• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

implantasyon kanaması hakkında

EosAna

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.213
975
123
Merhaba hanımlar!
Öncelikle bugün itibariyle reglime 5 gün kaldı.
Dün ovulasyondan 1 hafta geçmişti.
Sabah uyandığımda çamaşırımda çok az açık kahverengi kan ve beyaz akıntı karışımı gördüm.
Çok şaşırdım ama bu kadar az gelmesini beklemediğim için üzerinde durmadım.
Bu sabah yine aynısı oldu.
Bunun üzerine kaset tipi gebelik testi yaptım ama pozitif çıkmadı.
Kesinlikle regl sancım yok bunu belirteyim. Regl günüm falan değil ve artma yok.
Gün içerisinde o bahsettiğim akıntı olmamakta.
Kaşıntı yok. Yanma yok.
Böyle bir şey yaşamış olan var mı?

Canim oncelikle guzel haberler almani dilerim.eger iliskide tahris gibi birsey yasamadiysan yerlesme kanamsi olmasi cok.mumkun bence ve idrar testinde biliyorsun gec cikiyor cogunlukla.Ben de dun afedersin lavaboda peceteye silince kahve renginde akinti vardi devami gelmedi ben de merakla bekliyorum insallah guzel haberler aliriz.bugun nasil peki devam ediyor mu

Canim oncelikle guzel haberler almani dilerim.eger iliskide tahris gibi birsey yasamadiysan yerlesme kanamsi olmasi cok.mumkun bence ve idrar testinde biliyorsun gec cikiyor cogunlukla.Ben de dun afedersin lavaboda peceteye silince kahve renginde akinti vardi devami gelmedi ben de merakla bekliyorum insallah guzel haberler aliriz.bugun nasil peki devam ediyor mu
Yok bugün etmedi. Erken gebelik testi aldım o da negatif. Neden kan geldi o zaman anlamadim.
İnşallah güzel haberini duyarım canım

Yok bugün etmedi. Erken gebelik testi aldım o da negatif. Neden kan geldi o zaman anlamadim.
İnşallah güzel haberini duyarım canım
Amin insallah canim aslinda kan testinde cikar ama korkuyosun demi cikmaz diue bende ayni cunku bugun adet gunum benimde dua ediyorum surekli

Back