İmplantların hissedilmesi?

Asyaminerva

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
1.050
65
34
Merhabalar,
23.04.2024 tarihinde meme büyütme ameliyatı oldum. 340 cc yuvarlak implantlar takıldı. Ayrıca yağ enjekte edildi. Şekillerinden , iyileşme sürecimden ve yumuşaklığından şu an çok memnunum. Yalnızca özellikle sutyen varken memelerimi ameliyat yerinden yani aşağısından yukarı ittirdiğimde implantların hareket ettiğini hissediyorum. Bunun dışında hissetmiyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba? İmplantlar sabitlenip hissetme durumu azalacak mı?

Mememin icinde eğilince protezde hareket ediyor bazen yururken mememin icinde calkanti oluyor su gibi sizlama falanda oluyor bazen

Evet taktim bandaji hala daha takmaya devam ediyorum bazen gunduz bazen gece
Ben 3 ünde ameliyat oldum ama bandajı çıkardım dayanamadığım için. Vicdan azabı çekiyorum kaç cc takıldı ? Diyorum ki bu kez çok küçük takıldı o yüzden takmaya gerek yok ama doktorun asistanına yazınca “çabuk tak çıkartma “dedi. Ama vallahi dayanamıyorum nefes alamıyorum geçen sene nasıl dayanıp taktım bilmiyorum:KK43:((

Ben 3 ünde ameliyat oldum ama bandajı çıkardım dayanamadığım için. Vicdan azabı çekiyorum kaç cc takıldı ? Diyorum ki bu kez çok küçük takıldı o yüzden takmaya gerek yok ama doktorun asistanına yazınca “çabuk tak çıkartma “dedi. Ama vallahi dayanamıyorum nefes alamıyorum geçen sene nasıl dayanıp taktım bilmiyorum:KK43:((
Gecmis olsun cook 🫂 375 cc motiva hp takildi
Boyum 170 kilo 59-60 arasi
Ben takmadigi. Zaman ozellikle korseyi memelerim cok geriliyor sizliyor en azindan korsedr daha rahat ediyorum bandaji takinca da sallanma vs durumunu yasamadigim icin daha iyi hissediyorum alistim yani her ikisine de hatta olmadiklarinda eksik hatali hissediyorum darlaniyorum hemen korsemi giyiyorum ilk firsatta

Gecmis olsun cook 🫂 375 cc motiva hp takildi
Boyum 170 kilo 59-60 arasi
Ben takmadigi. Zaman ozellikle korseyi memelerim cok geriliyor sizliyor en azindan korsedr daha rahat ediyorum bandaji takinca da sallanma vs durumunu yasamadigim icin daha iyi hissediyorum alistim yani her ikisine de hatta olmadiklarinda eksik hatali hissediyorum darlaniyorum hemen korsemi giyiyorum ilk firsatta
Heh işte bende de geçen sene 325/350 motiva vardı sizin dediğiniz gibi hissediyordum. Bu kez bandaj göğsümü çok acıtıyor ve koluma vuruyor ağrısı:KK43: neyse dur taktım simdi :) bakalım kaç saat kalıcak 🥹

Çok sıkmadan takmayı deneyin bandajı belki daha rahat olur. Bana doktorum 3 hafta taktırdı. 8 hafta oldu ameliyat olalı. Sızlama bazen oluyor. Ama şu an tek rahatsızlığım dediğim gibi alttan ve yandan ittirince implantların hareketini hissetmek.

7 gün sonra 6 ayım dolacak buralar çok güzel merak etmeyin 😂 zaman nasıl geçti anlamadım bile ilk 2 ayı atlatınca çok hızlı geçiyor. Tamamen Kendi mememmiş gibi hissediyorum şu an. Arada çok ufak sızlamalar olabiliyor kısa süreli onlarda 1 yıla kadar normalmiş.

7 gün sonra 6 ayım dolacak buralar çok güzel merak etmeyin 😂 zaman nasıl geçti anlamadım bile ilk 2 ayı atlatınca çok hızlı geçiyor. Tamamen Kendi mememmiş gibi hissediyorum şu an. Arada çok ufak sızlamalar olabiliyor kısa süreli onlarda 1 yıla kadar normalmiş.
Ayy çok teşekkür ederim cevabınız için🌸 benim 3 gün sonra iki ayım doluyor. Genel olarak rahatım epeyce ama protezi hala arada hissetmek moral bozucu.

Çok sıkmadan takmayı deneyin bandajı belki daha rahat olur. Bana doktorum 3 hafta taktırdı. 8 hafta oldu ameliyat olalı. Sızlama bazen oluyor. Ama şu an tek rahatsızlığım dediğim gibi alttan ve yandan ittirince implantların hareketini hissetmek.
Merhaba benim de 2 ay dolmasına az kaldı, yatarken silikonun yanlara kaydığını hissediyor musunuz? bende kayma ve ağrı sorunu var normal mi değil mi emin olamadım

Hissediyorum, özellikle elimle alttan ve yandan ittiğimde rahatsız edici bir kayma hissediyorum. Tam olarak ağrı dyemem. Sizin nasıl bir ağrınız var? Zaman zaman sızlama oluyor

X