implant hakkında bilgi

sagolera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
816
4
0
Sinop
mrb kızlar..implant yaptran var mı memnun musunz herhangi bi zorluğu oluyo mu netten çok arastrdm ama bi de kullananlardan dinlemek istedim..benm yaptrmam gerekiyo fkrlerinzi paylasrsanz sevnrm...

bende ço kmerak ediyorumm bi kaç arkdaşa eşe dosta sordumm ilk başlarda biraz agrısı oluyomuş amaa sonrasında kulalaanlar çok memenun oldugunu söylediler uzuzun yılaarda dayanıyormuş..kendi dişinden hiç v:94:arkı yokmuş.

İmplantın markası çok önemli, çünkü iyi bir firmadan alınmamış implant çivisi (titaNyum) zamanından evvel (ortalama 15 yıl dayanır) çene kemiğinden çıkarak birdaha oraya implant yapma olanağını yok eder,burdaki şart diş hekiminizin doğru implant firmasıyla çalışması sizden yüksek ücret alıp ,fzla kar edicem diye kalitesiz implant kullanılırsa kabus yaşarsınız..ayrıyetten volumetrik tomografi çektirmeden implant yapmaya çalışılması doğru değildir.
doğru doktor ,doğru implant, muhteşem sonuç demek :)dişlerin zirkon olmasını tavsiye ederim...

eşim bu işi yapıyor :) bu nedenle biraz bilgimiz var :)

Bulundğm şehr çok kck bi yer bu iş yaplmyo burda.samsuna fakülteye gttm doktor 3 marka verdi fiat da tabi.ben seçicekmdm markayı netten falan arastr istersen dedi. Aslnda hccistemyorum ben kan aldrrken hatta dolgu yaptrrken bile bayılan bi insanım.hiç acıya tahammlm yok.ama tel taktrmstm.sonra bi dsmin sökülmesi gerekti.tekrar kaymamalrı için implant şartms .of of düsndkce kafayı yiyorum nasl dayanacam blmem.s

mrb kızlar..implant yaptran var mı memnun musunz herhangi bi zorluğu oluyo mu netten çok arastrdm ama bi de kullananlardan dinlemek istedim..benm yaptrmam gerekiyo fkrlerinzi paylasrsanz sevnrm...

melisa selam.. hangi bölge için soruyorsun bunu? bildiğim; ağrı yapıyor ve iyileşmesi uzun sürüyor ama belki de bölgeden bölgeye değişen bir durumdur ben de tam emin değilim.. bir de bazen vücudun bunu kabul etmeme durumu olabiliyormuş:S

üst dişim.arkada kalıyo azı sanrm.hc bi sekilde görünmüyo.aslnda benm için sorun yok.ama ortodonti tedavsi gördm ve tekrra kayma ihtmai var yaptrmazsam..of of dişçilerden kurtlamycak mym ben:S dişçi fobm var zaten.s

hımm pardon canım ben implant lafını görünce atladım hemen... yazıyormuş zaten diş için olduğu, görmemişim.. geçmiş olsun.. halledersin umarım en kolay şekilde

Kızlar Yardıımm!!
Eskisehirdeki diş hastanesine (sag arkadan ikinci )kırık olan dolgumdan dolayı gittim. Dolgum temizlenmeden üstüne dolgu yapıldı ve mikrop dişimin köküne indi. Kanal tedavisine başladık ve geçici dolgu konuldugunda ufacık bir çörek otu yüzünden zaten çok ince olan diş duvarlarından biri kırıldı... Diş hastaneleri mi ? Asla....

Bu pazartesi kırık olan dişim çekilecek ve yerine bir implant yapılmas zaruri. Şuan bana tedavi uygulayan doktorumu küçüklüğümden beri tanır ve bilgisine güvenirim ama cene cerrahi değil ve bu konuda kendisine güvenemiyorum. Eskişehirdeyim ve emekli sandığına bağlıyım. İmplant denen şey çok zor bir olaymış ve daha yeni araştırmaya başladım.

Lütfen doktor ve fiyat bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız ve İmplantınızın markasını. En ucuz ve en kaliteli şekilde bu işi halledebilirsem çok memnun olacağım.

Lütfen bana yardımcı olur musunuz??

Son düzenleme:
bana dr 3 marka verdi 1000eurodan fazla tutuyor fakülte oldığu halde bi de özel olsa ne olur bilmem. doktorunu iyi arastr çünküü zor bi tedavi

bende eşim için araştırmaya başladım ama pek bir bilgiye ulaşamadım.fox tvde bambaşka diye bi program var insanları güzelleştiriyorlar.orada diş estetiği yapan bayan doktorla,erol kışlaoğlunun oğlu da bu işi yapıyormuş ama fiyat olarak hiçbir bilgi yok maalesef.sitedede kimseye rastlamadım.

bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.

implantı vucudun kabul etmemesi diye birdurum sözkonosu değil arkadaşlar yalnızca yeterli kemik olmaması yapılamaz ( kemik ekimi yapılabilir ) müdahale anında gerekli hijyene önem verilmez ise enfekte olabilir ancak öyle bir durumda implant başarılı olmaz
bir cerrahi çekimden daha basittir implant uygulaması

ortalama 3 ila 4,5 ay gibi bir tedavi sürecidir doğal olarak hekime artı maliyet yüklediğinden ücretler 800 $ dan 2500 euro ya kadar farklı fıyat uygulayan klinisyenler var
dünyada ortalama 1500 türkiyede ise 130'un uzerinde farklı implant markası var onun için implant seçiminde dikkatli davranmak lazım ülkemizde kaliteli 3-5 marka implant var bicon dental implan bunlardan birisi amerikan malı uygulaması kolay vidalı sistemlerden farklı vede avantajlı bir implanttır tavsiye edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…