• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri imedeen tablet

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

calimenjero

bu aralar depresifim
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
125
0
96
43
İstanbul
herkese merhaba

imeeden diye bir hap duydum cilde çok iyi etkileri oluyomuş bu ilacı kullanan varmı varsa ne kadar zamandır kullanıyo ve yan etkileri hakkında bilgisi varmıdır acaba??? yardımlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum k:16:

herkese merhaba

imeeden diye bir hap duydum cilde çok iyi etkileri oluyomuş bu ilacı kullanan varmı varsa ne kadar zamandır kullanıyo ve yan etkileri hakkında bilgisi varmıdır acaba??? yardımlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum k:16:

hmm hiç duymamıştım sen denedin mi

2. kutu değil asıl fark 3. kutudan sonra çok belli oluyor.Dikkat edilmesi gereken 3 konu var.Hamile veya emziriyo olmamak,balık ve balık ürünlerine alerjisi olmamak,bol su tüketimi.Sonuç güzel ve zamandan tasarruflu .

3 yıl önce 2 kutu kullanmıştım bebek nedeniyle bırakmak zorunda kalmıştım...etkisi şöyle 1 ayda eller ve ayaklar mani pedikür yapılmış gibi güzelleşiyor..sonra yavaşyavaş bacak v kollar ve sonra yüz ve saç...yani 3 kutu ve sonrasında bi garip güzellik geliyo insana...yeniden başladım

3 yıl önce 2 kutu kullanmıştım bebek nedeniyle bırakmak zorunda kalmıştım...etkisi şöyle 1 ayda eller ve ayaklar mani pedikür yapılmış gibi güzelleşiyor..sonra yavaşyavaş bacak v kollar ve sonra yüz ve saç...yani 3 kutu ve sonrasında bi garip güzellik geliyo insana...yeniden başladım

vayyy beee bu kadar etkiliyse hemen edinelim... peki nasıl kullanımı 3 ay kullanılıp bırakılıyo muu ???

yoksaa sürekli kullanmak mı gerek ?

ben sipariş verdim... 4 al 3 öde kampanyası vardı... 4 kutu gelecek .. yani 4 ay kullanıcam ... ımedeen dermaone benimki... kullanınca yazarım.... ben kimyasal peeling sonucu cildim inceldi nemsizleşti onun için kullanıcam ..içten destek için....... kimyasal peeling 2-3 sene önce 8 seans yapılmıştı akne izi için ama hiçç bi işe yaramıyoo....cilt kalitesini bozuyoo .. kimyasal peeling tavsiye etmemm kimseyee....

hayırlı olsun, içindekiler kısmına bakar mısınız yazabilme şansınız var mı acaba çok rica etsem?
teşekkürler
ayrıca size dermalogica power rich krem ve dermalogica power recovery masque öneririm benim de cildim çok ince ve kuru bunlarla onarıyorum

vayyy beee bu kadar etkiliyse hemen edinelim... peki nasıl kullanımı 3 ay kullanılıp bırakılıyo muu ???

yoksaa sürekli kullanmak mı gerek ?

ben de 4 al 3 öde şeklinde aldım internetten yoksa piyasada çok pahalı içinde balık marinesi dna sı ve domateste olan bi madde vs var 2,5 kg domatese özdeşmiş tek tablet ve günde 2 tablet alınıyor..hiç düşünmeyin..ben kullandığım zaman herkes cildine napıyosun diye soruyodu..ama almamışlardı pahalı diye..ben güzellişk için paraya kıyalım diyorum...en azından kırışmıcaz..birde 3 ay sonra etkisi olmadı diyosanız imeeden şirketi paranızı geri ödüyor..faturanızla internetten 3 aylık deneme testine üye oluyosunuz iadeden yararlanmak için

zinco tableti almayı düşünüom fiyatı 16.50 ytl çok uyqun bi eczacı önerdi hemde yaşı farketmio

tamam ben de alayım da fiyatı ne acaba bır de nerden satın alınıyor

bi siteden siparişle almıştım 3 kutu ve 1,5 kutu hediye yani 4,5 kutu 356..tr de en ucuz satış bu..ebaydan da alabilirsiniz ama aşağı yukarı aynı gerek yok yurt dışından almaya baya bekliyosunuz kargoyu...kızlar ben çok memnunun...günden güne değişim var..ben allah ömü
r ve para verdikçe kullanacağım inşallah...kesinlkikle alın alın alın..fayda görmedim diyenler firma para iadesi yapıyo..ben zaten ürünü bildiğim için faturayı attım..verdiğim para helal olsun diyorum da başka bişi demiyorum..

bu arada ürünün liste fiyatı 135 ..eczanelerde öyle diyolar...ben kampanya ile kutusunu 80 e almış oldum ..135 e almayın sakın kampanya araştırın alacaksanız..ben herşeyi araştırıp internetten sipariş veriyorum yurt içi ve yurt dışından..inanın çok farkediyo fiyatlar

bi siteden siparişle almıştım 3 kutu ve 1,5 kutu hediye yani 4,5 kutu 356..tr de en ucuz satış bu..ebaydan da alabilirsiniz ama aşağı yukarı aynı gerek yok yurt dışından almaya baya bekliyosunuz kargoyu...kızlar ben çok memnunun...günden güne değişim var..ben allah ömü
r ve para verdikçe kullanacağım inşallah...kesinlkikle alın alın alın..fayda görmedim diyenler firma para iadesi yapıyo..ben zaten ürünü bildiğim için faturayı attım..verdiğim para helal olsun diyorum da başka bişi demiyorum..

pelin bu hap neler içeriyor acaba
çünkü içinde sadece üzüm çekirdegi tozu olan hapları bile kolajen hapı diye satıyorlar türkiyedeki eczanelerde
çok merak ettim bileşimi nedir acaba

Back
X