imkansız aşk

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
68
merhaba arkadaşlar ben 19 yasındayım 3 senelik bir ilişkim var ama annem konuştuğum çocuğu istemiyor anneme ayrıldık dedim ama hala çıkıyoruz ve 3 sene oldu. Annem istemediği içinde kimse olumlu bakmıyor. Annemin istememe sebebi ise sevgilimin anne ve babası ayrılmış ve ikinci evliliğini yapmış sevgilimde annesiyle kalıyor. üvey babasında kötü alışkanlığı var içki gibi mesela ve annemde tartıştıkları bir ana şahit oldu o yüzden ve o yüzden pek istemiyor. Üvey babası da dayımlarla kavgalı gibi . ne yapmam lazım siz olsaydınız ne yapardınız? birbirimizi çooook seviyoruz

bence ciddi bir ilişki düşünmek için çok gençsiniz, bir de 16 yaşında çıkmaya başlamışsınız, üniversiteye gidip şehirler ayrılırsa zamanla hayatınız ve hayatınızdakiler değişebilir...

biraz sabretmen lazım zamana ihtiyacın var o esnada ilişkinide sorgularsın bir alışkanlık mı? yoksa sevgi mi?

üniversite okumuyorum arkadaslar erkek arkadaşımda askerde gelmesine hafta kaldı annemle konuşmak istiyoruz?

ya sizce ne yapayım çok çagresizim

Eger birbirinizi cpk seviyorsaniz digerleri onemsiz demeyi cok isterdim ama aile her zaman cok onemli benim nisanlimla iliskim 2005 te basladi. Bizim cok sorunlarimiz oldu ama atlattik sukur artik aramizda sorun yok. Ama ailelerimiz kaymasamadi ve biz.bunum sikintisini cekiyoruz hala.. Aslinda iki insan evleniyo a ailelerin uyumu da sart..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…