• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama imdaatt saçlarım çok açık platin sarı oldu :(

platin sarısı zamanla oturur ilk baştaki parlaklık oluyor hep bence rengi beğendiysen biraz bekle parlaklığı akar zaten

canım bence de biraz bekle,renk otursun,biraz matlaşır...birkaç hafta sonra da araları koyultabilirsin...bu arada gözün renge de alışabilir,kimbilir...ama alışmazsan araları koyultur kuaför,dert etme....

saolun yorumlar için bilmiyorum ya bende ...bir çok arkadasım cok açık sarı olmus falan dedi halbuki banada en çok yakışan renk sarıdır.öylede derler anlamadım gitti :D bakalım bekleyeyim biraz aksın kendine bir gelsin dediginiz gibi sanırım haklısınız :s

Birden çok açık sarı olunca garip gelr insanlara ama zamanla göz alisinca hoş gelir :))keske resim koyablseydn bende sarı yaptrcam rofleli saçm ama nasıl bir sarı olsn bulamadm :((

sdc115681.jpg

biraz rengi aktı sanki gözüm alıştı yada bilmiyorum :))

Bende beğendim
Yıkadıkça oturuyor renk merak etme..
Denemiş biri olarak..

Ama her zaman sarı platin yaşından olgun gösteriyor insanı yaşça büyük..

yıkandıkça renk oturur ve matlaşır demiştim,bak çok güzel olmuş bence de renk...güle güle kullan ....çoook beğendim....

QUOTE=sedefimm;15042174]
sdc115681.jpg

biraz rengi aktı sanki gözüm alıştı yada bilmiyorum :))[/QUOTE]
bence çok yakışmış renk de çok güzel sakın bişi yapma derimm :lepi:[

tsk ederim kızlar :) önceki saç rengimi merak etmiş bennermin arkadasım onuda göstereyim bu haldeyken bu haldeyim :)) ama dip ayrı röfle veya balyaj ayrı ugrasmayacagım en azından artık :)) kuaförüm sadece açıp sonra 9.1 numarası sanırım onla küllü havası veriyor

img0535s.jpg

Back