Arkadaşlar adet belirtileride yaşıyorum,gebelik belirtileri de..Geçen 13 temmuzda adet gördüm ve dün gece çok açık kahverengi bir iki damlalık bir leke farkettim çamaşırımda.peşisıra adetim gelmedi henüz...
Ne diyorsunuz sizce implantasyon kanaması olabilir mi?a.s.
arkadaşlar kesin bilgisi olan varsa cevaplarmı lütfen yerleşme kanaması adet tarihinden önce mi oluyor adet tarihi geçincede olabilirmi 3 aydır korunmuyoruz ve bu ay adetim tam 7 gün gecikti çok umutlandım tam test yapcağımda bi kanama oludu önce azdı yerleşme kanaması diye umutlandım ama değilmiş sanırım gittikçe arttı çünkü ama niye bu kadar gecikti adetim anlamadım öyle büyük bi sitres sıkıntım da olmadı allaha şükür hatırladığım kadarıyla ama bilmiyorum çok moralim bozuk anlayacağnız bu ayda söndü umutlarım
Canım yerleşme kanaması kişiden kişiye değişir. Bazılarında hiç olmaz. Bende tam adet günümde olmuştu. Sen kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin yada stresten gecikmiştir.
teşekür ederim cevapladığınız içen kimyasal gebelik ne acaba ilk defa duyuyorum
benim de lekelenmelerim oldu ateşle yumurtlama günümü tespit ediyorum yumurtlamadan tam 7 gün sonra oldu ve ateşim leke olduğu gün düştü ve sonra yine yükseldi tabi leke devam etti 7 gün boyunca ve dr a gittim stresten olabilir dedi stres yasamadım ve kan testim önce bir kez daha ve bu ay 2.0 cıktı genelde 0.1 cıkardı ve ateş ölçmedeki arkadaşlarım da yerleşme düşüsü ve lekelenmesi olarak değerlendirdi acaba tutunmamı vs derken 7 gün sonra kanamam başladı büyük ihtimalle kimyasal olduğunu düşünüyorum çünkü reglim çok yogun oldu asırı derecede kimyasal gebelik bebeğin tutunmaya calışması esnasında tutunamayıp regl kanamasıyla beraber giden bebektir çoğu kadın bunu farkedemez ve çoguda yasar ama regl gördüm der gecer :) bilinçlendikce öğrenip farkına varabiliyoruz bu kadar bilmekte ne kadar iyi onuda bilmiyorum kimyasal yasadığını faredince çünkü daha ço üzülüyor insan onun için regl gününden önce kan testi falan önermiyorum kendimizi dinlemekte yanlış çok üzülebiliyoruz sonra
evet benimde leke olduğu gün düşüş oldu ama benden başka gelmedi sadece bir kez leke geldi damla bile diyemem
2e9bfd Ovulation Charts
buda ateş tablom
inşallah yerleşme lekesidir cnım zaten önemli olanda lekenin kesilmesi kesilmediği zaman kimyasal olabiliyor. allah gönlüne göre versin sağlığıyla hayırlısıyla versin isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?