• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmralı’dan Erdoğan’a bir hafta süre; Artık Sabrım Taştı

Şu Aponun asılmayıp da beslendiğini gördükçe aklıma hep Kenan Evrenin 17 yaşındaki Erdal Erenin asılması için ''asmayalım da besleyelim mi'' sözü geliyor. Sinirden saçımı başımı yolasım geliyor. Masum insanları beslemeyip asmayı(!) tercih ettiler zamanında. Şimdi aldığı nefes dahi zarar olan bir adamı besliyor bir de sözü sahibi ediyoruz hale bak. Bir de sağlık sorunları varmış, sağlığı tehlikedeymiş de sabırları taşmış. Bak bak cesarete bak.

O zamanlar AB konusu vardı ve dünyaca kabul edilen idamın yasak olmasıydı. Ayrıca biraz objektif olun yukarıda da yazdım madem atılmasını asılmasını istiyordunuz şimdi bu verilen tavizlere neden ses etmiyorsunuz akp yanlış yapıyor demiyorsunuz. Bir hapishaneye tıkılması, hiçbir söz hakkı verilmemesi, kaale alınmaması başka şey, bu tarz tavizlerle çözüm süreci altında gururumuzu ayaklar altına almak başka şey. Bunu diğer hükümetler yapsaydı demediğinizi bırakmazdınız baksanıza 3 sene beslediler Erdoğan gelene kadar diyorsunuz ama ötesine hiç laf etmiyorsunuz beslenmesine laf diyorsunuz ama böyle bizi aleni tehdit edecek duruma gelmesine hiç laf etmiyorsunuz maşallah. Bunu başaran kim, bu adamın böyle söz sahibi olmasını sağlayan kim? bir şeyleri eleştirirken bunu da eleştirin o zaman zira ben kendi şahsım adına o zamanda eleştiriyordum asılması lazımdı diyorum şimdi bu yapılanı da eleştiriyorum öyle parti tutarak nabza göre şerbet vermiyorum yani. 12 senedir başımızda bu insan ve şu anda eli güçlenen verildikçe talep eden bir katil var önümüzde. Daha en kadar taviz verilecek söyleyin. :31:

akp hükümetinde belki en içimin sinmediği konudur bu....benim için şuan beğenilmeyen kürt açılımı eğer şehit haberlerini görmemizi engelliyorsa kiminle müzakere yapıldığına masaya oturulduğuna bakmam sonuç önemli.....amma velakin....gün olur yine sonuç olarak(ihtimal vermiyorum)öcalanın serbestliği onaylanırsa ben ki sıkı bir akp seçmeni, tayyip erdoğan hayranı olarak benden ileri kimse düşman olamaz.....ama 15 yıl sonra bunları dile getirmek yerine herşey sıcağı sıcağına yapılabilirdi...ha eğerr yapılmadıysa kimsenin şimdi çıkıpta ip mi yok al sana ip deyip asmasını beklemesinler.....

akp hükümetinde belki en içimin sinmediği konudur bu....benim için şuan beğenilmeyen kürt açılımı eğer şehit haberlerini görmemizi engelliyorsa kiminle müzakere yapıldığına masaya oturulduğuna bakmam sonuç önemli.....amma velakin....gün olur yine sonuç olarak(ihtimal vermiyorum)öcalanın serbestliği onaylanırsa ben ki sıkı bir akp seçmeni, tayyip erdoğan hayranı olarak benden ileri kimse düşman olamaz.....ama 15 yıl sonra bunları dile getirmek yerine herşey sıcağı sıcağına yapılabilirdi...ha eğerr yapılmadıysa kimsenin şimdi çıkıpta ip mi yok al sana ip deyip asmasını beklemesinler.....

bende aynı düşüncedeyim beğenemedim mseajıın

tek içime sinmeyen konu bu

ırkçılığı bitirmekle alakası yok onunla görüşmesinin sebebi nedir ?

bende aynı düşüncedeyim beğenemedim mseajıın

tek içime sinmeyen konu bu

ırkçılığı bitirmekle alakası yok onunla görüşmesinin sebebi nedir ?

ben görüşmeyi yanlış bulmuyorum....dediğim gibi sonuca bakıyorum......şuan şehit yoksa doğru yoldayız ....

Valla artık bırakın yani assalardı getirmeselerdi sözlerini. Onu savunmuyorsunuz getirmeselerdi assalardı imza atmasaydı diğer partiler diyorsunuz ama nedense AKP nin bu insanı kaale almasını, görüşmesini, her istediğini yapmasını, çözüm süreci adı altında her tavizi vermesini doğal karşılıyorsunuz. Eğer o zaman yapılanı eleştiriyorsanız şu anda bu hükümetin yaptığını da eleştirmeniz gerekir. Ama doğru AKP ne yapsa doğrudur. Allah aşkına AKP 12 senedir başımızda o neden yapmadı? biliyor musunuz bilmiyorum hatırlatayım bu terörist başını yakalayıp kelepçeleyip ülkemize getiren insanı hapise tıktılar bu ülkede b hükümet yaptı bunu. Asla pkk başı ile görüşme mümkün değildir olmadı olmayacaktır diyenler, ben o analardan bir tanesinin hakkını yiyemem göz yaşının hesabını veremem affetme yoktur diyenler kimlerdi sözlerini yediler bir bir. Biz burada adamın aleni tehdit ettiğinden eğer müzakerelee devam etmezse yeniden şehit verirsiniz sözlerinden düştüğümüz durumdan söz ediyoruz siz hala diğer partiler şöyle yapmıştı ama diyorsunuz. Onu da savunmuyordum bunu da savunmuyorum daha o zaman da asılmasını istemiştim eğer siz de istediyseniz madem şimdi yapılanlara bu kadar taviz verilmesine nasıl göz yumabiliyorsunuz. Sürekli böyle her istedikleri yapılmadığında bak yine saldırırız haa diye gözdağı mı verecekler bize. Daha ne istiyorlar yaa. Yüzlerce şehidimizin katili affedildi dağdan insinler maaş bağlıcaz, ev vericez iş bulucaz dediler kendi vatabdaşlarına yapmıyorlar bunu bir madalya takmadıkları kaldı neyi savunuyorsunuz. Dünyaca kabul edilen bir şey vardı idamın yasaklanması AB girebilmemiz için bunu yapmamız gerekiyordu yapıldı ama böyle tavizler verilmedi bu katile. Arada çok fark var.

apoyu getirdiysen sonuçlarına da katlanacaksın. bunun böyle olacağı belli değil miydi. ne kadar hapishanede tutacaksın. meclise asla giremezler denilenler meclise girdiler. bdp-hdp den bahsediyorum. gittikçe güçleniyorlar . asla demirtaşa oy vermem diyenler demirtaşa oy vermek için yarışacaklar. ertuğrul özkök ün bugünkü yazısını oku istersen. demirtaşı neden sevdik diyor. ben söyleyim aynı soydan geliyorsunuz o yüzden. ikinizde islama düşmansınız o yüzden. burda bile görüyoruz artık chp sempatizları demirtaşa oy vermek istiyorlar. ben allah korusun aklımdan bile geçirmem ama sizler geçiriyorsunuz.
AB girmek sen buna inanmışmıydın zira asl böyle bir şey olmaz. nufustan korkuyorlar.
nufus demişken kürt nufusu yakın zamanda türk nüfusuna yetişecek o zaman ne bekliyorsun gelcek zamanda akp olmayacak belki başka partiler olacak bi referandum tamamdır aponun çıkması. başbakan 3 çocuk diyor sizler 33 çocuk anlıyorsunuz. yok yatak odamıza girdi yok bilmem ne yaptı. ben çok iyi hatırlıyorum okul okul gezerlerdi nufus azaltılması doğum kontrol hapları dağıtırlardı. o zamanda söylendi mi acaba. ne yazık ki başardılar. doğuya bak 16 yaşında evlenen en az 15 doğum gerçekleştiriyor 40 yaşına kadar. bunlar araştırdığımız şeyler atıp söylemiyoruz. onlarda türkler nufusumuzu azaltacak diye aşı falan olmuyor çocuk ölümleri fazla.

sana sorumda var ne düşünüyorsun demirtaşa oy vermek isteyen chp liler hakkında. zira araştırmalar gösteriyor bunu. chp liler milliyetçi olmamışlardır . islamfobi var onlarda .

apoyu getirdiysen sonuçlarına da katlanacaksın. bunun böyle olacağı belli değil miydi. ne kadar hapishanede tutacaksın. meclise asla giremezler denilenler meclise girdiler. bdp-hdp den bahsediyorum. gittikçe güçleniyorlar . asla demirtaşa oy vermem diyenler demirtaşa oy vermek için yarışacaklar. ertuğrul özkök ün bugünkü yazısını oku istersen. demirtaşı neden sevdik diyor. ben söyleyim aynı soydan geliyorsunuz o yüzden. ikinizde islama düşmansınız o yüzden. burda bile görüyoruz artık chp sempatizları demirtaşa oy vermek istiyorlar. ben allah korusun aklımdan bile geçirmem ama sizler geçiriyorsunuz.
AB girmek sen buna inanmışmıydın zira asl böyle bir şey olmaz. nufustan korkuyorlar.
nufus demişken kürt nufusu yakın zamanda türk nüfusuna yetişecek o zaman ne bekliyorsun gelcek zamanda akp olmayacak belki başka partiler olacak bi referandum tamamdır aponun çıkması. başbakan 3 çocuk diyor sizler 33 çocuk anlıyorsunuz. yok yatak odamıza girdi yok bilmem ne yaptı. ben çok iyi hatırlıyorum okul okul gezerlerdi nufus azaltılması doğum kontrol hapları dağıtırlardı. o zamanda söylendi mi acaba. ne yazık ki başardılar. doğuya bak 16 yaşında evlenen en az 15 doğum gerçekleştiriyor 40 yaşına kadar. bunlar araştırdığımız şeyler atıp söylemiyoruz. onlarda türkler nufusumuzu azaltacak diye aşı falan olmuyor çocuk ölümleri fazla.

sana sorumda var ne düşünüyorsun demirtaşa oy vermek isteyen chp liler hakkında. zira araştırmalar gösteriyor bunu. chp liler milliyetçi olmamışlardır . islamfobi var onlarda .

o kadar doğru yazmışsınki islamfobi var bunlarda
çocuk kandırır gibi,başörtülü çıkarırlar arada çarşaflıya rozet takarlar
ama bunları gören yok,ALLAH görüyor ya o yeter
birde demirtaşa oy verirler,ne çelişki ama :)

nasıl getirirsen getir. imzalamayacaktın asmama şartlarını . dsp yi anlarım ama mhp yi anlayamıyorum. besledikten sonra köpek gibi getirsen ne olur getirmesen ne olur.

MHP'nin kara lekesidir zaten bu olay.Tuttuk,getirdik.Hoş,kazın ayağı da öyle değil onun altında da milyon tane dolap dönmüş.Meydanlarda urgan,halat atmayla olmuyor o iş.İmzayı veren sensin zaten.Allah sonumuzu hayretsin.

:46::46:

gercekten soyumuzu kurutmaya calisiyorlar, onune gecilmezse yakinda Turkiyede Turkler azinlik kalacak...

Son düzenleme:
:46::46:

gercekten soyumuzu kurutmaya calisiyorlar, onune gecilmezse yakinda Turkiyede Turkler azinlik kalacak...

tontriko önüne geçiliyor inşallah. başbakanın 3 çocuk ısrarı ile şuan daha iyi. çankırı ve yozgaz örnek. türkiye ortalaması üzerinde çıktı doğan çocuk. buralarda çok azdı. şuan kastomonu , amasya , tokat da çalışmalar var. diger nufusa gelince onlarda da azalma oldu . eskisi gibi değil artık 10-15 çocuktan 4 çocuğa düştü mesela ortalama.
zamanında okul okul gezip doğum kontrol hapı dağıtıyorlardı. kapılarımızda sürekli aile planlamasına ait broşürler vardı. sanki devlet ilk defa el atmış gibi yazılıyor çiziliyor. her ülke önlemini alıyor sonuçta.

tontriko önüne geçiliyor inşallah. başbakanın 3 çocuk ısrarı ile şuan daha iyi. çankırı ve yozgaz örnek. türkiye ortalaması üzerinde çıktı doğan çocuk. buralarda çok azdı. şuan kastomonu , amasya , tokat da çalışmalar var. diger nufusa gelince onlarda da azalma oldu . eskisi gibi değil artık 10-15 çocuktan 4 çocuğa düştü mesela ortalama.
zamanında okul okul gezip doğum kontrol hapı dağıtıyorlardı. kapılarımızda sürekli aile planlamasına ait broşürler vardı. sanki devlet ilk defa el atmış gibi yazılıyor çiziliyor. her ülke önlemini alıyor sonuçta.

insaAllah..valla bu adam zorla yatak odasina giripte cocuk yaptirmiyor zaten...adam tavsiye ediyor...kokumuz mu kurusun ya??
kaldiki bu kadar kisirlik hormonlu gidalarla ne kadar zor cocuk sahibi olmak artik...cogalsin ummetim demis Peygamberimiz...
benim hatirladigim Turgut Özal 2 cocuk 2 cocuk diye tutturdu yillarca...kendisini severdim ama bu yonunu cok elestiririm...milletin kafasina 2 cocugu dayattilar vakti zamaninda...birde oyle bahsediliyorki gorende Cin gibi kalabiligiz sanar...her ulke onlem aliyor tabii..avrupada cocuk yapin diyorlar..avrupa insani rahatina cogu zaman duskun oldugu icin cocuk yapmayan cok..yapanda genelde 2 tane…sehirlerde boyle tabii..koylerde ordada cocuk sayisi daha fazla olabiliyor.

Son düzenleme:
insaAllah..valla bu adam zorla yatak odasina giripte cocuk yaptirmiyor zaten...adam tavsiye ediyor...kokumuz mu kurusun ya??
kaldiki bu kadar kisirlik hormonlu gidalarla ne kadar zor cocuk sahibi olmak artik...cogalsin ummetim demis Peygamberimiz...
benim hatirladigim Turgut Özal 2 cocuk 2 cocuk diye tutturdu yillarca...kendisini severdim ama bu yonunu cok elestiririm...milletin kafasina 2 cocugu dayattilar vakti zamaninda...birde oyle bahsediliyorki gorende Cin gibi kalabiligiz sanar...her ulke onlem aliyor tabii..avrupada cocuk yapin diyorlar..avrupa insani rahatina cogu zaman duskun oldugu icin cocuk yapmayan cok..yapanda genelde 2 tane…sehirlerde boyle tabii..koylerde ordada cocuk sayisi daha fazla olabiliyor.

Turgut Özal diyorsun. Turgut Özal taraftarı değilim. Pekçok icraatını benimsemedim. Ama insaların hakkını yemek de istemem. 2 çocuk dese bile; onun döneminde kamu spotu gibi tek kanallı televizyonumuz olan TRT de ''Yapabileceğin kadar değil, bakabileceğin kadar çocuk yap'' mesajları verilirdi. Benim görüşüm herkes bakabileceği kadar çocuk yapsın.

Şehit hberlerinin gelmemesini ben de istemem. Ama Kurtuluş Savaşı öncesinde yaşamış olsaydım şehit haberleri gelmesin diye de İmgiliz Mandasını kabul etmezdim. Bunlar içime sindi sinmedi olayları değil. Ki çıkardığı af yasalarıyla rahmet okuduğumuz Bülent Ecevit de ''Benim içime sinmedi, Rahşan'ın hiç içine sinmedi'' derdi.
Bu İmralıdaki yaratık dünyaya kan dökmek için yaratılmıştır benim görüşüm

Şehit hberlerinin gelmemesini ben de istemem. Ama Kurtuluş Savaşı öncesinde yaşamış olsaydım şehit haberleri gelmesin diye de İmgiliz Mandasını kabul etmezdim. Bunlar içime sindi sinmedi olayları değil. Ki çıkardığı af yasalarıyla rahmet okuduğumuz Bülent Ecevit de ''Benim içime sinmedi, Rahşan'ın hiç içine sinmedi'' derdi.
Bu İmralıdaki yaratık dünyaya kan dökmek için yaratılmıştır benim görüşüm

zaten bende sadece şehit haberi gelmiyor diye vermiyorum oyumu tayyip erdoğana...benim için birçok artısı var onun için veriyorum...bu kürt açılımında başarısız olsa bile diğer yaptıkları bu hatasını görmezden gelmememe engel değil...ki şuan için hata yok gayet başarılı bir süreç devam ediyor......

zaten bende sadece şehit haberi gelmiyor diye vermiyorum oyumu tayyip erdoğana...benim için birçok artısı var onun için veriyorum...bu kürt açılımında başarısız olsa bile diğer yaptıkları bu hatasını görmezden gelmememe engel değil...ki şuan için hata yok gayet başarılı bir süreç devam ediyor......

Dün Mardin'de yakılan çimento karma kamyonu, geçen hafta Siirt'te basılan hidroelektrik santrali sürecin başarısından mı kaynaklanıyor?

Dün Mardin'de yakılan çimento karma kamyonu, geçen hafta Siirt'te basılan hidroelektrik santrali sürecin başarısından mı kaynaklanıyor?

ben yanık çimento kamyonunu şehit cenazesine değişebilirim.....:34:
bu doğuda olunca adı kürt yaptı terörist oluyor...istanbul ankaranın orta yerinde yakılan onlarca otobüsü unutmadık.....bunları hangi sürece dahil etmeli....

Son düzenleme:
Back
X