Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar aranızda immun yetmezliği olupta ivig tedavisi gören varmı ayrıca immun yetmezliğin hangi tanısındasınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde ıgg ve ıga eksik ivig alıyorum sadece agır enfeksiyonda antibiyotik alıyorum ve hamileyim
Yok canım oda bikaçkere yapıldı yok dedndi ama gittimde doktorum soruyo ishalmisim diye.bende kan pıhtılaşması var zaten bağışıklıgı düşük olanda mutlaka bişey çıkıyoCok gecmis olsun. Çölyak hastaliginda var mi, iga eksikligi colyak da yapiyor cunku. Bende o da var.
Konu baya geç ama inşalalh cevap yazarsınzı gebelikte ıvıg kullandıgınızı yazmışsınız bi sıkıntı oldumu acaba bebeğinizi saglıcakla alabildiniz mi kucagınızaSağol canım şuan gebelikten ötürü çok hastayım bünyem gebeliği kaldırmıyo sanki
Bende de immun yetmezlik var , siz tup bebek denediniz mi , neler yasadiniz ben de cok ugrasiyorumKonu baya geç ama inşalalh cevap yazarsınzı gebelikte ıvıg kullandıgınızı yazmışsınız bi sıkıntı oldumu acaba bebeğinizi saglıcakla alabildiniz mi kucagınıza
Benim rahatsızlık lupus diye. Bi hastalıga baglı canım 16 haftalık bi kaybım var ilk bebegim karnımda öldü şimdide 26 haftalık dogum yaptım vücut bir türlü kabul etmiyo bebeği inşallah meleğime çok dua edin küvezden çıkalım saglıklı sıhatli bir şekildeBende de immun yetmezlik var , siz tup bebek denediniz mi , neler yasadiniz ben de cok ugrasiyorum
Bende çok geç cevap verdim kusura bakmayın evet doğum yaptım ivigimğ hiç kesmedim 3 haftada bir gebeykende emzirirkende aldım halada alıyorumKonu baya geç ama inşalalh cevap yazarsınzı gebelikte ıvıg kullandıgınızı yazmışsınız bi sıkıntı oldumu acaba bebeğinizi saglıcakla alabildiniz mi kucagınıza
Yaa bu ivıg emzirirkende kullanılabiliyormu benim bebegim çok erken dogdu 26 haftalık bende de hala protein kaçagı oldugu için süt verebileyim diye ilaç düzenlemesine gidilecekmiş ama ıvıg alırsnız sütü veremeyiz dedi benim bebegin doktoru ya bilmiyo yada bebek küçük diye vermek istemiyo ozaman anlamadımBende çok geç cevap verdim kusura bakmayın evet doğum yaptım ivigimğ hiç kesmedim 3 haftada bir gebeykende emzirirkende aldım halada alıyorum
Peki hamileyken aldınız mı ivig.yani mantıklı düşünürsek hamileyken alınabiliyosa bence emzirirkende alınabilir.tabi ben doktor değilim herşeyin en iyisini onlar bilir.ama yani erken doğmuş ivig bağışıklık sonuçta siz alırsanız e bebeğinizede çok ii gelmezmi hangi hastanede tedavi görüyorsunuzYaa bu ivıg emzirirkende kullanılabiliyormu benim bebegim çok erken dogdu 26 haftalık bende de hala protein kaçagı oldugu için süt verebileyim diye ilaç düzenlemesine gidilecekmiş ama ıvıg alırsnız sütü veremeyiz dedi benim bebegin doktoru ya bilmiyo yada bebek küçük diye vermek istemiyo ozaman anlamadım
Gebelikte son hafta aldım onda sıkıntı yoktu diyolar ama bilmiyorum ki bebek heralde çok küçük diye herşeyi düşünüp öyle tartıyolar galibaPeki hamileyken aldınız mı ivig.yani mantıklı düşünürsek hamileyken alınabiliyosa bence emzirirkende alınabilir.tabi ben doktor değilim herşeyin en iyisini onlar bilir.ama yani erken doğmuş ivig bağışıklık sonuçta siz alırsanız e bebeğinizede çok ii gelmezmi hangi hastanede tedavi görüyorsunuz
Olabilir ama eminim erken doğum yapıpta yinede ivig kullanan vardır.ben sürekli aldım ben emzirmede bi sıkıntı olabilceğini düşünmüyorum tam tersine erken doğduğu için bebek ve sizin için bile iyi olucanı düşünüyorum.arastırma hastanesindemi tedavi oluyosunz.birçok arastrma hastanesi bizim gibi hastalarla çok ilgilenmedikleri için pek fazla bişey bilmiyolarGebelikte son hafta aldım onda sıkıntı yoktu diyolar ama bilmiyorum ki bebek heralde çok küçük diye herşeyi düşünüp öyle tartıyolar galiba
Tıpta yatıyorum ben haliylen doktorlarda hep asistan tabi romotoloji doktorum üstüne basa basa bişey olmicagını söylüyo bebek doktoru olucagını anlamadım ama sagmaya devam ediyorumki kesilmesin sütüm de bigün verebileyim enazındna diyeOlabilir ama eminim erken doğum yapıpta yinede ivig kullanan vardır.ben sürekli aldım ben emzirmede bi sıkıntı olabilceğini düşünmüyorum tam tersine erken doğduğu için bebek ve sizin için bile iyi olucanı düşünüyorum.arastırma hastanesindemi tedavi oluyosunz.birçok arastrma hastanesi bizim gibi hastalarla çok ilgilenmedikleri için pek fazla bişey bilmiyolar