Cilt Bakımı Ürünleri ımedeen ve oht peptit 3 remergentkullanan varmı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
K

kıvırkıvırcık

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi kıvırkıvırcık
kızlar bu kremleri kullanan varmı eczacı göz altı morlukları ve kırışıkları için ikisinen birini kullan dedi ama çok pahalı ımedeen 115 oht 175 remergent 275 ytl;((((
hayır faydası olsa keşke de.................

ben oht peptit 3 kullanıyorum memnunum ve çok uzun süre kullanabiliyosun

göz altı morluklaını geçiriyormu sen ne kadar süredir kullanıyorsun

ben oht nin yüz ve boyun kremini ayrıca dudak dolgunlaştırıcısını kullanıyorum çok memnunum herkes ne sürüyosun sen bu suratına diye şaşırıyor fiyatları yüksek ama konsantre olduğundan çok uzun süre kullanılıyor

bende oht 3 peptit kullanıyorum lekelrımı 1 ay da actı bayagi memnuınum ben 320 tl aldım pahalı ama degerrr

selam goz altı morlukları, yag bezeleri vb gibi problemler icin foreverın goz cevresi jelini tavsiye ederim..hem dogal hem aloe-veralı hemde kalitesi dunyaca kanıtlanmıs bir urun..
fiyatıda uygun hemde konsantre bir urun..ciddi derecede dikkat cekici sonuclar veriyor ve en onemlisi %100 dogal oldugundan cok guvenilir..

oht degiyorsa bende alayım yani paylaşımlarınız için teşekkürler tavsiye olmadan almaya çekiniyordum

Oht peptid 3 kreminin yüz ve göz ürünlerini kullandım.Hiçbir işe yaramıyor.Gerçekten paraya yazık .

nisa canım bu krem senin güneş lekelerinimi açtı bende almayı düşünüyorum ama emin olmadan alamadım.

Oht peptid 3 kreminin yüz ve göz ürünlerini kullandım.Hiçbir işe yaramıyor.Gerçekten paraya yazık .

aynen katiliyorum arkadasima para tuzagi :umursamaz: kulandim ve asla memnun kalmadim mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…