• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

implant fiyatı

kenyalikiraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
770
1
66
sinop
merhaba kızlar bugün sol üstte 26 sol altta 36-37 olmak uzere 3 tane dısım cekıldı köprü olacak ...
lakin köprü olunca tutturulacak 2 dısımıde torpuluceklermıss uzerıne kaplancakmıs vs bılgısızım agız saglıgı hakkında implant yaptırayım dedımm ama fıyatını bılmıyorumm ne kadardır yaptıranlar vardır sanırım ?

ben yaptırmadım ama araştırıyorum, yaptırmayı düşünüyorum, birçok klinikten bilgi aldım, genelde 1 buçuk ile 2buçuk arasında değişiyor. genel fiyatı söyledim, 1200e yapanda var 3 milyara da yapan da var tabi. fikriniz olsun diye istanbuldan birkaç yerin fiyatını yazayım, euro cinsinden veriyolar genelde ben lira olarak veriyim, citydent ortalama 1buçuk milyara yapıyor (kişiye özel implant sistemi var araştırın isterseniz netten nasıl birşey olduğunu, benim hoşuma gitti), klinik32 2buçuk milyara yapıyor, hospitadent 1buçuk, medicadent 2250. umarım yardımcı olabilmişimdir.

ben yaptırmadım ama araştırıyorum, yaptırmayı düşünüyorum, birçok klinikten bilgi aldım, genelde 1 buçuk ile 2buçuk arasında değişiyor. genel fiyatı söyledim, 1200e yapanda var 3 milyara da yapan da var tabi. fikriniz olsun diye istanbuldan birkaç yerin fiyatını yazayım, euro cinsinden veriyolar genelde ben lira olarak veriyim, citydent ortalama 1buçuk milyara yapıyor (kişiye özel implant sistemi var araştırın isterseniz netten nasıl birşey olduğunu, benim hoşuma gitti), klinik32 2buçuk milyara yapıyor, hospitadent 1buçuk, medicadent 2250. umarım yardımcı olabilmişimdir.

inanınnn çok ama çokk güzel anlatmıssınız ılk ısım bu hast.irtibata geçmek olacak ve sanırım bana en sıcak gelen ısım hospıtadent oldu =) tesekkur ederımm

Merhaba kızlar, eşim kendisi için çok araştırma yapmıştı. Sonunda Taksimdeki Citydent de karar kıldı ve 4 adet kişiye özel implant yaptırdı. Fiyatları tam hatırlamıyorum ama benzer yerlere göre makuldü. İlk muayenede çok zaman harcamışlar her şeyi detaylı anlatıp göstermişler, karar konusunda sıkıştırmamışlar. İsmi lazım değil yine ücretsiz muayeneye gittiği bir özel hastane eşimi defalarca gelin başlayın diye telefondan aradı, kredi kartı pazarlar gibi. Lazer ve kökhücre destekli implant tedavisi yapılıyor. Ne işe yarar derseniz detaylarını bilmiyorum. Özel diş hastanelerine göre daha butik bir merkez. Ben de daha sonra tedavi oldum. Şimdilik çok memnunuz.

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugün sol üstte 26 sol altta 36-37 olmak uzere 3 tane dısım cekıldı köprü olacak ...
lakin köprü olunca tutturulacak 2 dısımıde torpuluceklermıss uzerıne kaplancakmıs vs bılgısızım agız saglıgı hakkında implant yaptırayım dedımm ama fıyatını bılmıyorumm ne kadardır yaptıranlar vardır sanırım ?

Kaliteli ve guvenilir bir implant 1500 mal.olue tek dis icin en az ama bu tur vakalrda tabiki hastaya bagli ama kopru dusunulur cunku impla hem zor hem mesakketli islem ve artik koprunun yapilamayip hareketli prtz kukanilacagi vakalarda basvurulur

Merhaba, implant fiyati kullanilan markanin yerli ve yabanci olmasına gore degisir. Genellikle yerliler 1000 tl den baslarken, yabanci markalar 1500 tl den baslar. Bence kopru yerine implant yapilmasi daha mantikli. Köprü yapildiginda eksik olan disinizin kismindaki kemik birkac yil sonra erimeye baslar fakat implant yerlestirilirse boyle bir durum olmaz.implant cok daha uzun ömürlüdür kullanim acisindan da hastalar daha rahattir. Geçmiş olsun.

Merhaba, implant fiyati kullanilan markanin yerli ve yabanci olmasına gore degisir. Genellikle yerliler 1000 tl den baslarken, yabanci markalar 1500 tl den baslar. Bence kopru yerine implant yapilmasi daha mantikli. Köprü yapildiginda eksik olan disinizin kismindaki kemik birkac yil sonra erimeye baslar fakat implant yerlestirilirse boyle bir durum olmaz.implant cok daha uzun ömürlüdür kullanim acisindan da hastalar daha rahattir. Geçmiş olsun.

aydınlatıcı detaylı cevabınız ıcın tesekkurler .... evet kopru olayını aılemdede cevremdede cok duydum en fazla omru 10 yıl !!!

sonrasında kopruye tutturulan dıslerde dahıl hepsı perte cıkıyor ( annemden bılıyorum )

suan hem gorunus olarak hemde saglık olarak dısımın olmaması sorun olmuyor ... arkadakı dıslerım cunkı cekılenler ...

agzımda cok ufak oldugu ıcın kahkahada atsam gorunmuyorlar :60:

ınsallah seneye arastırma sonucu en ıyısı hangısıyse ve bırazda uygun tabı yaptırıcam

Selamlar, implant fiyatlarını hesaplamak için bu linkte yer alan aracı kullanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
implant markaları konusunda dikkat edilmesi gereken kullanılan malzemenin türü ve kalitesidir. Taklit ürünlerin kemik dokusuyla uyum sağlamayacağı ve vücut dokularıyla alerjik reaksiyona girebileceği ve enfeksiyonlara yol açabileceği akıldan çıkarılmamalıdır. Hatta kalitesiz ürünler çene kemiğinde doku kaybını önlemesi gerekirken erimelere yol açabilmektedir.

Her üründe olduğu gibi implant malzemelerinde de ünlü markaların taklitleri yapılabilmektedir. Bunun için implant yaptırırken güvenilir hekimlere gitmeli ve kullanılan malzemenin ürün standartlarına dikkat etmeli, ürünün patentli orijinal ürün olmasına özen gösterilmelidir. Ağız sağlığı oldukça mühimdir bu nedenle ihmale gelmez, dişçinizin diş implantı malzemesi olarak hangi markaları tercih ettiğine dikkat etmeli ve bu alanda yeterli derecede bilgi sahibi olmalısınız.

En iyi diş implant markaları hangileridir?
Piyasada çok farklı implant markaları vardır. Ancak markadan cok aşağı da özetlenen ürün özelliklerine odaklanmak gerekir:
  • Ürün patently olmalı,
  • İdeal kemik ve doku uyumuna sahip olmalı, bununla ilgili laboratuvar test sonuçları bulunmalı,
  • Uyum ve iyileşme süresi süresi kısa olmalı,
  • Ürün test edilmiş, klinik araştırmalarda başarıyla geçmiş olmalı,
  • Allerjik etki yapmamalı,
  • Yan etkileri bulunmamalı, kullanımı kolay kavranabilir, kullanım prosedürleri az olmalı,
  • İmplant üzeri protez seçiminde esnek uygulamalara elverişli olmalı,
  • İyi bir mühendislik eğemi ile tasarlanıp, üretilmiş olmalı
Piyasada Kabul gören markalar Amerika ve Avrupa menşeili markalardır. Bu markaların bazıları Straumann, Astra Tech, Biomet gibi markalardır.

En iyi İtalyan diş implant markası hangisidir?
Dental implant markasıdır. Bu marka bu alanda çok bilinir bir markadır. Doktorların geneli bu marka diş implantı tercih etse de bu markada kendi içerisinde kalite farkı bulunmaktadır. Bir de bu markaların piyasa da çok taklitleri olabildiğinden, öncelikle kaliteci ve nitelikli bir diş hekimi ile çalışmakta fayda vardır. Diş hekiminiz kaliteli olursa çalıştığı malzemelerde kaliteli olur.

En iyi Alman diş implantı markası hangisidir?
SKY(bredent) markası, bu alanda en iyi markalardan olup kaliteli ve sağlamlığ ile adından oldukça sık söz ettirmektedir. Avrupa da yaygın bir diş implatı markasıdır. Diş hekimleri tarafından beğenilmekte ve sıkça tercih edilmektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar, eşim kendisi için çok araştırma yapmıştı. Sonunda Taksimdeki Citydent de karar kıldı ve 4 adet kişiye özel implant yaptırdı. Fiyatları tam hatırlamıyorum ama benzer yerlere göre makuldü. İlk muayenede çok zaman harcamışlar her şeyi detaylı anlatıp göstermişler, karar konusunda sıkıştırmamışlar. İsmi lazım değil yine ücretsiz muayeneye gittiği bir özel hastane eşimi defalarca gelin başlayın diye telefondan aradı, kredi kartı pazarlar gibi. Lazer ve kökhücre destekli implant tedavisi yapılıyor. Ne işe yarar derseniz detaylarını bilmiyorum. Özel diş hastanelerine göre daha butik bir merkez. Ben de daha sonra tedavi oldum. Şimdilik çok memnunuz.

Merhaba, arastırma yaparken sizin yorumunuzu gördüm.Ben de Citydentte implant düşünüyorum. Eşiniz hangi doktora yaptırdı? 8 yıl geçmiş, herhangi bir soru yaşadı mı? Cevaplarsanız çok sevinirim. Teşekkürler💕

Back