Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anketİmkanınız ve maddi durumlarınız el verse hangi ülkede yaşamak isterdiniz?
Düşününce görmek istediğim çok fazla yer var, ama bir süre amerikada yaşamak isterdim, New yorkta bir süreliğine sex and the city tarzı yaşam ve üstüne bir sürü müzikaller hiç fena olmazdı :)
kesinlikle italya :)
mükemmel bir yer gezmiş biri olarak ... askeri ücretin 1000eura olduğu yeşilliği ve hiç bozulmamış tarihi dokusu ile harika bir yer..
Kesinlikle Maldivler,
fakat benim nacizane önerim önce Türkiye'nin güzelliklerini gezip görüp sonra Maldivlere gitmek, sonuçta elin adamı taa nerelerde yurdumuza gelirken biz daha kendi memleketimizi görüp gezmeden başka ülkeye gidersek uygun olmaz
Ailem ve sevdiklerimle birlikte gideceksem Amerika olabilir, ama Türkiye'den tamamen kopamam.
Bir süredir İngiltere'de yaşıyorum ama bir sene daha kalırsam bunalıma girebilirim, devamlı kapalı bir hava, güneşi çok severim ama burada güneş çok nadir gösteriyor kendini, çok kasvetli.
Almanya, Avusturya ve Hollanda da aynı sayılır. Kapalı soğuk kasvetli havalar, boş sokaklar.
Amerika'yı merak ediyorum, umarım yakında bu ülkeyi ziyaret ederim, New York hayalim. Ama dediğim gibi uzun süre ayrı kalamıyorum ailemden. Belki altı aylığına... Ara ara... güzel olabilirdi... :116:
Birde aklımda Güney Kore ve Japonya var. Buralarda da yaşamak istiyorum. İmkanım olursa buralara kesinlikle gideceğim