- 15 Şubat 2017
- 9
- 0
-
- Konu Sahibi aycayilmaz92
Evet ama bunun içinde kendini kapatma.Seni çok iyi anlıyorum sen bu çocukla olacağına inaniyorsun olmasa bile boyle bir ihtimal var.Eğer hayatına başkasını alirsan bu ihtimali tamamen ortadan kaldiracaksin.Bunu yapmak istemiyorsun.Ama gerçekten oluru hic yok belli ki.Doğru insani istiyorsan kendini kapatma başka birini sevmeye açık olmazsan boyle bi 4 yıl daha harcarsin.Haklisiniz galiba ama dedigim gibi vaz gecmek istiyorum ama aylarca görüsmesek bile aklimdan cikmiyor. Belki dogru kisi hayatima girerse onu unutur yanlis oldugunu anlarim
Aynen baskasi olsa bile ona duyurup kiskanmasini istiyorum, bilse belki harekete gecer diye düsünüyorum, ama sacma düsünce zor da olsa artik yasim da ilerliyo unutmam gerekEvet ama bunun içinde kendini kapatma.Seni çok iyi anlıyorum sen bu çocukla olacağına inaniyorsun olmasa bile boyle bir ihtimal var.Eğer hayatına başkasını alirsan bu ihtimali tamamen ortadan kaldiracaksin.Bunu yapmak istemiyorsun.Ama gerçekten oluru hic yok belli ki.Doğru insani istiyorsan kendini kapatma başka birini sevmeye açık olmazsan boyle bi 4 yıl daha harcarsin.
Bak bu adam senin hissettiklerini hissediyor olsa emin ol yaninda olurdu.Bunun onun nasıl yetistigiyle falan ilgisi yok.O adam gerçekten aşık olsun elin elime degemez diyen kıza bile uyum sağlar.Ask böyle birşeydir.Aynen baskasi olsa bile ona duyurup kiskanmasini istiyorum, bilse belki harekete gecer diye düsünüyorum, ama sacma düsünce zor da olsa artik yasim da ilerliyo unutmam gerek
Haklisin öyle olmali, teşekkür ederim..umarım bir süre görmem ve bunu kabul ederimBak bu adam senin hissettiklerini hissediyor olsa emin ol yaninda olurdu.Bunun onun nasıl yetistigiyle falan ilgisi yok.O adam gerçekten aşık olsun elin elime degemez diyen kıza bile uyum sağlar.Ask böyle birşeydir.
Saygi gösteriyo sadece iliski anlami degisik, ama zaten konu aslinda aklimdan cikarmak, aslinda tek ayri düsündümüz konu cinselik, baska kültürel konularda fazla fark yok. Bende almanyada dogup büyüdügüm icin
Gerçekten unutmak istiyorum..çok haklısın ç. Şimdiye kadar yaşadığı ilişkiler de hep kısa sürelik veya aldatmayla bitmiş, bir de başka kızlar yanında hayatından çıkmayan eski sevgilisi var. Benim salak kafama ne oldu da acaba gitti ilk krz böyle birisine aşık olduBende almanyadayim kuzu.
Gercekden unut bu cocugu.
Tek ayri düşen konu cinsellik degil.
Derine inince cinsellik altinda başka konular yatiyor.
Mesela...o erkegin kadina duydugu saygi,
Benimseme vs.
Gerçekten unutmak istiyorum..çok haklısın ç. Şimdiye kadar yaşadığı ilişkiler de hep kısa sürelik veya aldatmayla bitmiş, bir de başka kızlar yanında hayatından çıkmayan eski sevgilisi var. Benim salak kafama ne oldu da acaba gitti ilk krz böyle birisine aşık oldu
Evet ya hayal edebiliyorum bile ben görüşme derim o da ben seninleyim o arkadaşım der...fark var yani benim gibi düşünen çok arkadaşım var ama bu çocuk bana göre değil ve aileme de saygı göstermez galiba. Sana mutluluklar, ne güzel seni seven birisini bulmuşsun :)He işde...
Bak diyorumya. Sorun cinsellik degil. Adam sana 100% güven veremiyor. Bir ömür boyuda devam eder bu sorun.
Ben mesela cinselligi evlilikde yaşayan bir kadin degilim.
Ama cogu almanin kadina veya cinsellige yaklaşimi bana igrenc geliyor.
Yani insan nekadar alman kültürüne yakinda olsa yinede ilişki icinde sorunlar oluyor...
Hele evlenmeye kalkinca tam sorun...
Düşünsene eski kiz sizin nikahda sahit
Evet ya hayal edebiliyorum bile ben görüşme derim o da ben seninleyim o arkadaşım der...fark var yani benim gibi düşünen çok arkadaşım var ama bu çocuk bana göre değil ve aileme de saygı göstermez galiba. Sana mutluluklar, ne güzel seni seven birisini bulmuşsun :)