- 30 Aralık 2023
- 630
- 351
- 25
-
- Konu Sahibi Umudunyolu24
Cok afedersiniz şaşırdım bunlar sahte ve 1250 tl mi verdiniz cidden cok pahaliymisMerhaba kızlar. 3 adet 1.5 cm simli bilezik var elimde. Hiç kullanılmadı. Kullanmaktan vazgeçtiğim için satıyorum kargoyu bugün teslim aldım. 3 adetini ben 1250 ₺ aldım ama 800 ₺ vereceğim. 2 yıl renk atmama garantisi var. Gerçeğiyle birebir duruyor. Görselleri ekledim ölçüsü 19 mm
Evet aldığım yer diğer yerlere göre altına benzer en yakın yapan yerdi o yüzdenCok afedersiniz şaşırdım bunlar sahte ve 1250 tl mi verdiniz cidden cok pahaliymis
Anladim insaAllah satabilirsiniz çelik bileklikler falan oluyo 100 150 200 liraya falan sasirdim kusura bakmayinEvet aldığım yer diğer yerlere göre altına benzer en yakın yapan yerdi o yüzden
Allah helaliyle en kısa zamanda en güzellerini nasip etsin size İnşaallahMerhaba kızlar. 3 adet 1.5 cm simli bilezik var elimde. Hiç kullanılmadı. Kullanmaktan vazgeçtiğim için satıyorum kargoyu bugün teslim aldım. 3 adetini ben 1250 ₺ aldım ama 800 ₺ vereceğim. 2 yıl renk atmama garantisi var. Gerçeğiyle birebir duruyor. Görselleri ekledim ölçüsü 19 mm
Gerçek altın bileziğim var ek olarak düşünüp almıştım duanız için çok teşekkür ederim inşallah hepimize etsinAllah helaliyle en kısa zamanda en güzellerini nasip etsin size İnşaallah
Kendi altın bileziklerimin yanına düşünmüştüm ama fazla göründü gözüme. İade de yok elimde kalacakNeden hiç takmadan satmaya karar verdiniz
Bende de altın bilezikler var yanına ek olarak düğünlerde vs takmak için almıştım ama gözüme fazla göründüğü için takmaktan vazgeçtim. Diğer yerlere göre altına en yakın yapan yer burası o yüzden fiyat bu ama çok da fark yok arada 300 lira falan oynuyorduBen bunun 20 gram altın olanını bile takmıyorum. Siz bir de sahtesine o kadar para mı verdiniz
Ben hiç sevmem böyle bilezikleri zaten yakışmazda kollar incecik emanet kalıyor ama sizde satmayın bari arada değişik takarsınız madem seviyorsunuzKendi altın bileziklerimin yanına düşünmüştüm ama fazla göründü gözüme. İade de yok elimde kalacak
Ben de asla günlük takmam kuzenimin düğününde takacaktım ama çok fazla göründü gözüme vazgeçtim sitede iade de yokBen hiç sevmem böyle bilezikleri zaten yakışmazda kollar incecik emanet kalıyor ama sizde satmayın bari arada değişik takarsınız madem seviyorsunuz
Senin kalın bir yerin yok ki zaten. Sinir bozucusun bebeyim.Ben hiç sevmem böyle bilezikleri zaten yakışmazda kollar incecik emanet kalıyor ama sizde satmayın bari arada değişik takarsınız madem seviyorsunuz
Dolapta falan satın bari burada biraz zor gibiBen de asla günlük takmam kuzenimin düğününde takacaktım ama çok fazla göründü gözüme vazgeçtim sitede iade de yok
Aşkısı olur mu ya bu kalınlaşmış halim benim ama yok yani bak yakışmıyor şöyle az etli olcaksın ki altını taşıyabilesin gösterebilesin ben takınca cennet mahallesi sultan takmış gibi oluyorSenin kalın bir yerin yok ki zaten. Sinir bozucusun bebeyim.
Bi Seda değilsin, elendin!Aşkısı olur mu ya bu kalınlaşmış halim benim ama yok yani bak yakışmıyor şöyle az etli olcaksın ki altını taşıyabilesin gösterebilesin ben takınca cennet mahallesi sultan takmış gibi oluyor
Altınları takıyor ama şimdi konuşturma beni bazı şeyleri koklatıyor yaparkenBi Seda değilsin, elendin!
Hahahahhahahahahahahahahaha anladım.Altınları takıyor ama şimdi konuşturma beni bazı şeyleri koklatıyor yaparken