Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlar..implant yaptran var mı memnun musunz herhangi bi zorluğu oluyo mu netten çok arastrdm ama bi de kullananlardan dinlemek istedim..benm yaptrmam gerekiyo fkrlerinzi paylasrsanz sevnrm...
üst dişim.arkada kalıyo azı sanrm.hc bi sekilde görünmüyo.aslnda benm için sorun yok.ama ortodonti tedavsi gördm ve tekrra kayma ihtmai var yaptrmazsam..of of dişçilerden kurtlamycak mym ben:S dişçi fobm var zaten.s
melisa selam.. hangi bölge için soruyorsun bunu? bildiğim; ağrı yapıyor ve iyileşmesi uzun sürüyor ama belki de bölgeden bölgeye değişen bir durumdur ben de tam emin değilim.. bir de bazen vücudun bunu kabul etmeme durumu olabiliyormuş:S
bende eşim için araştırmaya başladım ama pek bir bilgiye ulaşamadım.fox tvde bambaşka diye bi program var insanları güzelleştiriyorlar.orada diş estetiği yapan bayan doktorla,erol kışlaoğlunun oğlu da bu işi yapıyormuş ama fiyat olarak hiçbir bilgi yok maalesef.sitedede kimseye rastlamadım.
bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.
geçen tw de reklamı dönüyodu implant 600 euro