İmdat kızım 9 aylık karnımdaki oğlum 5 aylık

GizemSahra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
21
1
6
34
İstanbul
Kızlar merhaba benim gibi durumda olanlar varmı?kızım 9 aylık şuanda 5 aylık hamişim Temmuz'da inş doğum yapıcam ama ikisine nasıl bakıcamı bilemiyorum tecrübeli anneler bilgi verirmisiniz lütfennnnn

valla işin cok zor güzelim allah sabır versın ınsallah yardım edıcek kimsen vardır ikiz gibi büyücekler niye korunmadın ki dicem ama iş işten geçmiş

Kızlar merhaba benim gibi durumda olanlar varmı?kızım 9 aylık şuanda 5 aylık hamişim Temmuz'da inş doğum yapıcam ama ikisine nasıl bakıcamı bilemiyorum tecrübeli anneler bilgi verirmisiniz lütfennnnn
etrafımda gördüğüm kadarıyla hiç kolay değil. :) sonuçta ikisi de bebek.
ama dertlerimiz bunun gibi tatlı dertler olsun.
Allah bir kolayını verir.
bir çırpıda büyürler.
sana da arkadaş gibi olmalarının keyfini sürmek kalır büyüdüklerinde

Cnm beni biraz bilgilendirir misin ya benim oğlum küçük ve sanki hamileymişim gibi bi his var içimde belki de hamile olmaktan korktuğum içindir inşallah öyledir. Nasıl korunuyodun da hamile kaldın bi de kızını normal mi sezeryan mı doğurdun?

Canım ben normal doğum yaptım ve üzerinden 4 ay gecti hemen hamile kaldım hapla korunuyodum ama bi kaçaklık olmus sanırım:)) emziriyosan sütüm korur sanma sakin öyle bişey yok aksine doğum sonrasi hamile kalmak cok daha kolay ne yapıcamı bilmiyorum korktum valla😿

valla işin cok zor güzelim allah sabır versın ınsallah yardım edıcek kimsen vardır ikiz gibi büyücekler niye korunmadın ki dicem ama iş işten geçmiş
Aslinda korunarak hamile kaldım ben :) olabiliyomus beni buldu hakkınızda hayırlısı o da yavrum aldırmayı biran bile düşünmedim yardımcı olcak kişi kısmen varla yok gibi bişey napalım başa gelen çekilir 😂😂

biz çok istiyoruz olmuyo ne kadar şanslısın istemeye fırsat vermeden tekrar vermiş Rabbim. muhakkak zor olur ama Allah verdiğine göre senin ikisinede bakabilme gücün var demekki :)

Yok vallahi sutum korur diye dusunmuyorm zaten . Ben sezeryan dogum yaptim bizim ebe alti aydan once spiral onermiyorm hapta onermiyorm dedi onceleri kendi aramizda dikkat ediyoduk yeni yeni prezervatif e alismaya calisiyoduk ta sanirim olan olmus artik umarim hamile degilimdir ya cok zor bi gebelik yasadim simdi oglum dort aylik olmak uzere hamile kalirsam nasil yaparim bilmiyorm .

Ya insan nasil kiysin ki karninda ki canina cok haklisin yani bende cok erken diye korkuyorm ama eger varsa asla aldirmayi dusunmm

Canım anlarım bende cok zor bi hamilelik yaşadım tam rahat ettim derken suanda oğluma hamileyim ve tekrar sağlık sorunlarıyla baş etmeye calişiyorum Allah günü veriyo tabi ama ömründen de ömür gidiyo😓valla ben ilişkiden 16 gun sonra şüphede kalıp bi idrar testi yaptırdım silik şekilde pozitif çıktı sonra kan testi yaptırdım gebelik cıktı eger çok şüphedeysen 2.5 hafta civari sonrası test yaparsan cıkıyo yani benim çıktı kız arkadasımnda çıkmıştı

ben bağlatmayı düşünüyorum kordonlarımı doğumda hayırlısıyla 2.dogumum olucak yasımda 36 allah ıkısıne ömür versin

ben bağlatmayı düşünüyorum kordonlarımı doğumda hayırlısıyla 2.dogumum olucak yasımda 36 allah ıkısıne ömür versin
Canım hiç öyle bisey yapma gereksiz zaten 36 yasındasın 2.bebeğin düzenli korunursan daha da hamile kalmazsin belkide 3 tane olması senin için daha iyidir:) cok zor bakmak ama evinde neşeleri işte

Canım hiç öyle bisey yapma gereksiz zaten 36 yasındasın 2.bebeğin düzenli korunursan daha da hamile kalmazsin belkide 3 tane olması senin için daha iyidir:) cok zor bakmak ama evinde neşeleri işte

canım bızımde varıkosel vardı esımde sperm sayısı düşüktü ılk hamılelıgımde asılama fln yaptırdık 3 kere tutmadı sonra hamıle kaldım 2 sene sürdü sonra ıkıncı çocuk ıstedık yıne 2 sene uğraştık hamıle kalmaya olmaz olmaz olcagı tutar yıne hamılelık ıstemem artık 2 yeterlı dogumalrımda sezeryan zaten 3.yü düşünemiyorum emzırme dönemınde hapta kullanılmıyor rısklı bakalım gebelik ılerlesın doğum zamanı drlada konuuscam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…