Malesef benim de böyle 6. Haftada başlamıştı. Doktorum ilaç vermek istememişti. Kanamam da olduğu için 2 aya yakın rapor verildi. Evdeydim ve sürekli kusuyordum. Sanırım 7. Hafta civarı prilam ilacına başladım. Doktorum da tamam dedi. Yine de inanılmaz halsizdim, mide ağrısı, yanması ve bulantısı vardı. Canım acıyordu baya. Ağzımdaki metal tat bitmiyordu. Salça soğan kokusuna tahammülüm yoktu. Yemek yapamıyordum. Prilamı gece uyurken 2, sabah 1 içiyordum. O da aşırı uyku yapıyor. Ben doğal yolla bir çözüm bulamadım. İlaca rağmen kusuyordum, ama ilaç olmadığında daha da beter olduğum için ilacı kullanmaya devam ediyorum hala, 8. Aydayım. 12-14. Hafta civarı ilaçla birlikte kusmalarım azaldı, 4. Ay civarı nadiren kusmaya başladım. Şimdi de ayda bir iki kusuyorum. Allah yardımcın olsun canım. Mide yanmasına gaviscon kullandım. 3. Aydan sonra daha ağır ilaç verebiliyor doktorlar ama ben onları kullanmadım. Prilam en zararsız ilaçmış. Bana böyle yol gösteren olmadı, doktorum bile ilaç adı vermemişti, kendi kendime araştırıp buldum, umarım sana faydası olur.