Teşekkürler.Bildiğim kadarıyla çekimden sonra en az üç ay geçmeli,yara yeri iyice iyileşip kapanmalı.
implantlar kalite kalite kötü bir marka takmış olabilir doktorTeyzem yaptırdı. Bana sorarsanız yaptırmayın.
Çok zordu implant süreci..
Sonra vücudu tepki verdi.
İmplant çıkarıldı.
Açıkçası biraz korkuyorum kaç tane yaptırdı teyzeniz ne gibi zorlukları olduTeyzem yaptırdı. Bana sorarsanız yaptırmayın.
Çok zordu implant süreci..
Sonra vücudu tepki verdi.
İmplant çıkarıldı.
Yapacak kişi çene cerrahi rahat kullanabiliyor musunuz bi de yaptırdıktan sonra şişme morarma oldu mu yüzünüzdeBen yaptırdım çokta memnunum. Öncelikle imalantta uzmanlaşmış bir doktor seçin. Ben hiç acı duymadım. Sorunsuz geçti.
Yaptırdıktan sonra zor oldu mu ağrı morarma vs şişlikBen yaptırdım. Acı,kabullenmeme gibi bir şey yaşamadım. Bir üniversite hocasına yaptirdim. Bana daha mantıklı geldi. O implantı taktıkları vida dolar üzerinden olduğu için pahalidir normal.
Teyzem Türkiye de yaşamıyor.implantlar kalite kalite kötü bir marka takmış olabilir doktor
çene cerrahi yapıncak.korkularim var yapıldıktan sonra işe gidilir mi meselaBen iki sene ara ile iki tane yaptırdım
Her diş dru olmaz
Çene cerrahı olmalı
Bir dişimi çekip hemen vidayı yerleştirmişti
Diğer dişimde biraz apse olduğu için çektikten bir hafta sonra vida yerleştirildi
Vidadan sonra o diş yerinin üstünü kapatıyor
Dikiş atılıyor
Dikişler 1 hafta sonra alınıyor
Vidanın çene kemiğine kaynaması için 3 ay bekledik
Sonra o bölgede vida üstündeki deri parçası biraz kesiliyor
Dişin takılacağı tel gibi bişey yerleştiriliyor
Bundan sonrasını her diş hekimi yapar
Porselen diş için kalıp alınıyor
Düzeltmeler yapılıyor
Dişin çekildiği gün uyuşma geçince ve sonraki birkaç gün yemek yerken ağrıdığında biraz sövdüm kendime niye iyi bakmadım dişlerime diye :)
Biraz şişiyor birde ilk operasyon sonrası buzla geziyorsun
Ama yapılırken acısız yani sen bişey hissetmiyorsun
Git gel çok oluyor
O insanı bunaltıyor
İki tane daha yaptırıcam
Yakında giderim bende
Seviyorum onları
Kendi dişlerimden daha sağlamlar maşallah
Baya vardı teyzemde, yalan olmasın şu kadar dişti diyemicem.Açıkçası biraz korkuyorum kaç tane yaptırdı teyzeniz ne gibi zorlukları oldu
İleri yaşlarda daha zorTeyzem Türkiye de yaşamıyor.
Hani burda olsa diyebilirim ki kalitesi farklı, ama en iyi merkezde yaptırdı. Maddi olarak da sıkıntısı olmayan bı kadın.
Bide implant yapılırken de çok zor buz koymuş sürekli yanağına ay buz yanığı olmuştu o süreçte çok sancılı bişey.
Dis cok onemli gerçekten iyi bakmak gerekiyorBen iki sene ara ile iki tane yaptırdım
Her diş dru olmaz
Çene cerrahı olmalı
Bir dişimi çekip hemen vidayı yerleştirmişti
Diğer dişimde biraz apse olduğu için çektikten bir hafta sonra vida yerleştirildi
Vidadan sonra o diş yerinin üstünü kapatıyor
Dikiş atılıyor
Dikişler 1 hafta sonra alınıyor
Vidanın çene kemiğine kaynaması için 3 ay bekledik
Sonra o bölgede vida üstündeki deri parçası biraz kesiliyor
Dişin takılacağı tel gibi bişey yerleştiriliyor
Bundan sonrasını her diş hekimi yapar
Porselen diş için kalıp alınıyor
Düzeltmeler yapılıyor
Dişin çekildiği gün uyuşma geçince ve sonraki birkaç gün yemek yerken ağrıdığında biraz sövdüm kendime niye iyi bakmadım dişlerime diye :)
Biraz şişiyor birde ilk operasyon sonrası buzla geziyorsun
Ama yapılırken acısız yani sen bişey hissetmiyorsun
Git gel çok oluyor
O insanı bunaltıyor
İki tane daha yaptırıcam
Yakında giderim bende
Seviyorum onları
Kendi dişlerimden daha sağlamlar maşallah
Gidilir tabi canımçene cerrahi yapıncak.korkularim var yapıldıktan sonra işe gidilir mi mesela
Doğrudur. Haklısınız.İleri yaşlarda daha zor
Kemik erimesi nedeniyle çene kemiği yetersiz olan bir tanıdığımın bacağından kemik alıp yapmışlardı
Onunkiler de tutmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?