Imkansiz ask

aycayilmaz92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
9
0
Arkadaslar,
Bir sorunum var. Senelerdir birisinden hoşlanıyorum. Bir dönem yazışmalar filan oldu sonra azalarak bitti. Sonra gine aylar sonra o bana mesaj attı yazışmalar filan ama bu sefer de ciddi bir şey olmadı. Sonra bir sene filan aradan bir partide tesadüfen karşılaştık ve öpüstük bütün gece beraber gezdik eğlendik. Sonra o evine gitti ben evime, ertesi gün hiç konuşmadık , bir kaç gün sonra görüştük be bana düzgün selam bile vermesi. Aylar sonra en yakın arkadaşına bana karı nasıl davranacanı bilemediğini anlatmış, en yakın arkadaşı benim en yakın arkadaşımın sevgilisi. Yani ikimizin de bir şekilde birbirimizden hoşlandığı belli gibi. Sorun şu ki onun ilişki anlamıyla benimki çok değişik. Ben ciddi birşeye başlamadan birlikte filan olmam oysa bu konularda çok geniş ve bunu anlamıyor, kendisi Alman. Asıl sorum şu olcak bu böyle 4 senedir olan bir durum ve ne yaparsam aklımdan çıkmıyor. Hayırlı olmayacaksa nasip değilse aklıma düşmesin unutayım diye dua ediyorum çünkü bende görüyorum çok farklı olduğumuzu ama bir türlü olmuyo. Başkası benimle ilgilense bile hep o geliyo aklıma sanki sevgilim varmış gibi kapatıyorum kendimi. Kısaca durum bu aklım olmaz o değişmez desende bir yanım inadı bırakıp bana uymaya çalışsa çok güzel çift olucağmızı umuyor ve düşünüyor.
Ben şimdi ne yapıym

Onun yaptigi inat degildir kendisi bambaska bir kulturde yetismis tek gecelik iliskiler ciddi bir beraberlik olmadan beraber olmak onun icin gayet normal seylerdir kendinde demissin iliski anlayisimiz farkli diye. Imkansiz degil ama zor ask

Tamam senden hoşlanıyor ama bu hoşlanma ciddi bir ilişki yasamak için değil sadece cinsellik yasamak için çekici bulma hoşlanma.Diğer turlu olsa zaten şu an sevgili olurdunuz 4 seneden bahsediyoruz.Bu kadar uzun bir sure boyle sürümcemede kalıyorsa olacağı yok demektir.

Haklisiniz galiba ama dedigim gibi vaz gecmek istiyorum ama aylarca görüsmesek bile aklimdan cikmiyor. Belki dogru kisi hayatima girerse onu unutur yanlis oldugunu anlarim

Haklisiniz galiba ama dedigim gibi vaz gecmek istiyorum ama aylarca görüsmesek bile aklimdan cikmiyor. Belki dogru kisi hayatima girerse onu unutur yanlis oldugunu anlarim
Evet ama bunun içinde kendini kapatma.Seni çok iyi anlıyorum sen bu çocukla olacağına inaniyorsun olmasa bile boyle bir ihtimal var.Eğer hayatına başkasını alirsan bu ihtimali tamamen ortadan kaldiracaksin.Bunu yapmak istemiyorsun.Ama gerçekten oluru hic yok belli ki.Doğru insani istiyorsan kendini kapatma başka birini sevmeye açık olmazsan boyle bi 4 yıl daha harcarsin.

Aynen baskasi olsa bile ona duyurup kiskanmasini istiyorum, bilse belki harekete gecer diye düsünüyorum, ama sacma düsünce zor da olsa artik yasim da ilerliyo unutmam gerek

Senin kültürüne veyada kişiligine saygisi yok.
Benim nişanlimda yabanci ama benden cok deger veriyor kültürüme.
Yani kendi herşeyi araştirip ögreniyor.

Seninki fos. Kusura bakma.

Böyle konuda saygi göstermeyen acaba başka konularda nasil davranir

Saygi gösteriyo sadece iliski anlami degisik, ama zaten konu aslinda aklimdan cikarmak, aslinda tek ayri düsündümüz konu cinselik, baska kültürel konularda fazla fark yok. Bende almanyada dogup büyüdügüm icin

Aynen baskasi olsa bile ona duyurup kiskanmasini istiyorum, bilse belki harekete gecer diye düsünüyorum, ama sacma düsünce zor da olsa artik yasim da ilerliyo unutmam gerek
Bak bu adam senin hissettiklerini hissediyor olsa emin ol yaninda olurdu.Bunun onun nasıl yetistigiyle falan ilgisi yok.O adam gerçekten aşık olsun elin elime degemez diyen kıza bile uyum sağlar.Ask böyle birşeydir.

Bak bu adam senin hissettiklerini hissediyor olsa emin ol yaninda olurdu.Bunun onun nasıl yetistigiyle falan ilgisi yok.O adam gerçekten aşık olsun elin elime degemez diyen kıza bile uyum sağlar.Ask böyle birşeydir.
Haklisin öyle olmali, teşekkür ederim..umarım bir süre görmem ve bunu kabul ederim

Saygi gösteriyo sadece iliski anlami degisik, ama zaten konu aslinda aklimdan cikarmak, aslinda tek ayri düsündümüz konu cinselik, baska kültürel konularda fazla fark yok. Bende almanyada dogup büyüdügüm icin

Bende almanyadayim kuzu.
Gercekden unut bu cocugu.
Tek ayri düşen konu cinsellik degil.
Derine inince cinsellik altinda başka konular yatiyor.
Mesela...o erkegin kadina duydugu saygi,
Benimseme vs.

Bende almanyadayim kuzu.
Gercekden unut bu cocugu.
Tek ayri düşen konu cinsellik degil.
Derine inince cinsellik altinda başka konular yatiyor.
Mesela...o erkegin kadina duydugu saygi,
Benimseme vs.
Gerçekten unutmak istiyorum..çok haklısın ç. Şimdiye kadar yaşadığı ilişkiler de hep kısa sürelik veya aldatmayla bitmiş, bir de başka kızlar yanında hayatından çıkmayan eski sevgilisi var. Benim salak kafama ne oldu da acaba gitti ilk krz böyle birisine aşık oldu

He işde...
Bak diyorumya. Sorun cinsellik degil. Adam sana 100% güven veremiyor. Bir ömür boyuda devam eder bu sorun.

Ben mesela cinselligi evlilikde yaşayan bir kadin degilim.
Ama cogu almanin kadina veya cinsellige yaklaşimi bana igrenc geliyor.

Yani insan nekadar alman kültürüne yakinda olsa yinede ilişki icinde sorunlar oluyor...

Hele evlenmeye kalkinca tam sorun...
Düşünsene eski kiz sizin nikahda sahit

Evet ya hayal edebiliyorum bile ben görüşme derim o da ben seninleyim o arkadaşım der...fark var yani benim gibi düşünen çok arkadaşım var ama bu çocuk bana göre değil ve aileme de saygı göstermez galiba. Sana mutluluklar, ne güzel seni seven birisini bulmuşsun :)

Sagol canim.
Eminim sende yakin zamanda prensini bulursun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…