• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Implant üstü

Cevvalll

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
61
Puanlar
13
Merhabalar implant dış yaptırıyorum, implant üzerine veneer kuron yapılacak yazıyor, orijinal durmasını istemiştim zirkonyum olması gerekmiyor mu

Merhabalar implant dış yaptırıyorum, implant üzerine veneer kuron yapılacak yazıyor, orijinal durmasını istemiştim zirkonyum olması gerekmiyor mu
Merhaba tedavi öncesi zirkonyum diye konuştunuz mu? Yanlış not almış olabilirler. Henüz protez aşamasına geçmediyseniz telaş yapmanıza gerek yok. Telefon edip teyit edebilirsiniz.

Merhaba tedavi öncesi zirkonyum diye konuştunuz mu? Yanlış not almış olabilirler. Henüz protez aşamasına geçmediyseniz telaş yapmanıza gerek yok. Telefon edip teyit edebilirsiniz.
Yok yeni implanta başladım ilk görüşmeye gittiğimde estetik dursun demiştim, şimdi kağıtta veneer kuron yazıyor porselen gibi yapay dursun istemiyorum

Back
X