Menopoz Imdatttttt

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

Calyp5o

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
13
14
Merhaba hanımlar. Yaklaşık 1 senedir düzensiz regl kanamam var. Mayis ayında 28 gun süren kaynanamdan sonra haziran ayında kanama olmadı. Temmuzda ise lekeleme şeklinde 3 4 gün süren kanamam oldu. Bugün sabah çok şiddetli bir kanama basladi. Bacaklarından süzülecek kadar çok.. Aynı hızla devam ediyor. Böyle bir durum yasayan varmi? Neden olabilir acaba? Teşekkürler şimdiden.

Rahminizde miyom ya da kist var mı acaba?
Hiç bilemiyorum. Adet düzensizliğinden başka bir sıkıntı yok. Ağrı sanci gibi. 3 gun once ilk defa aci oldu iliski sirasinda. O kadar baska bir sikinti olmadi. Doktora gitmem gerekecek sanırım. Parca alacak diye korkuyorum. Böyle bir durum yasayan arkadaş varmi acaba?

Benim rahim ağzında yara vardı parça alalım dedi doktor uyutarak yapıldı işlem doktor yaranın tamamını temizlemişti temiz çıktı çok şükür... benim sadece sarı akıntım oluyordu ama

Benim reglim hiç bir zaman aksamazdı. Daha sonra sizin yaşadıgınız durumu yaşadm ben de. Hatta söktürücü igne ile reflim geldi birkaç ay öğrendim ki 3cm intramural miyomum varmıs. Sinsi bir şeydir miyom belirti fazla vermez o yüzden rahminizi ihmal etmeyin derim.

Teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun. Bir an önce bende bir doktora goruneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…