Kızlar ya ağlamak üzereyim
Saçlarım bu renkti. http://img1.bdbphotos.com/images/orig/s/8/s8eh5bpyuyo9e85o.jpg
Sonra kendi rengime döneyim dedim. Benim saçlarım da koyu kahverengi. Gittim iki kutu koyu kahve boya aldım boyadım. Şimdi bir baktım bildiğiniz siyah oldum.
Ya peruk gibi çok kötü oldum ağlayasım var. Bu rengi nasıl kahverengi yaparım hemen. Of yarın da iş var. Yardımcı olabilecek olan var mı?
kendimi salak gibi hissediyorum ya nasıl düşünemedim ben bunubir de altı açık renkli belki tam kapatmaz diye fazla fazla beklettim. keşke hemen yıkasaydım normal açık tonlu bir kahve alsam boyasam bir nebze olsun değişmez mi? ya da ne bileyim işte
şu kahve tonlarından bayanların çektiği nedir yaabide genelde çikolata kahve alıp kutudaki gibi çıkıcak sanıyolar hep hüsren arkadaşım seninki daha kötü koyu kahve bide nerdeyse siyah ama hergün beyaz sabunla yıkarsan biraz açılır diye düşünüyorum canım
Kızlar ya ağlamak üzereyim
Saçlarım bu renkti. http://img1.bdbphotos.com/images/orig/s/8/s8eh5bpyuyo9e85o.jpg
Sonra kendi rengime döneyim dedim. Benim saçlarım da koyu kahverengi. Gittim iki kutu koyu kahve boya aldım boyadım. Şimdi bir baktım bildiğiniz siyah oldum.
Ya peruk gibi çok kötü oldum ağlayasım var. Bu rengi nasıl kahverengi yaparım hemen. Of yarın da iş var. Yardımcı olabilecek olan var mı?
Bence hiç elleme.. dediğim gibi ben aylarca ellemedim aka aka alttaki renkler çıktı açıldı rengi hatta göstereyim..ilk boyanmış hali ve şuankini..
Eki Görüntüle 646844 Eki Görüntüle 646843
bu günü kurtaracak birşeyyok malesefolan olmuş artık...zamanla boya akıyor,beyaz sabun da iyi sonuç veriyor...ben bu hatayı yapmıştım,pamuk prenses gibi beyaz tenli kırmızı yanaklı kömür saçlı olmuştum .çok ağladım tabii,aynanın önünden geçerken irkildim hep...ilk gece 1 kalıp beyaz sabunu bitirdim banyoda yıkarken ama gözle görülür bir açılma olmadı...1-2 hafta sonra kırılır rengi biraz...bende platini tam kapatsın diye iyice bekletmiştim...
ben de tam banyoya gidip sabunlamak üzereydim gitmiyim hiç ozaman.
Olanla ölene çare yok madem yarın çok da güzel oldum diye takılayım. İşin kötüsü erkek arkadaşım siyah saçtan nefret ediyor. ya dalga geçecek ya kızacak of off
cnım bakır kızıl varya müthiş begendiğim bi renk çok canlı ve hoş. karamel de çok seviyorum bi diyorum boyatıyım bi diyorum saçımı bozmayım snce hangisi gider bana? ve hiç boyatmadım bugüne kadar.
Ten ve göz rengine çoooooook ama çoooook güzel gidecek iki renk bakır ve karamel.. Ama doğal saçlarına da kıyamıyorumBence boyama canım kıyma güzelim saçlarına..yakışır ama doğal saç gibisi de yok bence..
ben de tam banyoya gidip sabunlamak üzereydim gitmiyim hiç ozaman.
Olanla ölene çare yok madem yarın çok da güzel oldum diye takılayım. İşin kötüsü erkek arkadaşım siyah saçtan nefret ediyor. ya dalga geçecek ya kızacak of off
rosani ya açtırmak da istemiyorum çünkü açtırdım boyattım boyattım bi de şimdi kendim boyadım iyice yoruldu saçlarım korkuyorum daha fazla yıpranacaklar diyeaçılır demi tekrar? üstüne sürebileceğim bişeyler var mı çabuk aksın diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?