Saç Rengi ve Saç Boyama İmdaat! Saçlarım :(

harmoni_

:) احلي حسوني بلدنيا
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
870
86
73
Kızlar ya ağlamak üzereyim

Saçlarım bu renkti. http://img1.bdbphotos.com/images/orig/s/8/s8eh5bpyuyo9e85o.jpg

Sonra kendi rengime döneyim dedim. Benim saçlarım da koyu kahverengi. Gittim iki kutu koyu kahve boya aldım boyadım. Şimdi bir baktım bildiğiniz siyah oldum.

Ya peruk gibi çok kötü oldum ağlayasım var. Bu rengi nasıl kahverengi yaparım hemen. Of yarın da iş var. Yardımcı olabilecek olan var mı?

tatlim koyu kahve neden aldin koyu kahve siyahtan sonraki yani koyu kahveden sonra siyah gelir kuafor katologunda yapacagin tek sey yarin kuafore gitmek kendi kendine bi sey yapamazsin cunki koyudan aciga gitmen icin sacini actirmak lazim...neyse umarim hersey istedigin gibi olur..

kendimi salak gibi hissediyorum ya nasıl düşünemedim ben bunu bir de altı açık renkli belki tam kapatmaz diye fazla fazla beklettim. keşke hemen yıkasaydım normal açık tonlu bir kahve alsam boyasam bir nebze olsun değişmez mi? ya da ne bileyim işte

Canım eklediğin fotoğrafı göremedim ben hata verdi.. Taban açık renkse yıkandıkça akabilir.. Çünkü benim saçımda platindi daha sonra kızıl yapmıştım en son üzerine kestane yaptım ki kestane siyah gibi oluyor zaten.. şuan akmış saçlarım bildiğin bakır..ama aylar sonra bu renge döndü tabi.. eğer hemen kurtulmak istiyorsan da açtırmak gerek.

tüh ya salaklık ettim resmen. keşke dikkat etseydim of az birşey açılsa yeter ama siyah olmasın ya

tatlim bekletmekle alakasi yok bi boya 40 dakikadan sonra saca hicbir islem yapmiyor istersen 2 saat bekle ayni sonucu alirsin eger sacin siyah gibi olduysa ki olmustur acik ne renk alirsan al koyunun ustune islemez..ben kuaforum yardim etmek istedim...inan bana

şu kahve tonlarından bayanların çektiği nedir yaa bide genelde çikolata kahve alıp kutudaki gibi çıkıcak sanıyolar hep hüsren arkadaşım seninki daha kötü koyu kahve bide nerdeyse siyah ama hergün beyaz sabunla yıkarsan biraz açılır diye düşünüyorum canım

rosani ya açtırmak da istemiyorum çünkü açtırdım boyattım boyattım bi de şimdi kendim boyadım iyice yoruldu saçlarım korkuyorum daha fazla yıpranacaklar diye açılır demi tekrar? üstüne sürebileceğim bişeyler var mı çabuk aksın diye?

sorma hiç sorma resmen aynada kendimi tanıyamadım. beyaz sabun aklımda olacak artık akana kadar herşey sürerim ben bu saça

Bence hiç elleme.. dediğim gibi ben aylarca ellemedim aka aka alttaki renkler çıktı açıldı rengi hatta göstereyim..ilk boyanmış hali ve şuankini..

geçmiş olsun cnım :s ne yapman gerek bilmiyorum ama yarın işe byle gitmek zorundaysanda hiç bse yapmamış gbi davran ya da ne bileyim normal bgenmişsin gibi falan yap

bu günü kurtaracak birşeyyok malesef olan olmuş artık...zamanla boya akıyor,beyaz sabun da iyi sonuç veriyor...ben bu hatayı yapmıştım,pamuk prenses gibi beyaz tenli kırmızı yanaklı kömür saçlı olmuştum.çok ağladım tabii,aynanın önünden geçerken irkildim hep...ilk gece 1 kalıp beyaz sabunu bitirdim banyoda yıkarken ama gözle görülür bir açılma olmadı...1-2 hafta sonra kırılır rengi biraz...bende platini tam kapatsın diye iyice bekletmiştim...

Bence hiç elleme.. dediğim gibi ben aylarca ellemedim aka aka alttaki renkler çıktı açıldı rengi hatta göstereyim..ilk boyanmış hali ve şuankini..

Eki Görüntüle 646844 Eki Görüntüle 646843

cnım bakır kızıl varya müthiş begendiğim bi renk çok canlı ve hoş. karamel de çok seviyorum bi diyorum boyatıyım bi diyorum saçımı bozmayım snce hangisi gider bana? ve hiç boyatmadım bugüne kadar.

ben de tam banyoya gidip sabunlamak üzereydim gitmiyim hiç ozaman.

Olanla ölene çare yok madem yarın çok da güzel oldum diye takılayım. İşin kötüsü erkek arkadaşım siyah saçtan nefret ediyor. ya dalga geçecek ya kızacak of off

durumu anlatırsın cnm hmen bişeyler yaparsan saçına zarar verirsin diye korktum. senin için 2 hafta begensin yani ne olacak , seni her halinle begeniyorum dediyse hadi kanıtlasın :) üzülmee :*

Ten ve göz rengine çoooooook ama çoooook güzel gidecek iki renk bakır ve karamel.. Ama doğal saçlarına da kıyamıyorum Bence boyama canım kıyma güzelim saçlarına..yakışır ama doğal saç gibisi de yok bence..

bnde ona kıyamıyorum bide ya alışamazsam kötü olursa korkusu var. açık kahve kendi saçım güneşte sarılı oluyor:) tamam o zaman vazgeçiyorum boyamaktan sağol tatlım

hiiiçç uğraşma derim.ciddi söylüyorum ilk gece bir kalıp hacı şakiri bitirdim saçımda,gözle görülür akma oldu suda ama kuruyunca saçımda çokta değişiklik olmadı...eşim de sarı hastasıdır ve siyah saçtan nefret eder...ilk şoku atlattıktan sonra bu da olmuş sanki moduna girdi ama ben anladım tabi ben ce de iyiyim güzelim havalarına gir yarın,bi de bunu denemek istedim de...mümkünse topla saçını...benim şu anda 2 ay oldu boyayalı kestane kahve arası bir renk ama gözüm hala platinde

cok boyatmissin okadar boya sacini cok yipratir ama bakimini yaptiktan sonra korkma eger sac maskesi ve onarici kullaniyorsan istedigin kadar boya ama actirma actirmak gercekten cok yipratiyor yapacagin bi sey yok devamli yikman lazim umalimda aksin cunki bazen cok koyu renkler cabuk cikmaz bi de ilk altindaki renk cok acik sari gibi olsa yine cabuk akma imkani var ama senin ilk renginde koyumus heralde resmini acamadim hata veriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…