- 3 Ağustos 2016
- 23
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi neslihannns
İmkansız gözüyle baktık hep birbirimize hayat şartlarımız uymuyordu.O çok farklıydı ben çok farklı.İmkansız değilmişiz aslında beraber olduk.Yani sevgili anlamında.1 sene oldu iyi kötü çok şey yaşadık.Bu zamana kadar hatalarım yüzünden hep o beni terkettii.Yemediğim küfür kalmadı ama sustum sevdiğimden içime attım Sonunda geri hep birleştik çok seviyorduk çünkü.Hep sineye çektim.Ama unutmadım dediklerini.Ama zaman geçtikçe huylarımızı öğrenmeye başladık.Üniversitede okumamı istemiyordu kıyafetime karışıyordu ben daha 18 yasındayım ve genclık cagımda kısıtlanmak ıstemedım çünkü bir daha giymeyip ne zmaan giyecektım.Bunları ona söyledim ben dedim giydiğim zaman oturmasını kalkmasını biliyorum oynak bi kız da değilim giydiğim zaman ona göre hareket ediyorum falan dedim.Ama olmadı böyle sorunlar,anlaşamamazlık bizi mahvetti çok yoruldum dayanacak gücüm kalmadı her gün kavga her gün kavga.Bugun ayrıldım.Dedimki ikimiz içinde en hayırlısı bu olacak.Kaderde varsa elbet yine bir gün dedim oda dediki bu sözlerden sonra yeniden diye bir şey yok dedi.Ben hep ikimiz için savaştım.Her terkettiğinde aylarca peşinden koştum.Bugunde ben ayrıldım mücadelesini henüz görmedim görmek de isterim açıkçası.Sizce iyi bir şey mi yaptım ayrılmakla ? Tavsiyeleriniz önerilerinizi,düşüncelerinizi bekliyorum oldukça çaresizim.