G gamzegly Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2021 10 3 6 29 7 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzegly #1 Merhaba arkadaşlar 3-12 ay arası bebeği immunoloji takibinde olan var mı aramızda ıgg değeri düşüklüğü sebebi ile ?
Merhaba arkadaşlar 3-12 ay arası bebeği immunoloji takibinde olan var mı aramızda ıgg değeri düşüklüğü sebebi ile ?
G gamzegly Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2021 10 3 6 29 18 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzegly #2 gamzegly .!.: Merhaba arkadaşlar 3-12 ay arası bebeği immunoloji takibinde olan var mı aramızda ıgg değeri düşüklüğü sebebi ile ? Genişletmek için tıkla... Kimse yok mu aramızda bu durumu yaşayan
gamzegly .!.: Merhaba arkadaşlar 3-12 ay arası bebeği immunoloji takibinde olan var mı aramızda ıgg değeri düşüklüğü sebebi ile ? Genişletmek için tıkla... Kimse yok mu aramızda bu durumu yaşayan
P Papatyagunes Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2019 2 0 36 29 4 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzegly #3 Benim 11 aylık oğlumunda ıgg düşük çıktı sizin şu anki durumunuz nedir acaba bende çok korkuyorum tekrarlayan zatürresi var
Benim 11 aylık oğlumunda ıgg düşük çıktı sizin şu anki durumunuz nedir acaba bende çok korkuyorum tekrarlayan zatürresi var