Imitasyon bilezik ...

Sedeflikaraf

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
235
104
323
merhaba arkadaşlar.düğünümde takılcak olan bilezikler imitasyon olsa anlaşılır mı? nişanlıö ve benden baska bilen olmayacak.neden imitasyon , çünkü biz ev aldık ve evlendikten sonra bütün takıları bozdurup krediye yatırcaz ozaman da en az bin lira kadar zarar etcez bende zaten bilezik falan takan biri değilim. daha önce böyle imitasyon takan bildiğiniz var mı ? anlaşılırmı kolumda bilemiyorum

merba canım bnce anlaşılmaz çünkü dügünde o kargaşada kimse farketmez bile sonrada bozdurudum dersin msela benim nişanlım kuyumcu öle sahteler varki biz bile anlaöıyoruz bazen der yani kimse anlamz çok mantıklı böle bi sorunum olsursa bnde böle yaparım kapalı çarşıda bunları satan bi han var geçenlerde gördüm hiç alaşılmıyo çeşit çeşit çok güzel bnce kimse anlamaz bile......

canım hanın ismini biliyomusun?

canım bi arkadasımın ablası da öle yapmıstı :) ve kısme de anlamamıstı ev almak en ıyısı tabıı

Allah mutlu mesut etsın :) mutluluk altınla filan olmuyo huzur olsun aşk olsun :) hem evınız olursa

borc bitince rahat rahaat yasarsınız biz de ev aldık verdım altınalrı gitti :)

eminönü sultanahamam da bijuteriler var peşpeşe oralarda gormustum eski işyeriem yakındı :) gidip sorarsan

tarif ederler zaten :)

Son düzenleme:

çok tesekkür ederim canım.ev herseyden daha önemli tabi yuvamızı aldık daha ne istiyim

evet canım sultan handa bijitrilein orda çok güzel ve gerçekçe tahtakale tarafındada var çarşıdan kesinlikle istedign gibi bişey bulursun şimdiden hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…