Ne kullanmıstın canım sorun neydi birde anlatsana belirti falan nelerAyy inşallah
Eşimde de bendede bi problem çıkmadı hormon test sperm sayısı derken herşey tertemizdi doktor rahim filmi çekti bu ay regl olursan gel ilaca başlayalım dedi daha regl olmadım bat 16.08 belirti diyincede kasik batmam oldu 10 gündür göğsüm hassastı bu aralar dokunamıyorum bile peyaz akintim var yorgunluk uyku halsizim bunlardı inşallah psikolojik değildirNe kullanmıstın canım sorun neydi birde anlatsana belirti falan neler
Darısı başımızaAyy inşallah
Merhabalar,daha önce bende impryl kullandım fakat gebelik olmadı.Doktorum 2 ay önce Pregros Plus isimli gıda takviyesini önerdi şimdi onu kullanıyorum.Yumurta kalitesinde iyileşme olduğunu söylüyor,inşallah gebelikte olur.
Arada konu cok dagilmis. Ben dogrudan soruya cevap vermek istiyorum. Impryl yumurta uyaran bir ilac degil. Icinde vitaminler ve antioksidan var. Yumurta hucrelerinin daha kaliteli olmasini sagliyor. Yalniz bir yumurta hucresinin uyku halinden cikip yumurtaliktan atilmadina kadar yaklasik 3 ay gectigi icin en az uc ay kullanilmasi oneriliyor. Doktor hem bu yuzden hem de diger hormon ilacinin etkisini gostermesi icin 3 ay sonraya gun vermistir siye dusunuyorum.Kızlar bu ımpryl tablet hakkında bilgisi olan varmı yumurtlalıklArı guzel uyarıyormu? Şunu sorsam daha iyi olacak pcosta işe yarar mı...
Bugun hgs cekildim temiz cıktı hormon tahlillerimde bıkac sıkıntı cıktı prolaktin yuksek miş onun icin dostinex verdi. Ondan haric glukofen ve d vitamini iğne verdi bunları 3 ay kullan gelmene gerek yok dedi 3 ay sonra femara ile baslayacakmısız ben biraz yureksizim doktor beklentilerimi karsılamadı neden böyle bir sey dedi hiç bilmiyorum okadar tahlile filmlere girince hemen baslıyacak sandımımpryl benim işimi çözer mi prolaktin için ilaç kullanırken ge be kalabilir miyim anestezi etkisinden hiç birşey soramadım zaten iki lafı bir araya zor getirdim cok fazla dinlenme şansım olmadıgından tabiri caizse mal gibiydim. cok soru sordum hakkını helal edin...
Ya ama neden verdi ozaman ınofolic verecekti yumurtlama yapıyor diye sonra bunu verdi vazgecip uzuldum şimdiArada konu cok dagilmis. Ben dogrudan soruya cevap vermek istiyorum. Impryl yumurta uyaran bir ilac degil. Icinde vitaminler ve antioksidan var. Yumurta hucrelerinin daha kaliteli olmasini sagliyor. Yalniz bir yumurta hucresinin uyku halinden cikip yumurtaliktan atilmadina kadar yaklasik 3 ay gectigi icin en az uc ay kullanilmasi oneriliyor. Doktor hem bu yuzden hem de diger hormon ilacinin etkisini gostermesi icin 3 ay sonraya gun vermistir siye dusunuyorum.
Rahim flimi işe yaramış o haldeEşimde de bendede bi problem çıkmadı hormon test sperm sayısı derken herşey tertemizdi doktor rahim filmi çekti bu ay regl olursan gel ilaca başlayalım dedi daha regl olmadım bat 16.08 belirti diyincede kasik batmam oldu 10 gündür göğsüm hassastı bu aralar dokunamıyorum bile peyaz akintim var yorgunluk uyku halsizim bunlardı inşallah psikolojik değildir
Hayırlısı olsun ne dielim glukofene umut baglayacagız ozaman ben neler yaptım be kürrler ne otlar ıctim yumurtlama agrısı ı cok yogun yasıyorum biliyordum yani yumurtlama oluyor ama olmuyor du meğersem prolaktin yuksekmiş belki de en buyuk preblemim buydu bu düşünce olur belkiInofolic folik asit ve inositol diye bi b vitamini iceren bir vitamin. Inositol insulin direnci olanlarda yumurtalamaya yardimci oluyormus ama yumurta kalitesini artirici antioksidanlar, mineraller veya amino asitler yok. Bence cok onemli bir konu degil. Ikisi de gida takviyesi. Famera vb ilaclar gibi gercekten yumurta uyarici ozellikleri olamaz.
Merhaba benimde tek taraflı 4.5 cm çikolata kistim var 1.5 yıllık evliyim yaşım 32 diğer tahlillerimde hiç bir sorun yok ama hiç gebelik oluşmadı 2 kerede başarısız aşılamam oldu doktorum artık tüp bebek tedavisine baslamam gerektiğini söyledi bende Eylül ayında tüp bebeğe başlamaya karar verdim. İnternetten gezerken clife macuna denk geldim ve sipariş verdim bugün kullanmaya başladım şimdi sizi görünce bana umut oldu ne kadar süre kullandınız macunu. Bende denemeye karar verdim tüp bebeği biraz erteliycem rabbim inşallah sizin gibi banada nasip ederÇikolata kistim vardı tek taraflı 5 cm ve rahmim hafif t seklindeydi. Clife macun ve soğan kürü de kullandım
Impryl eşime vermişti doktorum takviye olarak bende pkoluyum iki ay diane35 hapı verdi rahmini gebeliğe hazırlar diye pkolularda genelde insülin direnci olduğu için şeker ilacı veriyolar banada glifor vermişti kullanıyorum hala dvitamini verdi bana ve eşime alt yapıyı hazırlayalım sağlam olsun demişti bende iki ay bu şekilde ben ve eşim takviye alarak bekledik buay femera kullandım bitane yumurtam olmuş çatlatma iğnesi oldum şuan beklemedeyim seninde öyle ilerlicek sanırımKızlar bu ımpryl tablet hakkında bilgisi olan varmı yumurtlalıklArı guzel uyarıyormu? Şunu sorsam daha iyi olacak pcosta işe yarar mı...
Bugun hgs cekildim temiz cıktı hormon tahlillerimde bıkac sıkıntı cıktı prolaktin yuksek miş onun icin dostinex verdi. Ondan haric glukofen ve d vitamini iğne verdi bunları 3 ay kullan gelmene gerek yok dedi 3 ay sonra femara ile baslayacakmısız ben biraz yureksizim doktor beklentilerimi karsılamadı neden böyle bir sey dedi hiç bilmiyorum okadar tahlile filmlere girince hemen baslıyacak sandımımpryl benim işimi çözer mi prolaktin için ilaç kullanırken ge be kalabilir miyim anestezi etkisinden hiç birşey soramadım zaten iki lafı bir araya zor getirdim cok fazla dinlenme şansım olmadıgından tabiri caizse mal gibiydim. cok soru sordum hakkını helal edin...
3 ay kullandim cnmMerhaba benimde tek taraflı 4.5 cm çikolata kistim var 1.5 yıllık evliyim yaşım 32 diğer tahlillerimde hiç bir sorun yok ama hiç gebelik oluşmadı 2 kerede başarısız aşılamam oldu doktorum artık tüp bebek tedavisine baslamam gerektiğini söyledi bende Eylül ayında tüp bebeğe başlamaya karar verdim. İnternetten gezerken clife macuna denk geldim ve sipariş verdim bugün kullanmaya başladım şimdi sizi görünce bana umut oldu ne kadar süre kullandınız macunu. Bende denemeye karar verdim tüp bebeği biraz erteliycem rabbim inşallah sizin gibi banada nasip eder
CAnım selam. Yumurtalıklarında sıkıntı ve eşinde sıkıntı yoksa bence rahim filmi sonrası hamile kalacaksın 2 .ay bak gör. Ben de öyle olmuştu. gerek kalmayacak yani femaraya falan sanırım aşılama için verecek sana femarayı. Gerek kalmayacak bence. Bana da bugün verdi o takviyeyi. alacağım pahalı bir takviye ama olsun dokotrun dediğinden çıkmayacağım. benden de rahim filmi istedi. Sonomed den randevu aldım gideceğim.Kızlar bu ımpryl tablet hakkında bilgisi olan varmı yumurtlalıklArı guzel uyarıyormu? Şunu sorsam daha iyi olacak pcosta işe yarar mı...
Selam canım evet gerek kalmadı hamileyim gecen ayın 7sibde rahim flimi cekildim şuan 5 haftalık hamile gozukuyormCAnım selam. Yumurtalıklarında sıkıntı ve eşinde sıkıntı yoksa bence rahim filmi sonrası hamile kalacaksın 2 .ay bak gör. Ben de öyle olmuştu. gerek kalmayacak yani femaraya falan sanırım aşılama için verecek sana femarayı. Gerek kalmayacak bence. Bana da bugün verdi o takviyeyi. alacağım pahalı bir takviye ama olsun dokotrun dediğinden çıkmayacağım. benden de rahim filmi istedi. Sonomed den randevu aldım gideceğim.
Yaaaa bak ben bilmiyordum hamile olduğunu... ama nasıl tahmin ettim hahaha harika canım tebrikler o zaman. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahSelam canım evet gerek kalmadı hamileyim gecen ayın 7sibde rahim flimi cekildim şuan 5 haftalık hamile gozukuyorm
İnsallah canım ınsallah herkese rahim flmi i oneresim geliyor sokaktan gecene bileYaaaa bak ben bilmiyordum hamile olduğunu... ama nasıl tahmin ettim hahaha harika canım tebrikler o zaman. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Selam nasılsın bende aynı senin gibi gidiyor şu an doktorum rahim filmi istedi adetin sonunda çekileceğim, impryl verdi banada ve yumurta takibi yapılacak inşallah her şey güzel olur sen ne yapıyon inşallah güzel ilerlemiş güzel sonuçlanmıştır hamileliğin canımİnsallah canım ınsallah herkese rahim flmi i oneresim geliyor sokaktan gecene bileAllahm herkese yaşatsın bu duyguyu cok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?