imdiye kadar ka kilo aldnz?

bende kilo almıyorum neden acaba
doktor 7 haftalıken tarttı 61,35 di , 11+4 haftalıkken 60,6 çıktı
bugünde tartıldım evde 59,50 çıktı giderek zayıflıyorum sanki

petrik bende aynı şekilde gidiyırum 7.hafta doktor ölçtü 58 11. hafta 57 çıktı ama çok garip benim kıyafetlerimin hiç biri olmuyo ve göbeğimde baya şiş gözüküyo

kızlar bende 17.haftaya girdim normalde yediğimden fazla bir şey yemiyorum 5 kilo almışım ama olamaz daha yeni yeni bir şeyler yemeğe başladım sşırı şişkinlik gaz ve hazımsızlık sorunum var ne yesem acayip şişkinlik yapıyor sabah kalkınca tartılayım en fazla 2yada 3 kilo almış görünüyorum ama dün bi hamile kazak baktım bide robadan tabi giydiğim zaman nerdeyse doğuma gidecek gibiydim

kızlar hazımsızlık sorunu bendede vardı size önerim activia yiyin düzenli yerseniz hiçbir şekilde probleminiz kalmıo.

Bende 17. haftamdayım 4 kilo aldım şu an 63 kiloyum. Doktorum bana beyaz ekmekten ve tatlılardan uzak durmamı söyledi.

bende 17.haftamdayım ve şuan 3.5 kilo almışım yani karnım bayağ çıktı giydiklerim çok sıkıyor hatta olmuyor bana göre kilom çok normal Allah nasip ederse 10-12 kiloyla doğum yapmak istiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum meyvemi eksik etmiyorum ceviz fındk onları da eksik etmiyorum herşey yolunda çok şükür inşallah böyle devam eder bence burda abartı kilo alan yok herkes normal sağlıklı doğumlar hepimize

selam kızlar ben 21+1 günlük hamileyim şuana kadar 4 kilo aldım. günde bir elma mutlaka yiyin ve tabi 3-4 tane ceviz...
Dikkatli ve düzenli beslenirsek 10-12 kilo alarak doğurabiliriz inşallah.. genelde son 1-2 ay çok kilo alınıomuş ama inşallah çıldırmayızdelikafadulden

merhaba kızlar bende sızlerdenım :)) bende 20 +2 haftalık hamişim ve 5 kilo aldım .ve bılıyorum ki asıl kılolar bundan sonra alınıyor.cunku benım 2. hamılelıgım .herkesı dıkkatlı beslenmeye davet edıyorum ,sevgıler :))

sanırım ağustos anneleri arasında en cok kiloyu alan benim 22.2 haftalık hamileyim 12 kilo aldım artık hergün yürüyüş yapıyorum abur cuburda yemiyorum ama bakalım önümüzdeki ay dr gitigimde inş yine kızmaz bana kilo almışsın diye benneyaptımki

yalnız değilsin arkadaşım bende 21 haftalık hamileyim 10 kilo aldım ne olacak halim bilmiyorum.her kafadan bir ses çıkıyor.çok yeme doğuramazsın falan,çok sinir oluyorum ve acayip alınıyorum.

bende kilo almıyorum neden acaba
doktor 7 haftalıken tarttı 61,35 di , 11+4 haftalıkken 60,6 çıktı
bugünde tartıldım evde 59,50 çıktı giderek zayıflıyorum sanki ilerde dombili olunca, kilo almıyorum diye yazdıgımı okur gülerim kaydirigubbakcemile3

he he ne tuaf 2,5 ay önce kilo almıyorum diye üzülürken şimdi şişko oldum diyorum : ))
22. haftam 66 kiloyum :CüvCüv:

Arkadaşlar ben 25 haftalık hamileyim şimdiye kadar 7 kilo aldım 52 kilo ile hamile kalmıştım..

X