- 15 Ekim 2013
- 1.050
- 65
- 34
-
- Konu Sahibi Asyaminerva
Nasıl bir his sizdeki acaba?Bende de sol meme icinde calkanti var benim gibi olan varmi 1 ay oldu ameliyat olali
Normal merak etmeyinMememin icinde eğilince protezde hareket ediyor bazen yururken mememin icinde calkanti oluyor su gibi sizlama falanda oluyor bazen
Gecsin artik su sizlamalar korse cikarinca sisip gerilmeler off meme olsa bir dert olmasa bir dertNormal merak etmeyin
Çok az kaldı hiç merak etme güzel günler yakınGecsin artik su sizlamalar korse cikarinca sisip gerilmeler off meme olsa bir dert olmasa bir derttam anlamiyla eski konforuma donmek istiyorum
Ayyy insallllaaahhhÇok az kaldı hiç merak etme güzel günler yakın
Ben de korselerimden çok sıkıldım. Korsenin üstüne bandaj taktın mı 1 ay boyunca?Ayyy insallllaaahhh
Evet taktim bandaji hala daha takmaya devam ediyorum bazen gunduz bazen geceBen de korselerimden çok sıkıldım. Korsenin üstüne bandaj taktın mı 1 ay boyunca?
Ben 3 ünde ameliyat oldum ama bandajı çıkardım dayanamadığım için. Vicdan azabı çekiyorum kaç cc takıldı ? Diyorum ki bu kez çok küçük takıldı o yüzden takmaya gerek yok ama doktorun asistanına yazınca “çabuk tak çıkartma “dedi. Ama vallahi dayanamıyorum nefes alamıyorum geçen sene nasıl dayanıp taktım bilmiyorumEvet taktim bandaji hala daha takmaya devam ediyorum bazen gunduz bazen gece
Gecmis olsun cookBen 3 ünde ameliyat oldum ama bandajı çıkardım dayanamadığım için. Vicdan azabı çekiyorum kaç cc takıldı ? Diyorum ki bu kez çok küçük takıldı o yüzden takmaya gerek yok ama doktorun asistanına yazınca “çabuk tak çıkartma “dedi. Ama vallahi dayanamıyorum nefes alamıyorum geçen sene nasıl dayanıp taktım bilmiyorum((
Heh işte bende de geçen sene 325/350 motiva vardı sizin dediğiniz gibi hissediyordum. Bu kez bandaj göğsümü çok acıtıyor ve koluma vuruyor ağrısıGecmis olsun cook375 cc motiva hp takildi
Boyum 170 kilo 59-60 arasi
Ben takmadigi. Zaman ozellikle korseyi memelerim cok geriliyor sizliyor en azindan korsedr daha rahat ediyorum bandaji takinca da sallanma vs durumunu yasamadigim icin daha iyi hissediyorum alistim yani her ikisine de hatta olmadiklarinda eksik hatali hissediyorum darlaniyorum hemen korsemi giyiyorum ilk firsatta
Ayy çok teşekkür ederim cevabınız için7 gün sonra 6 ayım dolacak buralar çok güzel merak etmeyinzaman nasıl geçti anlamadım bile ilk 2 ayı atlatınca çok hızlı geçiyor. Tamamen Kendi mememmiş gibi hissediyorum şu an. Arada çok ufak sızlamalar olabiliyor kısa süreli onlarda 1 yıla kadar normalmiş.
Merhaba benim de 2 ay dolmasına az kaldı, yatarken silikonun yanlara kaydığını hissediyor musunuz? bende kayma ve ağrı sorunu var normal mi değil mi emin olamadımÇok sıkmadan takmayı deneyin bandajı belki daha rahat olur. Bana doktorum 3 hafta taktırdı. 8 hafta oldu ameliyat olalı. Sızlama bazen oluyor. Ama şu an tek rahatsızlığım dediğim gibi alttan ve yandan ittirince implantların hareketini hissetmek.