• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmplantsız meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı sonrası

Ekimgunesim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Arkadaşlar implantsız meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı sonrası sarkma oluyor mu? Oluyorsa ne kadar sürede ve ne miktarda sarkma oldu tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Meme küçültme ameliyatı olacağım ama implantlı mı olmalı konusunda tereddütlerim var.

Arkadaşlar implantsız meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı sonrası sarkma oluyor mu? Oluyorsa ne kadar sürede ve ne miktarda sarkma oldu tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Meme küçültme ameliyatı olacağım ama implantlı mı olmalı konusunda tereddütlerim var.
günaydın, benim sarktı tekrar evet. o zamanlar silikon koydurmadığıma çok pişmanım. diri diri, tok dursun derseniz silikon, az sarkması sorun değil, beni idare eder derseniz de gerek yok. yapılanın biraz altına iniyor. ne kadar sürede indiğini tam hatırlamıyorum ama yıllar sürmedi.

bu arada benim doktorum da şahane değildi, yine de farklı görüşler alırsınız.teknik ile ilgiliyse bilemiyorum. belki başkalarının inmemiştir.

İstabulda dr.Yusuf Acar bu konuda baya başarılı bir araştırın derim

İmplant kullanılmazsa 3 ay sonra bir miktar sarkma, gevşeme olacağını, daha sonra duracağını söyledi doktorum. Eğer sadece bir miktar iniyorsa ve duruyorsa sorun değil bence. Hatta daha doğal görünebilir. Acaba böyle mi oluyor? Kızlar deneyimlerinizi paylaşın lütfen.

Benim 11 ay oldu ilk ameliyat olduğunda ödemli ve sert oluyor sanki memeler ağzımıza girecek gibi dik oluyor ama zamanla sertlik gidip ödem inince aşağı iniyor ama öyle sarkık gibi değil doktoruma sormuştum çok ani kilo alıp çok verirsen sarkar yoksa bişey olmaz dedi ameliyat sonrası 17 cm civarıydı şimdi 18 buçuk boynumla meme ucu ölçüm çok fazla kilo alıp verme bide çok küçülme olmazsada sarkabilir

Back