- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 34
-
- Konu Sahibi Gamzecannn
Tatlım içim rahat etsn diyorsan acilde hemen yaptır sonuç yarım saate bi saate çıkıyor şuan gebelk varsa hemen çıkar zaten :) güzel düşün güzel olsun sağlıcakla kal:)Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun :) Haftaya bi kan tahlili olup içimi rahatladım :) iyiki varsın
Canim kist kotu bisey deilki.takinti yapacak bisey yok.sadece umitlenmemen icin soledim.bi test yapsana sen.eczaneden alda kafanda rahatlasin.ben olsam duramazdimCanım kistim oldgnu düşünmüyorum olumsuz yorumlar yaparak moralimi bozmayın ben çok takıntılı insanım çünkü daha gecen ay Dr muayene oldum hormonlarıma baktı olsa söylerdi
Aynen bak takintili biriysen buraya soru sorma.mesela benim cocugumda riskli durumlar var buraya yazdim cevap almak icin.iyi yazanlarda oldu kotu yazanlarda.hepsine tesekkur ederim sonucta gercegi ogrenmek icin girdim buraya.alinmadimda.ve benim konum seninkinden daha hassas bi konu inan bana..Kendince cevaplayamadığın bi soruyu sorup burdaki arkadaşlardan yorum almak isteyerek olumlu yada olumsuz her türlü duruma kendini hazırlamış olman gerekk. ArkadaşlarAzra250 A Ay-19aysegul sana kötü bişiy dediklerini düşünmüyorum. Tam tersi fikir verip önlem alman için paylaşmış düşüncesini. Gebelik isteğinden dolayı duyacağın şeyler seni olumsuz etkiliyor olabilir. Benzer şeyler yaşayan biri olarak seni anlayabiliyorum. Ama sen şahıs ayırt etmeksizin soru sorup yardım etmek için cevap veren birine bu şekilde karşılık vererek hiç iyi etmezsin. Ayrıca daha önce muayene olmuş olman bidaha hiç muayene olman gerekmediği anlamına gelmiyor. Varsa kist vb bişiy sen farkında olmadan 1 hafta önce bile peydah olmuş olabilir. Rabbim hakkında hayrlısını versin.
Anlamadığım şey yerleşme kanaması mı diye soruyorsun ve ne zaman kan vereyim diyorsun. Bir yumurta döllenir ve sonra yerleşir. Döllendikten sonra kan verirsen de çıkar zaten. Yerleşme son evresi. Bi zamanı Yok ki. Regl geçtikten sonra gidilip verilir. İnsanları burda azarlamanın bir anlamı Yok.
Tatlım içim rahat etsn diyorsan acilde hemen yaptır sonuç yarım saate bi saate çıkıyor şuan gebelk varsa hemen çıkar zaten :) güzel düşün güzel olsun sağlıcakla kal:)
Aynen bak takintili biriysen buraya soru sorma.mesela benim cocugumda riskli durumlar var buraya yazdim cevap almak icin.iyi yazanlarda oldu kotu yazanlarda.hepsine tesekkur ederim sonucta gercegi ogrenmek icin girdim buraya.alinmadimda.ve benim konum seninkinden daha hassas bi konu inan bana..
Ben kimseyi azarlamadım sadece moralim bozuldu kist dedikleri için bu kadar bilmediğim için sordum yeni evliyim ve hiç bi bilgim yok o yüzden neyin son evre oldugunu nerden bileyim bilsem sormazdım dimi arkadaşım lütfen sende topiğe girip sırf laf olsun diye konuşma.
Sende laf olsun diye konu açma o zaman internete yaz cevabı orda ara sana evreleri resimli bir şekilde anlatacak yer orası burası değil. Konuşma da diyemezsin ayrıca o özgürlük bana 1 yaşında verildi 26 senedir de konuşuyorum. Ha unutmadan arkadaşların o kist dediği şey 1 gün içinde oluşan bir durum. Bir ay önce doktora gidince ömür boyu bir daha gidilmiyor diye bir şey Yok maşallah ülkemizde hastaneler çok gitmeni tercih ederim !
Canım çok doğru söylemişsinKendince cevaplayamadığın bi soruyu sorup burdaki arkadaşlardan yorum almak isteyerek olumlu yada olumsuz her türlü duruma kendini hazırlamış olman gerekk. ArkadaşlarAzra250 A Ay-19aysegul sana kötü bişiy dediklerini düşünmüyorum. Tam tersi fikir verip önlem alman için paylaşmış düşüncesini. Gebelik isteğinden dolayı duyacağın şeyler seni olumsuz etkiliyor olabilir. Benzer şeyler yaşayan biri olarak seni anlayabiliyorum. Ama sen şahıs ayırt etmeksizin soru sorup yardım etmek için cevap veren birine bu şekilde karşılık vererek hiç iyi etmezsin. Ayrıca daha önce muayene olmuş olman bidaha hiç muayene olman gerekmediği anlamına gelmiyor. Varsa kist vb bişiy sen farkında olmadan 1 hafta önce bile peydah olmuş olabilir. Rabbim hakkında hayrlısını versin.
Sana olumsuz yorum yapmadım sorduğun şeye istinaden olabilecek şeyden bahsettim eğer olumsuz şey duymaktan korkuyorsan buraya yazma insanlar seni bilgilendirmek için yazmış sen yanlış anlamışsın ayrıca 6 aylık evliyim yazmışın bende 2 yıldır evliyim yada burda daha uzun zamandır çocuk isteyenler var değişik geldi tavrın neyse kendin bilirsinOlumsuz yorum istemiyorum takıntılı insanım lütfen yaaa kistim de yok ala ala
Sana olumsuz yorum yapmadım sorduğun şeye istinaden olabilecek şeyden bahsettim eğer olumsuz şey duymaktan korkuyorsan buraya yazma insanlar seni bilgilendirmek için yazmış sen yanlış anlamışsın ayrıca 6 aylık evliyim yazmışın bende 2 yıldır evliyim yada burda daha uzun zamandır çocuk isteyenler var değişik geldi tavrın neyse kendin bilirsin
Senin yerinde çok oldum olumsuz şeylerle çok karşılaştım ama verdiğin tepki seni daha da üzer buna gerek yok . Basima geldiği için yanıtladım yani beklenen adet tarihı geçer olmazsin test yaparsın senin 2 gün gecikmen var sonra kanaman var ne diyeyim sen hamilesin hatta geçen ay doktora gitmişsin gitmene gerek yok artık bunu mu diyim yoksa oluşabilecek durumdan bahsedip sana bilgi verip doktora mi yönlendiriyim canım tartışmak istemiyorum benimde canım sıkkın bende bekleyisteyim ama bu ortam da yazan hiç kimse akrabamız arkadaşımız doktorumuz hemşiremiz değil kimseye çıkışma . İyi akşamlar6 aylık evliyim bilmediğim için sizlere sordum kist dediğin için aklım karıştı ağladım burda benim sorumun cevabı o değildi sadece soruma cevap istiyordum farklı bişey değil tavrım yok kendini yerime koy anlarsın
Tamam ozur dilerim.kusura bakma canim.insallah hamilesindir hayirlisiyla saglikli bi bebisin olur.Ya canım doğrudur Allah şifa versin herkese ama kist galiba dedin bütün hevesim kırıldı daha aklıma dahi gelmeyen bişey ondan sert çıktım sebebide hassasım gerçekten moralim bozuldu ağladım ben bilgili insanlarsınız diye sordum hayatımda hamile olmadım hiç. Yeni evliyim bilmiyom ondan sordum böyle deyince moralim alt üst oldu
Bence sen bebek istemeden önce psikologa gozuk basit bir yorumu bile böyle kafaya takip takinti yapiyorsan nasil bir hamilelik gecireceksin hamilelik olursa merak ediyorum. Doktor sana ters bir şeyler olabilir dediğini farz edelim doktoradami ayni şeyi diyeceksin hayir doktor bana olumsuz konuşma ben etkileniyorum :) çok komikTamam bana bişey sorma lütfen Gerçekten Anlamıyorsun beni Allah görüyor o yüzden hiç bişey demicem şuan ağlayacak durumdayım lütfen bişey yazma artık