sıze yıllarr once lıseye gıderken yaptıgım seyı soliim sacımı sıyah mavıye boyadım ve cok pısman oldum sonra aklıma ılk gelenı yaptım gıttım en sarıyı aldım ve boyadım gozle gorulur bı fark oldu ertesi gun tekrar aynı sey yıne fark 3 .gun boyadım sogan kabugu yıne ıyı dayanmıs saclarım 3.gun ust uste boya gıtsene kuafore cocuk aklı ıste kendı kendıme hallettım
cok boyatmissin okadar boya sacini cok yipratir ama bakimini yaptiktan sonra korkma eger sac maskesi ve onarici kullaniyorsan istedigin kadar boya ama actirma actirmak gercekten cok yipratiyor yapacagin bi sey yok devamli yikman lazim umalimda aksin cunki bazen cok koyu renkler cabuk cikmaz bi de ilk altindaki renk cok acik sari gibi olsa yine cabuk akma imkani var ama senin ilk renginde koyumus heralde resmini acamadim hata veriyor..
ya simdi gercekten cok uzuldum eger bu renkteyse, sen nasil boyle bi yanlis yaptin...! bu renge koyu kahve nasil alinir..? ya cikolata kahve veya acik kahve olsa neyse seni dusunemiyorum cunki bu kadar aciktan koyuya gitmek cok buyuk risk, insanin alismasi zor biz kuaforler bile acik insanin koyuya gitmek istediginde yavas yavas kapatuyoruz italya da birden koyu yapmiyoruz..
2 haftada akıyor gidiyor o siyahlık. ben de geçenlerde koyu kahveye boyadım, zeminim açık renk olduğu için aktı gitti renk 2 haftada. hele beyaz sabunla yıkayıp ardından şampuan-krem yaparsan çok daha çabuk akar...
ya siyah bana çok yakışıyor kötü değildi hatta herkes wow müthiş modundaydı ama ben mutlu değilim çünkü istediğim renk bu değildi. çok şükür ama herkes beğendi hatta kahverengi yapmak isterken böyle oldu fln dedim millet boşver böyle kullan filan dedi.
ya simdi gercekten cok uzuldum eger bu renkteyse, sen nasil boyle bi yanlis yaptin...! bu renge koyu kahve nasil alinir..? ya cikolata kahve veya acik kahve olsa neyse seni dusunemiyorum cunki bu kadar aciktan koyuya gitmek cok buyuk risk, insanin alismasi zor biz kuaforler bile acik insanin koyuya gitmek istediginde yavas yavas kapatuyoruz italya da birden koyu yapmiyoruz..
2 haftada akıyor gidiyor o siyahlık. ben de geçenlerde koyu kahveye boyadım, zeminim açık renk olduğu için aktı gitti renk 2 haftada. hele beyaz sabunla yıkayıp ardından şampuan-krem yaparsan çok daha çabuk akar...
geçmiş olsun bende koyu kahveye boyamıştım bigün resmen siyah oldu sarıyla boyasan bile açılmaz boşuna yıpratma saçlarını beyaz sabunla yıkadım falan yıkayıncada akmıyo yani o sert siyahlık gidiyo çok koyu kahve kalıyo kötü bi renk seni üzmek istemem ama açıcıyla açtım anca kurtuldum biraz saçını dinlendir bence hemen boya yapma umarım akar