- Konu Sahibi GizemSahra
-
etrafımda gördüğüm kadarıyla hiç kolay değil. :) sonuçta ikisi de bebek.Kızlar merhaba benim gibi durumda olanlar varmı?kızım 9 aylık şuanda 5 aylık hamişim Temmuz'da inş doğum yapıcam ama ikisine nasıl bakıcamı bilemiyorum tecrübeli anneler bilgi verirmisiniz lütfennnnn
Kızlar merhaba benim gibi durumda olanlar varmı?kızım 9 aylık şuanda 5 aylık hamişim Temmuz'da inş doğum yapıcam ama ikisine nasıl bakıcamı bilemiyorum tecrübeli anneler bilgi verirmisiniz lütfennnnn
Canım ben normal doğum yaptım ve üzerinden 4 ay gecti hemen hamile kaldım hapla korunuyodum ama bi kaçaklık olmus sanırım:)) emziriyosan sütüm korur sanma sakin öyle bişey yok aksine doğum sonrasi hamile kalmak cok daha kolay ne yapıcamı bilmiyorum korktum valla😿Cnm beni biraz bilgilendirir misin ya benim oğlum küçük ve sanki hamileymişim gibi bi his var içimde belki de hamile olmaktan korktuğum içindir inşallah öyledir. Nasıl korunuyodun da hamile kaldın bi de kızını normal mi sezeryan mı doğurdun?
Cnm beni biraz bilgilendirir misin ya benim oğlum küçük ve sanki hamileymişim gibi bi his var içimde belki de hamile olmaktan korktuğum içindir inşallah öyledir. Nasıl korunuyodun da hamile kaldın bi de kızını normal mi sezeryan mı doğurdun?
Aslinda korunarak hamile kaldım ben :) olabiliyomus beni buldu hakkınızda hayırlısı o da yavrum aldırmayı biran bile düşünmedim yardımcı olcak kişi kısmen varla yok gibi bişey napalım başa gelen çekilir 😂😂valla işin cok zor güzelim allah sabır versın ınsallah yardım edıcek kimsen vardır ikiz gibi büyücekler niye korunmadın ki dicem ama iş işten geçmiş
Canım ben normal doğum yaptım ve üzerinden 4 ay gecti hemen hamile kaldım hapla korunuyodum ama bi kaçaklık olmus sanırım:)) emziriyosan sütüm korur sanma sakin öyle bişey yok aksine doğum sonrasi hamile kalmak cok daha kolay ne yapıcamı bilmiyorum korktum valla😿
Aslinda korunarak hamile kaldım ben :) olabiliyomus beni buldu hakkınızda hayırlısı o da yavrum aldırmayı biran bile düşünmedim yardımcı olcak kişi kısmen varla yok gibi bişey napalım başa gelen çekilir 😂😂
Saol canım âmin. Senin neden olmuyo rahatsizliğin mi var yoksa tutturamadınız mı?biz çok istiyoruz olmuyo ne kadar şanslısın istemeye fırsat vermeden tekrar vermiş Rabbim. muhakkak zor olur ama Allah verdiğine göre senin ikisinede bakabilme gücün var demekki :)
Canım anlarım bende cok zor bi hamilelik yaşadım tam rahat ettim derken suanda oğluma hamileyim ve tekrar sağlık sorunlarıyla baş etmeye calişiyorum Allah günü veriyo tabi ama ömründen de ömür gidiyo😓valla ben ilişkiden 16 gun sonra şüphede kalıp bi idrar testi yaptırdım silik şekilde pozitif çıktı sonra kan testi yaptırdım gebelik cıktı eger çok şüphedeysen 2.5 hafta civari sonrası test yaparsan cıkıyo yani benim çıktı kız arkadasımnda çıkmıştıYok vallahi sutum korur diye dusunmuyorm zaten . Ben sezeryan dogum yaptim bizim ebe alti aydan once spiral onermiyorm hapta onermiyorm dedi onceleri kendi aramizda dikkat ediyoduk yeni yeni prezervatif e alismaya calisiyoduk ta sanirim olan olmus artik umarim hamile degilimdir ya cok zor bi gebelik yasadim simdi oglum dort aylik olmak uzere hamile kalirsam nasil yaparim bilmiyorm .
Canım anlarım bende cok zor bi hamilelik yaşadım tam rahat ettim derken suanda oğluma hamileyim ve tekrar sağlık sorunlarıyla baş etmeye calişiyorum Allah günü veriyo tabi ama ömründen de ömür gidiyo😓valla ben ilişkiden 16 gun sonra şüphede kalıp bi idrar testi yaptırdım silik şekilde pozitif çıktı sonra kan testi yaptırdım gebelik cıktı eger çok şüphedeysen 2.5 hafta civari sonrası test yaparsan cıkıyo yani benim çıktı kız arkadasımnda çıkmıştı[/QUOTE yarın bende bi tane alıp yapcm bilmiyorum okudun mu forumda iki bayan var biri spiral le korunurken hamile kalmış diğeri de prezervatif le allah verecek se neyle korunursan korun veriyo artık buna ınanmaya başladım
Saol canım âmin. Senin neden olmuyo rahatsizliğin mi var yoksa tutturamadınız mı?
Canım hiç öyle bisey yapma gereksiz zaten 36 yasındasın 2.bebeğin düzenli korunursan daha da hamile kalmazsin belkide 3 tane olması senin için daha iyidir:) cok zor bakmak ama evinde neşeleri işteben bağlatmayı düşünüyorum kordonlarımı doğumda hayırlısıyla 2.dogumum olucak yasımda 36 allah ıkısıne ömür versin
Canım hiç öyle bisey yapma gereksiz zaten 36 yasındasın 2.bebeğin düzenli korunursan daha da hamile kalmazsin belkide 3 tane olması senin için daha iyidir:) cok zor bakmak ama evinde neşeleri işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?