıyorsam çünkü sanki burada umutun gelişi aslının gözüne ilişmek içinmiydi neyse çok sordum cevap verme istersen ben sabırsızlıkla bekliyorum bir sonraki bölümleri heyecanı kaçmasın
hımm kahvaltı kısmında anlaştık yani o zaman iyi yapmışsın çokta güzel yemişsin bu şekilde alıştığında devam ediliyor emin ol ...
yürüyüş çok faydalı bizim gibi fazla kiloluların yapacağız en ideal spor yürüyüş hayatım fırsat varken havalarda güzelken yap bence , birde şu akşam yemekleri onlarıda hafif geçirsek keşke denesekmi acaba akşamları bir hafta müsli nesfit karışımı bir hafta salata olarak sadece akşam yemeklerinde yapabilirsek çok güzel kilo veririrz o zaman önemli olan akşam yemeklerini hafif yapıp aç yatabilmek canım .
öğle yemeğimi yedim 4 kaşık biber kavurması 5 sunta bisküvi ...
akşamları yemek yememen güzelde patlamış mısırda ne oluyormuş onun yerine patlamış mısırı haftada 1 ye yemek ye azıcık yada salata ye yemek yerine patlamış mısırı yinede haftada 1 ye her akşam çok fazla bence