Enkaz :) görüntü olarak çökük yani orasıÇökme derken :) kemik erimesi gibi mi? Bir tanesi eridi diğeri erimedi diğer kemiğim kalın ve sağlam
Haa içten çökük diyosun :) anladım :) dıştan bir problem olmasın da.Enkaz :) görüntü olarak çökük yani orası
:) evet aynen , şu an vida kısmı takıldı sadece bi problem Yok 1 ay sonra diş takılacak sanırım ozaman anlayacağım memnuniyetimiHaa içten çökük diyosun :) anladım :) dıştan bir problem olmasın da.
Peki nasıl rahat mısın? Kullanabiliyor musun?
Süper o zaman inşallah memnun kalırsın :) yine haberleşiriz canım :):) evet aynen , şu an vida kısmı takıldı sadece bi problem Yok 1 ay sonra diş takılacak sanırım ozaman anlayacağım memnuniyetimi
Ay inşallah :) tmmdır canımSüper o zaman inşallah memnun kalırsın :) yine haberleşiriz canım :)
Disim apseli kanalla kurtulmuyor çekim yapılıp konulacak zaman geçtikçe kemik erirmisSende ne gibi bir durum vardı?
Benim bir kemiğim eridi ipince kaldı. Bana kemiz tozu kullanırız dediler sana demediler mi? Geçmiş olsun bu arada.Disim apseli kanalla kurtulmuyor çekim yapılıp konulacak zaman geçtikçe kemik erirmis
Bugün gidiyorum yaptırmaya korkuyorum biraz kemik tozuda konuşacakmışBenim bir kemiğim eridi ipince kaldı. Bana kemiz tozu kullanırız dediler sana demediler mi? Geçmiş olsun bu arada.
Mutlaka haberdar et canım,hadi hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın.Bugün gidiyorum yaptırmaya korkuyorum biraz kemik tozuda konuşacakmış
çok sağol canım.Mutlaka haberdar et canım,hadi hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın.
Süper canım,hem yeni çektirdiğin için çok kemik kaybın olduğunu düşünmüyordum,iyi oldu böyle. İnşallah bugünden sonrasını ağrısız sızısız atlatırsın.çok sağol canım.
Sabah ön buçukta işlem başladı yarim saat kadar sürdü. Hem çekim yapıldı hem implant koyuldu sıfır acı,sıfır ağrı şimdilik kötü bir durum yok çok şükür bu arada kemik iyi durumdaymış kemik tozu konulmadi masraf azaldı biraz
Çok teşekkür ederim inşallah uzun zamanda kullanırım.Süper canım,hem yeni çektirdiğin için çok kemik kaybın olduğunu düşünmüyordum,iyi oldu böyle. İnşallah bugünden sonrasını ağrısız sızısız atlatırsın.
Sen ne zaman baslayacksin tedaviyeSüper canım,hem yeni çektirdiğin için çok kemik kaybın olduğunu düşünmüyordum,iyi oldu böyle. İnşallah bugünden sonrasını ağrısız sızısız atlatırsın.
Benim daha çok var canımSen ne zaman baslayacksin tedaviye
Ben korkudan erteliyordum dün kurtuldum sen de kurrulursun inşallahBenim daha çok var canım
Hadi inşallah canım :)Ben korkudan erteliyordum dün kurtuldum sen de kurrulursun inşallah
Eşim çene cerragina yaptirdi. Ne agri ne morarma ne şişlik olmadi hic cekinmeyin.Yapacak kişi çene cerrahi rahat kullanabiliyor musunuz bi de yaptırdıktan sonra şişme morarma oldu mu yüzünüzde
İmplant takılacagı gün deseydim daha dogru olurdu sanırım. işten çıkıp hastaneye implant taktırmaya gittimHastaneye neden gittiniz
Ben iki sene ara ile iki tane yaptırdım
Her diş dru olmaz
Çene cerrahı olmalı
Bir dişimi çekip hemen vidayı yerleştirmişti
Diğer dişimde biraz apse olduğu için çektikten bir hafta sonra vida yerleştirildi
Vidadan sonra o diş yerinin üstünü kapatıyor
Dikiş atılıyor
Dikişler 1 hafta sonra alınıyor
Vidanın çene kemiğine kaynaması için 3 ay bekledik
Sonra o bölgede vida üstündeki deri parçası biraz kesiliyor
Dişin takılacağı tel gibi bişey yerleştiriliyor
Bundan sonrasını her diş hekimi yapar
Porselen diş için kalıp alınıyor
Düzeltmeler yapılıyor
Dişin çekildiği gün uyuşma geçince ve sonraki birkaç gün yemek yerken ağrıdığında biraz sövdüm kendime niye iyi bakmadım dişlerime diye :)
Biraz şişiyor birde ilk operasyon sonrası buzla geziyorsun
Ama yapılırken acısız yani sen bişey hissetmiyorsun
Git gel çok oluyor
O insanı bunaltıyor
İki tane daha yaptırıcam
Yakında giderim bende
Seviyorum onları
Kendi dişlerimden daha sağlamlar maşallah
İstanbul da değildi canımacaba nereye yaptırdınız bende implant yaptırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?