Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar, merak ettiğim bir konu olarak şunu sormak istiyorum yerlesme kanamasi yaşayan arkadaşlar regl iden kaç gün önce veya ne zaman yaşadınız? yoğunluğu ve rengi nasıldı? Cevap verirseniz sevinirimm
Selam kızlar, merak ettiğim bir konu olarak şunu sormak istiyorum yerlesme kanamasi yaşayan arkadaşlar regl iden kaç gün önce veya ne zaman yaşadınız? yoğunluğu ve rengi nasıldı? Cevap verirseniz sevinirimm
Canım ben reglim den 6 gün önce yaşadım.. Peçeteye leke şeklinde çok az ve rengi de açık pembe bir kanama olarak yaşadım.. Bu kanama bende 2 gün boyunca ara ara geldi ama adet gibi damla damla şekilde değil dediğim gibi peçeteye sildiğimde leke gibi çok çok az şekilde.. 2 gün boyunca da her sildiğimde gelmedi ara ara geldi..
Bunu yaşadığım hamileliğim maalesef bebeğimi kaybetmemle son buldu hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım dolayısıyla adetime kaç gün vardı onu bilmiyorum ama benzer bir kanama yaşadım.. Tabi ben adet olacağım sandığım için bilemedim ama bu kanama da implantasyon kanaması olmalı.. O da diğeri gibi ara ara geldi ama renk olarak daha çok kırmızıya dönüktü..tam kırmızı değil ama diğerindeki gibi pembe de değildi yani.. Bu kez de 3 gün geldi böyle ara ara.. Ama herkeste bu implantasyon kanaması olmuyor..
Tam 5 gün günde ya bir ya iki kez olmak üzere pembe kahve arası pas lekesi gibi lekeler geldi. Adet tarihim genelde değişiyordu ama ortalama adetten 2 3 gün önce gelmeye başladı diyebilirim.
Tam 5 gün günde ya bir ya iki kez olmak üzere pembe kahve arası pas lekesi gibi lekeler geldi. Adet tarihim genelde değişiyordu ama ortalama adetten 2 3 gün önce gelmeye başladı diyebilirim.