Valla artık bırakın yani assalardı getirmeselerdi sözlerini. Onu savunmuyorsunuz getirmeselerdi assalardı imza atmasaydı diğer partiler diyorsunuz ama nedense AKP nin bu insanı kaale almasını, görüşmesini, her istediğini yapmasını, çözüm süreci adı altında her tavizi vermesini doğal karşılıyorsunuz. Eğer o zaman yapılanı eleştiriyorsanız şu anda bu hükümetin yaptığını da eleştirmeniz gerekir. Ama doğru AKP ne yapsa doğrudur. Allah aşkına AKP 12 senedir başımızda o neden yapmadı? biliyor musunuz bilmiyorum hatırlatayım bu terörist başını yakalayıp kelepçeleyip ülkemize getiren insanı hapise tıktılar bu ülkede b hükümet yaptı bunu. Asla pkk başı ile görüşme mümkün değildir olmadı olmayacaktır diyenler, ben o analardan bir tanesinin hakkını yiyemem göz yaşının hesabını veremem affetme yoktur diyenler kimlerdi sözlerini yediler bir bir. Biz burada adamın aleni tehdit ettiğinden eğer müzakerelee devam etmezse yeniden şehit verirsiniz sözlerinden düştüğümüz durumdan söz ediyoruz siz hala diğer partiler şöyle yapmıştı ama diyorsunuz. Onu da savunmuyordum bunu da savunmuyorum daha o zaman da asılmasını istemiştim eğer siz de istediyseniz madem şimdi yapılanlara bu kadar taviz verilmesine nasıl göz yumabiliyorsunuz. Sürekli böyle her istedikleri yapılmadığında bak yine saldırırız haa diye gözdağı mı verecekler bize. Daha ne istiyorlar yaa. Yüzlerce şehidimizin katili affedildi dağdan insinler maaş bağlıcaz, ev vericez iş bulucaz dediler kendi vatabdaşlarına yapmıyorlar bunu bir madalya takmadıkları kaldı neyi savunuyorsunuz. Dünyaca kabul edilen bir şey vardı idamın yasaklanması AB girebilmemiz için bunu yapmamız gerekiyordu yapıldı ama böyle tavizler verilmedi bu katile. Arada çok fark var.