• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama imdaatt saçlarım çok açık platin sarı oldu :(

sen bu pılatını elde etmek ıcın ne yaptın....

bende böle yamak ıcın öluyorum

roflemde kızllık vardı sarı ıle kullu kumrala boyadım turuncu gıbı oldu :(

senın sacın gıbı yapmak ıstıyorum sen duz boya ılemı yaptın roflenın ustune ????????
yardımcı olursan sevınırım
ayrıca benımde yasım 22
dehset gusel olmussssss

senın sacın gıbı yapmak ıstıyorum sen duz boya ılemı yaptın roflenın ustune ????????
ayrıca benımde yasım 22
dehset gusel olmussss

ayrıca benımde yasım 22
dehset gusel olmussssss

cnm kuaförüm yaptı valla diplerimde gelmişti benim kendi saç rengim kumral önceki resmime bakmışsındır.koyu diplerime tek renk olsun artık sadece dip boya yapayım dedim.saçımı dipten açtı önce uçlarına sürmedi sonra küllü ile boyadı yine diplerimi yıkadı saçımı sonra cilayı uçlarına surerek açtı bu renk güzel hoşta acısı fena yandım yandım yandımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden kafamda kırmızı benek oldu :)

sdc115681.jpg

biraz rengi aktı sanki gözüm alıştı yada bilmiyorum :))

iyi günlerde kullanın güzel olmuş:lepi:

tsk ederim kızlar :) önceki saç rengimi merak etmiş bennermin arkadasım onuda göstereyim bu haldeyken bu haldeyim :)) ama dip ayrı röfle veya balyaj ayrı ugrasmayacagım en azından artık :)) kuaförüm sadece açıp sonra 9.1 numarası sanırım onla küllü havası veriyor

img0535s.jpg

bende sarıya boyayacağım diye açtım şuanda senin dip boyandaki saç rengin gibi koyu oldu.uç kısımlardaki gibi açık renk istiyorum kaç numaralı boya ile boyamalıyım:uhm:

9.1 cnm işte ama o boyana ekstra açıcı koyman lazım ama ondada saçın kopabilir sarılarına kesinlikle degdirmemen lazım işlem görmüş sonucta sarı olmuş sadece kızıllıklarına sür veya bir arkadasına boyatcan altta ki koyu yerlerin varsa tek tek degdirmeden sürmesi lazım.bir kereliğine kuaföre gidin derim ben önce o yapsın diplerini siz boyarsınız benim dediğim yöntemle uçlarıyla ugrasmazsın en azından

bu platin insanı cok olgun gösteriyor
yakısana yakısıyor o baska.
her zmn kullandıgın bi renkse yıkadıkca gözün alısır

simdi boyanmıs saclarınıda gördüm :)
eskisinden cok cok daha güzel olmus güle güle kullan

saçların çok güzel olmuş.. ya bende röfle yaptırdım sçaımın altlarına ama tam bu renk istiyodm brz dha koyuasuu oldu :( aradan 2 hfta geçti.. ne yapsam bu renqi elde edeblrm ??

bu tonda bı sarıyı her kuaför başaramaz kesınlıkle tebrık edıyorum o kuaföru heryer aynı renk olmuş ankaradaymışsın hangı kuföre gıttın adresını verır mısın burda çok soran oluyor yol göstermiş olursun ....
sarı gerçekten çok olgun gösteren bı renk kızma ama eskı halı daha çok hoşuma gitti benım çunku o tonlar daha masum gösterıyor ve daha çıtı pıtı... ama kesınlıkle saçların çok guzel olmuş gule gule kullannn alkisalkisalkis

ankaara dıye gördum yanlış görmüşüm yav hatlar karıştı:) olsun ıstanbuldada merak edenler oluyodu orayıda ver kızların işine yarasın :) fiyat felan da tabi.

istanbul bahcelievlerdeyim ben fatoş kuaför fiyatıda 45 :)) isteyenler özelden msj atsın açık adres vereyim

ayyy çok güzel bayıldımmmmmmmmm sakın elleme...ahh ahh keşke bende açabilsemde saçımı çok açık oldu diye dert edebilsem benim istediğim renk bu :)

Back