imdiye kadar ka kilo aldnz?

canım ben de 12 haftalık hamileyim 3 kilo aldım.ama tutuorum kendimi tutmasam şu an 10 kilo almıştım heralde

ben 15 haftalik oldum.14 haftalikken hic kilo almamistim..belki son bir haftada almis olabilirim..cünkü maasallah istahim gayet yerinde..bulantilarim bitti..bundan sonra siz beni görün..

demekki benimkide normal o zaman kendime kızıyorum çünkü çok kilo aldım diye zaten zayıf değildim hamile kalmadan önce şimdide 5 kilo alınca baya bir farketti ve karnım kocaman çıktı bakalım doğurana kadar nasıl olucaz

14 haftalık hamıleyim, 4 kilo aldım.. abur cubur yememe.. duzenlı yuruyus yapmama ragmen aldım acıkcası. Yani iştah fazlalığı falan değil almamın sebebi.. ama aldım :)

kızlar bu kiloların %90 ı galiba artan kan hacmi - kabızlık- gaz- büyüyen göğüsler. yani birden bu kadar çok kilo alınmaz hele ki benim aşermem daha yeni başlıor. aşermeden aldım o kiloları :)

arkadaşlar ben 14 haftalık hamileyim hiç kilo almadım sizlerin aldığı kiloları okuyunca acaba yolunda gitmeyen bişeylermi var yoksa normalmi

Sanmam.. boşuna moralını bozma.. cunku herkesın bunyesı farklı.. bebek 2.trimers e kadar annenın kanından besleniyor.. kilo almaman bebegının ıyı olmadığı anlamına gelmemeli.

bende kilo almıyorum neden acaba
doktor 7 haftalıken tarttı 61,35 di , 11+4 haftalıkken 60,6 çıktı
bugünde tartıldım evde 59,50 çıktı giderek zayıflıyorum sanki

Eger saglıklı besleniyorsanız.. bebegınızın alması gereken tüm besinleri günlük rutine dağıtabiliyorsanız.. kilo almamanız bence olagandışı bir sey değil. Petrikim.. dr un sana vitamın falan vermiştir. Onları da aksatmıyorsan dert etme derim.. kilo almak demek zaten bebeğin iyi oldugu anlamına gelmez ki..

Ben yürüyüş yapamıyorsam hamile yogası yapıyorum evde.. tam bir saat sürüyor.. abur cubur da yemiyorum yazdıgım gibi.. ama yeme düzenimin çok üstünde besleniyorum.. her gun bir muz, 2 adet incir, 3 adet ceviz, meyvenin ganileri.. e bunlar benim her zaman rutın yedıgım seyler değildi, haliyle benim bunyem bunları kılo yapıyor.

bende 14 haftalık hamileyim ve şuana kadar hiç kilo almadım hatta 1 kilo verdim ama sanırım benim belkide kilolu hamile kalmamdan kaynaklanıyor olabilir alt yapı sağlamdı yani....65 kilo ile kaldım halada 64 - 65 arası değişiyor.....

doğru diyorsun Evrişcim, ben hata yapıyorum kıyaslıyorum kendimi herkesin hamileliği vucut yapısı farklı tabi, ben ekmeği azalttım ve aburcubur yemiyorum çikolata hariç : ) onun dışında bol bol meyve ceviz kurum üzüm bol süt bol su tüketiyorum, doktor daha vitamin vermedi folbiol içiyorum 18 şubattan sonra vitamin vereceğini söyledi, ilerde dombili olunca, kilo almıyorum diye yazdıgımı okur gülerim kaydirigubbakcemile3

doğru diyorsun Evrişcim, ben hata yapıyorum kıyaslıyorum kendimi herkesin hamileliği vucut yapısı farklı tabi, ben ekmeği azalttım ve aburcubur yemiyorum çikolata hariç : ) onun dışında bol bol meyve ceviz kurum üzüm bol süt bol su tüketiyorum, doktor daha vitamin vermedi folbiol içiyorum 18 şubattan sonra vitamin vereceğini söyledi, ilerde dombili olunca, kilo almıyorum diye yazdıgımı okur gülerim kaydirigubbakcemile3

Kıyamam sana yaaa kaydirigubbakcemile3 dombili, mombili... yeter ki sağlıklı cocuklar olsun.. ama beslenme seklın cok gusel, çok ideal.. bir de ustune almaman sahaneee... aman nazar değmesin.

kızlar aman şu aylarda kilo falan almayın bebeğin şuan sizin aldığınız kilolara ihtiyacı yok. nasıl olsa 5. aydan itibaren hiçbir şekikde kilo alımını kontrol edemiiceksiniz su içseniz kilo olucak bu dediğimi hatırlarsınız ben hamileliğin başından beri hergün spor yapıorum sizin gibi başlarda kilo almıodum sonra bi coştu şim 31. haftanın içindeyim boyum 170 62 ile hamile kaldım şuan 72 yim kilo almamaya çalışıyorum olmuyo doğurana kadar 3 kilo daha alırım sanırım. ama kilo almıyorum die üzülmeyin sonra fazlasıyla alıcaksınız.

14 haftaiığım 3 kilo aldım vucudum çok musaid yemek yemiyorum pek ama inanılmaz meyve yiyorum kilolarca götürüyorum. 3 incir 3 kaysı 3ceviz 4 fındık 2 kaşık pekmez az azda olsa evrişin dediği gibi normalde bunları pek ağzıma sürmezdim sanıyorum ki bu yüzden keşke hiç kilo almamış olsaydım ama aldım almayanları kıskandım bile

X