• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket İmkanınız ve maddi durumlarınız el verse hangi ülkede yaşamak isterdiniz?

Şu an imkanlarınız elverse hangi ülkede yaşamak isterdiniz?

• Ankete Katılan
    121
İsveç...
4996_69092b82600b4c109586d793b10090fc.jpg

fad499618d9969e853dc0f317f29e644.jpg

isvec.jpg

Ülkemden başka bir yerde yaşamam, yaşayamam.

Ama illa yurtdışı olacaksa Kanada derim, ohhh mis buz gibi hava.

Ülkemden vazgeçemem ama tatil için en azından Yeni Zelanda'yı görmek ve bir süre yaşamak isterdim :16:

$zelanda2.webp

Elbette Türkiye :72::72: ama arada kaçmak istiyorum buradan.
Tayland'ı merak ediyorum tai masajı yaptırmak isterdim :12:
İmkanım olsa afrika'yı görmek isterim..

Düşününce görmek istediğim çok fazla yer var, ama bir süre amerikada yaşamak isterdim, New yorkta bir süreliğine sex and the city tarzı yaşam ve üstüne bir sürü müzikaller hiç fena olmazdı :)

Ama ille de, İstanbul :72:

kesinlikle italya :)
mükemmel bir yer gezmiş biri olarak ... askeri ücretin 1000eura olduğu yeşilliği ve hiç bozulmamış tarihi dokusu ile harika bir yer..

Kesinlikle Maldivler,
fakat benim nacizane önerim önce Türkiye'nin güzelliklerini gezip görüp sonra Maldivlere gitmek, sonuçta elin adamı taa nerelerde yurdumuza gelirken biz daha kendi memleketimizi görüp gezmeden başka ülkeye gidersek uygun olmaz

Ailem ve sevdiklerimle birlikte gideceksem Amerika olabilir, ama Türkiye'den tamamen kopamam.
Bir süredir İngiltere'de yaşıyorum ama bir sene daha kalırsam bunalıma girebilirim, devamlı kapalı bir hava, güneşi çok severim ama burada güneş çok nadir gösteriyor kendini, çok kasvetli.
Almanya, Avusturya ve Hollanda da aynı sayılır. Kapalı soğuk kasvetli havalar, boş sokaklar.
Amerika'yı merak ediyorum, umarım yakında bu ülkeyi ziyaret ederim, New York hayalim. Ama dediğim gibi uzun süre ayrı kalamıyorum ailemden. Belki altı aylığına... Ara ara... güzel olabilirdi... :116:
Birde aklımda Güney Kore ve Japonya var. Buralarda da yaşamak istiyorum. İmkanım olursa buralara kesinlikle gideceğim :31:

Back